Vicces ezt abban a jogi környezetben olvasni, ahol a Fidesz 15 éve alkotja a törvényt, kétharmaddal, és kimondottan illiberális eszmék mentén.kiserik írta: Én valahogy nem tartom normálisnak azt, hogy a túlzott liberalizmus miatt
Semmi köze ennek a liberalizmushoz, ha a Mi hazánk ezt hiszi, terjeszti, akkor még alkalmatlanabbak, mint idáig gondoltam. Ez 15 évnyi kizárólag a párt és annak gazdasági körének érdekei mentén való törvénykezés eredménye.
A liberalizmus pont, hogy a magántulajdonhoz való jogot védte mindig.
Ha már bírósági ítélet született, és a hatóságok nem hajlandóak azt teljesíteni, az a rendőrség és belügyminisztérium sara. De lehet lemaradtam róla, és Pintér Sándor lett időközben libsi.kiserik írta: Felteszem a kérdést, hogy tényleg az a jó irány, hogy a bűnelkövetőnek több joga van, mint a sértettnek?
Ami pedig az irányt illeti, még mindig az ártatlanság vélelme mellett vagyok, persze valóban független hatalmi ágak mellett. Csak úgy van értelme, nem pedig ha a politika mindenbe beleszól. Remélem, hogy az ilyen videók minden esetben bírósági ítéletek után fognak születni, a rendőrség egyértelmű mulasztása után, nem érkezünk meg oda, hogy aktív, még folyamatban lévő ügyekbe fog beavatkozni valamelyik párt és a kopaszai.