Már a földön.Wecker írta: Jön Vini. Őt is ki fogják lökni![]()

Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Jön Vini. Őt is ki fogják lökni

"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
mentamas írta:Én még nem engedtem el a BL-t. Kedden nagyon rosszak voltunk, attól csak jobbak lehetünk. Bízom benne, hogy a Brahim, Bellingham, Rodrygo, Güler négyes, kiegészülve Ceballosszal, meg tudják bontani majd az Arsenal védelmét a második félidőben. Ezért bízom abban is, hogy a kiállítás fel fogja tüzelni Mbappét, mert az ő játéka döntő lehet.realmadrid95 írta:
En is igy vagyok vele jelenleg.
En sem engednem el, de most a mai is feler egy dontovel.
Sima leszYazid írta:Mindenki álomvilagban él vagy csak en vagyok ilyen ge*i?realmadrid95 írta:
Mitől jatszanank jobban egy 5x erősebb ellenfél ellen, 3-0nál?![]()

Sajnos a fiúk vissza vannak fogva, ennyi egyéni képességet nem kihasználni kb vétek, Southgatet meg Deschampsot idézi az EBről.
Ha legalább ennyire szarok vagyunk, akkor menjünk már fel támadni ilyen támadókkal azt próbáljunk már gólt is rúgni.
Helyette összekuporodva vártuk, hogy mennyit kaptunk.
És azért egy Fran, Rüdiger, Asencio, Valverde védelem még elég gyors is lenne ha picit feltolnánk magunkat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. április 13., vasárnap 17:35-kor.
Én még nem engedtem el a BL-t. Kedden nagyon rosszak voltunk, attól csak jobbak lehetünk. Bízom benne, hogy a Brahim, Bellingham, Rodrygo, Güler négyes, kiegészülve Ceballosszal, meg tudják bontani majd az Arsenal védelmét a második félidőben. Ezért bízom abban is, hogy a kiállítás fel fogja tüzelni Mbappét, mert az ő játéka döntő lehet.realmadrid95 írta:En is igy vagyok vele jelenleg.Galacticos írta: En nem helyeznem jelen helyzetunkbe a blt a bajnoksag ele.
Ezt Mbappe szépen megcsinálta, ez minimum 3 meccs lesz, annyi a szerencse, hogy nem sérült meg a belépő után, így talán nem lesz több 3 meccsnél az eltiltás, de ez nagyon brutális belépő volt.
- nzooli93
Guluke szepen forgat azert,ha neha felmegy 1-2 ember szélen.
Egesz evben kontrara jatszottunk,es ki se probaltuk kpn
Egesz evben kontrara jatszottunk,es ki se probaltuk kpn

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
bdsqranyját a bírónak, hogy nem fogja meg az Alavest, úgy hentel a hazai csapat, mintha a kiesés ellen menekülne ...
potkányok, remélem kiesnek a francba
amúgy előnyszabálynál miért ússza meg mindenki a sárgát? kivéve, ha Real címer van a mezén

potkányok, remélem kiesnek a francba
amúgy előnyszabálynál miért ússza meg mindenki a sárgát? kivéve, ha Real címer van a mezén
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realmadrid95
Szovegertelmezes baratom.Yazid írta:Mindenki álomvilagban él vagy csak en vagyok ilyen ge*i?realmadrid95 írta:
- nzooli93
En csak azt varom el,hogy próbálják meg. Mivel mindig kapunk golt,sok eselyt senki nem lát,de attol meg otthon a Bernabeuban,15x győztesként meg kell próbálniYazid írta:Mindenki álomvilagban él vagy csak en vagyok ilyen ge*i?realmadrid95 írta:
Mindenki álomvilagban él vagy csak en vagyok ilyen ge*i?realmadrid95 írta:En is igy vagyok vele jelenleg.Galacticos írta: En nem helyeznem jelen helyzetunkbe a blt a bajnoksag ele.
Mitől jatszanank jobban egy 5x erősebb ellenfél ellen, 3-0nál?

- realmadrid95
Cama nagyon sok kontrankat megakaszt, nagyon pontatlan elore.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem lepődnèk meg egy újabb Arsenal győzelmen semolivér írta:Ha szerdán is így játszunk, akkor nem fog sokáig terhelni minket ez a dilemma.Galacticos írta: En nem helyeznem jelen helyzetunkbe a blt a bajnoksag ele.
- realmadrid95
En is igy vagyok vele jelenleg.Galacticos írta: En nem helyeznem jelen helyzetunkbe a blt a bajnoksag ele.
Ha szerdán is így játszunk, akkor nem fog sokáig terhelni minket ez a dilemma.Galacticos írta: En nem helyeznem jelen helyzetunkbe a blt a bajnoksag ele.
- Galacticos
En nem helyeznem jelen helyzetunkbe a blt a bajnoksag ele.
- nzooli93
Judet ne hozza be. Igy is totál roncs mar fizikailag,pont az hiányzik Arsenal elott, hogy felkuldjuk most vedekezo kpnak.
Mar ha az Arsenal ellen tenyleg 200%ig megnyomjuk,es nem csak insta posztokat gyartott mindenki.
Mar ha az Arsenal ellen tenyleg 200%ig megnyomjuk,es nem csak insta posztokat gyartott mindenki.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Bappe mostani es Cama keddi pirosa is tokeletesen mutatja a csapat mentalis allapotat. A jatekosok frusztraltak, tehetetlenek a palyan, es sajnos egyre kevesbe birjak mar cernaval. Szerintem Ancelotti legkesobb nyari tavozasa mar elkerulhetetlen, de remelhetoleg mar a szerdai meccs utan elkuldik, ha nem jutunk tovabb.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Sz.rok vagyunk, de nekem bűzlik az egész bajnokság. Ez többről szól, mint a bírók. Nem véletlen akarunk kilépni. Mindenki benne van. Csapatok, edzők...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Én tartogatnám Bellinghamet szerdára és inkább Viniciust hoznám be, hogy legyen esélyünk kontrázni. De ettől függetlenül én is lehoznám Gülert a 60. perc körül, mert az ő kreativitása fog kelleni az Arsenal ellen.realmadrid95 írta: Guler - Bellingham csere kell, hogy el tudjuk viselni az emberhatranyt.