Nem az a baj, hogy viktor így, viktor úgy, hanem hogy mp ugyanaz

Sidenote: ugyanannyit ér a szavazata, mint barmelyikunke

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 14., hétfő 6:26
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 14., hétfő 4:10
Rendben te hős Fityeszes. Miért jó neked a jelenlegi rendszer?1madridista írta:ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
![]()
![]()
Mindig van lejjebb, mindig előbújik vmi újabb negatív rekord iq ember valahonnan![]()
hihetetlen hogy aki maskepp gondolkodik az csak idiota, krumplis cigany, vagy erkolcsi roncs lehet, ilyen felsobbrendusegi erzes utoljara a naci nemetekben volt mint ami itt egyesekben van.
majd jovore a valasztason meglatjuk a valosagot es akkor kiderul hogy ki van elrugaszkodva tole kettonk kozul. meg majd nezzuk meg hol fog tartani europa 10 ev mulva es akkor majd lehet papolni a progressziv nyugati ertekekrol amik nem vezetnek sehova meg lobalni a morallofaszt es joemberkedni mikozben az egesz vilag allva hagy...
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 14., hétfő 3:54
Hat nem lehet mindenki akkora koponya, hogy 500 dakota kozmondast ismerjen1madridista írta: nem jut eszebe a borton ablakaban szovege...![]()
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. április 14., hétfő 0:06
Édes faszom! Nem azzal az "értékrenddel" van probléma amit a Fidesz képvisel (bár napestig lehetne vitatkozni, hogy ebből mennyi az ideológia - segítek nincs ilyenjük - és mennyi a demagógia). De tételezzük fel, jó az irány, szép ez a kereszténydemokrata, hazafias hozáállás. Szíved joga. Nincs is ezzel baj, én is szeretem MO-t, szeretek magyarlenni, megkönnyezem a himnuszt stb. A baj azzal van, hogy SZARRÁ FOSSÁ LOPTÁK AZ ORSZÁGOT! Hogy a Fidesz közeli körökben mindenki MILLIÁRDOS! Nem milliomos, milliárdos. És azért gondolják sokan, hogy aki Fidesz szavazó az 1bites nyomorék, mert már tenyleg idiótának, vaknak, direkt hülyének kell lenni, hogy ezt ne vedd észre. Míg az egyszerű ember nap mint nap a megélhetésért szenved, ezek akkora luxusban élnek, nem saját tudásukból, nem saját erejükből, hogy azt el sem tudod képzelni. Milliárd bazdmeg!1madridista írta:ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
![]()
![]()
Mindig van lejjebb, mindig előbújik vmi újabb negatív rekord iq ember valahonnan![]()
hihetetlen hogy aki maskepp gondolkodik az csak idiota, krumplis cigany, vagy erkolcsi roncs lehet, ilyen felsobbrendusegi erzes utoljara a naci nemetekben volt mint ami itt egyesekben van.
majd jovore a valasztason meglatjuk a valosagot es akkor kiderul hogy ki van elrugaszkodva tole kettonk kozul. meg majd nezzuk meg hol fog tartani europa 10 ev mulva es akkor majd lehet papolni a progressziv nyugati ertekekrol amik nem vezetnek sehova meg lobalni a morallofaszt es joemberkedni mikozben az egesz vilag allva hagy...
HozzászólásSzerző: mila » 2025. április 13., vasárnap 23:49
te nem másképp gondolkodsz, hanem visszamondod a propagandát1madridista írta:ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 13., vasárnap 23:40
Ebből konkrétan 2 percet bírtam. Közpénzből kitömött Kopasz barátunk hírből se hallott arról, hogy a youtube-ról piaci alapon is meg lehet élni. Hogy is hallott volna...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. április 13., vasárnap 23:39
ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. április 13., vasárnap 23:33
persze csak a szekusai az osszes neki nem tetszo ujsagirot is lenyomjak pedig akarmekkora patkany bohar nem fog merenyletet elkovetni mp ellen kerdezni pedig joga van, max mp nem valaszol.ferni írta:Igen, látni a szemében a rettegést a tömegben...1madridista írta: (itt szidjatok orbant meg a golyoallo mellenyet es a testoreit mikozben mp korul is ketajtos szekrenyek vannak es lassan mar kerdezni se lehet tole, nem latom a kulonbseget)Biztos a szekusok miatt nyugodt csak na.
Az meg, hogy kellenek biztonsági emberek nagyon nem is kérdés azok után amit a Fidesz leművelt, egész Tiszás pultozásokban az volt a megdöbbentőbb mennyire mélyen izzó, fröcsögő gyűlölködés megy, mert benyelik telibe a kamu propagandát az emberek.
esetleg attol hogy felkerdezik a zuros ugyeirol (diakhitel, bennfentes kereskedes) es nem jut eszebe a borton ablakaban szovege...A kulonbseg annyi, hogy az egyik attol fel, hogy a kormany ujabb lepest tesz a putin-fele diktatura fele
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. április 13., vasárnap 23:29
tanits mestergutihaz14 írta:mondjuk ezen nem csodalkozom
(itt szidjatok orbant meg a golyoallo mellenyet es a testoreit mikozben mp korul is ketajtos szekrenyek vannak es lassan mar kerdezni se lehet tole, nem latom a kulonbseget)
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 13., vasárnap 23:11
Igen, látni a szemében a rettegést a tömegben...1madridista írta: (itt szidjatok orbant meg a golyoallo mellenyet es a testoreit mikozben mp korul is ketajtos szekrenyek vannak es lassan mar kerdezni se lehet tole, nem latom a kulonbseget)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 13., vasárnap 23:00
Én utána lazításként viszont ezt ajánlanám: Bűnvadászok 5. rész A narráció egész jó lett. Sőt, a videóban felmerül egy politikai párt neve is, mint az illegális lakás-foglalók segítője.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 13., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 13., vasárnap 22:01
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 13., vasárnap 21:42
+Magyar minden fóruma után szelfiket oszt. Körbeveszik az emberek, távol a testőröktől, akik többnyire csak akkor avatkoznak be, amikor x-ből y-ba vezető úton megrohamozza őt Bohár, Császár stb.Bencze írta:A kulonbseg annyi, hogy az egyik attol fel, hogy a kormany ujabb lepest tesz a putin-fele diktatura fele, a masik meg attol, hogy a sok ezer milliard forint ellopasa utan egy embernek a 9.5 milliobol elgurul a gyogyszere1madridista írta: (itt szidjatok orbant meg a golyoallo mellenyet es a testoreit mikozben mp korul is ketajtos szekrenyek vannak es lassan mar kerdezni se lehet tole, nem latom a kulonbseget)
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 13., vasárnap 21:33
A kulonbseg annyi, hogy az egyik attol fel, hogy a kormany ujabb lepest tesz a putin-fele diktatura fele, a masik meg attol, hogy a sok ezer milliard forint ellopasa utan egy embernek a 9.5 milliobol elgurul a gyogyszere1madridista írta: (itt szidjatok orbant meg a golyoallo mellenyet es a testoreit mikozben mp korul is ketajtos szekrenyek vannak es lassan mar kerdezni se lehet tole, nem latom a kulonbseget)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. április 13., vasárnap 20:28
Buta vagy, Deák Dániel megmondta, max 2500 ember.swfan írta:
Én viszonylag elöl, a BME K épületének szélénél álltam, színpadtól nem messze. A tömeg végét nem láttam onnan a Szent Gellért tér fele. 10-20 ezer közé mondanám a létszámot, de nem vagyok valami jó tömegbecslő
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 13., vasárnap 20:06
Én viszonylag elöl, a BME K épületének szélénél álltam, színpadtól nem messze. A tömeg végét nem láttam onnan a Szent Gellért tér fele. 10-20 ezer közé mondanám a létszámot, de nem vagyok valami jó tömegbecslőDupla D írta:Mennyien voltak kb.?swfan írta: Kinn voltam a Műegyetemnél most, ez volt MP egyik legjobb beszédje szerintem.
"A legnagyobb ellenzéki párt lett a Fidesz"![]()
Nagyon más amúgy élőben hallgatni, mint a TV-ben/youtube-on. Mint egy focimeccs![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 13., vasárnap 19:57
'A haza nem lehet ellenzékben, de a Fidesz igen."swfan írta: Kinn voltam a Műegyetemnél most, ez volt MP egyik legjobb beszédje szerintem.
Nagyon más amúgy élőben hallgatni, mint a TV-ben/youtube-on. Mint egy focimeccs![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. április 13., vasárnap 19:52
Mennyien voltak kb.?swfan írta: Kinn voltam a Műegyetemnél most, ez volt MP egyik legjobb beszédje szerintem.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 13., vasárnap 19:37
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem