En is igy gondolom, foleg, hogy a mi keretunk erre brutalisan alkalmas lenne. Bele sem gondolok, hogy Klopp egy Cama Valverde duobol mit hozott volna ki.Kerlon írta:Jójó, de ezek nem az edző érdemei. Az edzőnek lenne a dolga, hogy úgy szervezze meg a játékot, hogy adott játékosok erősségei jöjjenek ki és ne a gyengeségei. Idén még a jó játékosaink is rosszabbul teljesítenek...Realista24 írta:
En lattam peldaul eleg nagy osszhangot elol, amikor Vini nem volt. Vagy hatul, amikor nem a Zs opciok jatszottak. De az egesz csapatnal is, amikor Ceba a palyan volt.
Lehet itt sírni meg nyavalyogni, hogy nincs ész meg stb, de pl egy Klopp fociba ki volt az ész? Sose volt kimondott, hanem jól összerakta őket darálásra. Mi meg azt csináljuk, hogy "észnélkül" nem változtattunk semmin.

Premier League
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
TrentKerlon írta: de pl egy Klopp fociba ki volt az ész? Sose volt kimondott, hanem jól összerakta

Ezzel csak az lenne a baj, hogy a szemétre nem lehet építeni. Hiába lennének előrébb a bajnokságban idén, hosszú távon nem feltétlenül lenne jobb. Az én szememben már csak azért megérte kinevezni Amorimot, mert megpróbálja bevezetni a helyes mentalitást. Külön öröm számomra, hogy elküldte a léhűtő Rashfordot. Lassan 2 éve várok arra, hogy egy edző észrevegye, hogy egy ilyen mentalitással rendelkező játékosnak nincs helye egy top csapatban.Pipita írta:
Vagy ha lenne a csapatnak egy vezetőedzője, aki nem egyfajta rendszert ismer, hanem képes létrehozni egy rendszert a meglévő szemétből. Na ez nincs, de majd biztos nyáron vesznek neki egy keretnyi játékost. Nevetséges klub, szegények.
Nekem tetszik, hogy végre van egy koncepció, amit megpróbálnak követni. Retcliffe nagyban hozzájárult ehhez, Amorim meg (szerintem) a tökéletes edző, hogy letegye az alapokat.
Jójó, de ezek nem az edző érdemei. Az edzőnek lenne a dolga, hogy úgy szervezze meg a játékot, hogy adott játékosok erősségei jöjjenek ki és ne a gyengeségei. Idén még a jó játékosaink is rosszabbul teljesítenek...Realista24 írta:En lattam peldaul eleg nagy osszhangot elol, amikor Vini nem volt. Vagy hatul, amikor nem a Zs opciok jatszottak. De az egesz csapatnal is, amikor Ceba a palyan volt.hehetheoriginal írta:
Láttad már a madridot játszani idén?![]()
Lehet itt sírni meg nyavalyogni, hogy nincs ész meg stb, de pl egy Klopp fociba ki volt az ész? Sose volt kimondott, hanem jól összerakta őket darálásra. Mi meg azt csináljuk, hogy "észnélkül" nem változtattunk semmin.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En lattam peldaul eleg nagy osszhangot elol, amikor Vini nem volt. Vagy hatul, amikor nem a Zs opciok jatszottak. De az egesz csapatnal is, amikor Ceba a palyan volt.hehetheoriginal írta:Láttad már a madridot játszani idén?'shutterisland írta: nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Vagy ha lenne a csapatnak egy vezetőedzője, aki nem egyfajta rendszert ismer, hanem képes létrehozni egy rendszert a meglévő szemétből. Na ez nincs, de majd biztos nyáron vesznek neki egy keretnyi játékost. Nevetséges klub, szegények.mentamas írta:Nem alkalmas ez a keret Amorim taktikájára. Dorgun és Ugartén kívül kb mindenki olyan poszton és szerepkörben játszik, amihez nincs hozzászokva. (Bruno kivétel, ő mindenhol le tud hozni egy magas szintet)'shutterisland írta: nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.
a 3 kieso az champo szintu, merfoldekkel lemaradva, maskepp meg a PL tagsaguk is veszelyben forogna.
Mindemellett állhatnának sokkal jobban is, ha a két legfontosabb poszton (kapus+csatár) nem kutyaütő embereik lennének. Onana katasztrófa, szinte minden meccsen kapnak róla egyet; Hojlund meg még nem érett meg a feladatra, hogy ő legyen a MU gólfelelőse.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Láttad már a madridot játszani idén?'shutterisland írta: nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.

thereisonly1ronaldo
Nem alkalmas ez a keret Amorim taktikájára. Dorgun és Ugartén kívül kb mindenki olyan poszton és szerepkörben játszik, amihez nincs hozzászokva. (Bruno kivétel, ő mindenhol le tud hozni egy magas szintet)'shutterisland írta: nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.
a 3 kieso az champo szintu, merfoldekkel lemaradva, maskepp meg a PL tagsaguk is veszelyben forogna.
Mindemellett állhatnának sokkal jobban is, ha a két legfontosabb poszton (kapus+csatár) nem kutyaütő embereik lennének. Onana katasztrófa, szinte minden meccsen kapnak róla egyet; Hojlund meg még nem érett meg a feladatra, hogy ő legyen a MU gólfelelőse.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.
Sajnos így van… És még azt is megtudtuk, hogy a második számú kapus is egy Onana…Kercsó írta: szépen kifújja a Newcastle a MU orrát![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szépen kifújja a Newcastle a MU orrát

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Marco fiunk 2 11-est is rontott. Nem illik belőni.
- nzooli93
Mekkora meccs ez a city palace

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Salah ofi, 2027.Pad'em írta: Végül Salah és van Dijk is hosszabbít a Poollal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Végül Salah és van Dijk is hosszabbít a Poollal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
En beraknam sporigazgatonak a Leicesterhez. Az eddigi embereik azt hittek, hogy keret problemak vannak es igazolni kell sulyos milliokert. Kozben vegig ott volt elottuk a megoldas ingyen: elkuldeni a marketingeseket. Zsenialis.ram8nes írta:azert nem megy a csapatnak a palyan, mert valami tortenik a weboldalukon?_Bushido_ írta: Leicester is hónapom óta az lmbtq reklámozásával foglalkozik a hivatalos fb oldalukon (plusz a mezükön a Sunderlanddal együtt) , ahelyett, hogy a csapattal, a bentmaradással lennének lefoglalva.
istenem...![]()
![]()
-
azert nem megy a csapatnak a palyan, mert valami tortenik a weboldalukon?_Bushido_ írta: Leicester is hónapom óta az lmbtq reklámozásával foglalkozik a hivatalos fb oldalukon (plusz a mezükön a Sunderlanddal együtt) , ahelyett, hogy a csapattal, a bentmaradással lennének lefoglalva.
istenem...

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Volt egy csatáruk a másodosztályban 49 meccsen 24 gólt lőtt. Ősszel 20 meccsen 2. Elég nagy kontraszt. Angliában minden évben van valaki, aki alul mulja a többi csapatot. A Soton alig alig igazolt, azt hitték, hogy a 2odosztályú kerettel majd boldogulnak. Ramsdale kapus ment oda, meg egy portugal. Ez egy PL-Ben maradáshoz édeskevés, főleg ha a korábbi góllövő nem teljesít.'shutterisland írta:HISTORIC: THE FASTEST RELEGATION IN PREMIER LEAGUE HISTORY
It’s now officially confirmed: Southampton has been RELEGATED from the Premier League to the Championship.
They are the first team in the ENTIRE history of the Premier League to confirm their relegation with 7 GAMES TO GO in the season (Yes, with still 7 matches left to play, they have no chance of staying up).
Only two wins in 31 games. Just 10 points out of 93 available. They’re heading to the Championship after losing 25 of 31 matches. Relegated in 2023, promoted in 2024, and now, in 2025, they’ve been relegated again.
De ez a 10 pont 31 meccsen elég siralmas teljesítmény.
A többi 2 kieső is kb eldöntetett. Gyengék azok is.
Leicester is hónapom óta az lmbtq reklámozásával foglalkozik a hivatalos fb oldalukon (plusz a mezükön a Sunderlanddal együtt) , ahelyett, hogy a csapattal, a bentmaradással lennének lefoglalva.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
It’s now officially confirmed: Southampton has been RELEGATED from the Premier League to the Championship.
They are the first team in the ENTIRE history of the Premier League to confirm their relegation with 7 GAMES TO GO in the season (Yes, with still 7 matches left to play, they have no chance of staying up)
Only two wins in 31 games. Just 10 points out of 93 available. They’re heading to the Championship after losing 25 of 31 matches. Relegated in 2023, promoted in 2024, and now, in 2025, they’ve been relegated again.
Az United es a Tottenhamnel komoly munka mehet, a kettonek egyutt van kb annyi pontja mint a Liverpoolnak