Ő azokhoz tartozik?ateeemadrid írta: Legalább jönnek hírek aggyal rendelkező fehér középpályásokról, jó irány.
Hozzuk el akkor mr Rizst.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 13., vasárnap 11:44
Ő azokhoz tartozik?ateeemadrid írta: Legalább jönnek hírek aggyal rendelkező fehér középpályásokról, jó irány.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 13., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 13., vasárnap 11:01
Biztosrealmadrid95 írta: A Real Madrid tárgyal Alexis Mac Allister lehetséges leigazolásáról.
@jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 13., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. április 12., szombat 20:01
Amikor a Real és Barca is BL elődöntő játszott a Bayern és Dortmund ellen, pont a kettő közt volt a Clasico. Normál esetben azt is el lehetett volna onnan tenni... A két nagy spanyol klub érdekébe, de szartak bele... Abból lett német döntő. Érthetetlen, hogy miért nem nézik a hazai csapatok érdekeit. Máshol mindenhol van halasztás. Olaszoknál van sok pénteki meccs is.mentamas írta:Kíváncsi vagyok, hogy mivel indokolták...Pad'em írta:
Deportivo Alavés AGREED with Real Madrid’s request to forward the match from Sunday to Saturday.
La Liga rejected it. @La_SER
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 12., szombat 15:46
Kíváncsi vagyok, hogy mivel indokolták...Pad'em írta:Deportivo Alavés AGREED with Real Madrid’s request to forward the match from Sunday to Saturday.mentamas írta: Nem tudom, hogy volt-e már, de tudja valaki, hogy miért játszunk vasárnap egy fontos BL meccs előtt? Kedden játszottunk, simán lehetne a meccs szombaton, hogy jobban rá tudjunk pihenni az Arsenalra.
Ki dönti el a meccsek időpontjait? A liga? Nem érdekük, hogy a csapataik jól szerepeljenek Európában?
La Liga rejected it. @La_SER
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 12., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 12., szombat 12:16
Deportivo Alavés AGREED with Real Madrid’s request to forward the match from Sunday to Saturday.mentamas írta: Nem tudom, hogy volt-e már, de tudja valaki, hogy miért játszunk vasárnap egy fontos BL meccs előtt? Kedden játszottunk, simán lehetne a meccs szombaton, hogy jobban rá tudjunk pihenni az Arsenalra.
Ki dönti el a meccsek időpontjait? A liga? Nem érdekük, hogy a csapataik jól szerepeljenek Európában?
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 11., péntek 20:12
én Saliba mellett voltam, amíg nem tűnt fel Huijsenrealmadrid95 írta: Akkor szerintem mindent feltesz majd egy lapra Perez a szabaduszo Salibaert. Kerdes, hogy Salibat tudja e befolyasolni majd az Arsenal, de szerintem ez elerheto lehet.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 11., péntek 19:41
HozzászólásSzerző: cart » 2025. április 11., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 11., péntek 16:59
Pad'em írta: Ornstein szerint is a legvalószínűbb, hogy PL klubba igazol Huijsen a nyáron. Kár.
Arsenal, Chelsea, Liverpool, Newcastle, Tottenham have all met Dean Huijsen representatives ahead of decision being made on 19yo centre-back’s future. Bournemouth & player want swift outcome. Release clause £50m. @David_Ornstein
Real Madrid held great appeal for Dean Huijsen growing up & they do like him, but I don’t know of them actively working on it so — as of now — it looks most probable he will join another PL club. I think Huijsen and Bournemouth want to make a decision soon. @David_Ornstein
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 11., péntek 12:57
Ha Carlo marad, nincs az a isten szerintem,hogy Arda itt maradjonKerlon írta:Ennyi. Aztán végre LV nem jobbhátvéd lesz, hanem jobb támadó és Brahimot meg Gülert még kevesebbszer kell majd használnia Ancelottinak kényszerből.Yazid írta: Szerintem meg keszüljetek fel, itt lesz egy darab igazolas trent szemelyeben azt csokolom, nehogy harakiri legyen a végén. Ahogy írta padem darabra bőven megvagyunk.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 11., péntek 12:56
Ennyi. Aztán végre LV nem jobbhátvéd lesz, hanem jobb támadó és Brahimot meg Gülert még kevesebbszer kell majd használnia Ancelottinak kényszerből.Yazid írta: Szerintem meg keszüljetek fel, itt lesz egy darab igazolas trent szemelyeben azt csokolom, nehogy harakiri legyen a végén. Ahogy írta padem darabra bőven megvagyunk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 11., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 11., péntek 12:27
Itt a hiba. Oriasi fizu, mostmar nyilvan nem lesz a regi, elkell engedni. Johet a holland spanyol gyerek.Pad'em írta:Alaba wants to stay
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 11., péntek 12:20
En is igy gondolom, kivancsi leszek, hogy fog alakulni az atigazolasi ablakunk.poronty írta:Az a baj, hogy szegénykém nem tud futni. Eszméletlen mennyire nem atletikus a gyerek. Ettől függetlenól a Castillaba pl. kifejezetten stabil, de neki is kéne egy ilyen kiesőjelölt spanyol első osztályú csapat, mint anno Chustnak, aztán meglátjuk van-e benne több.Lehet amugy, hogy Jacob nem akkora kutyauto, mint ahogy lattuk ot. Edzesen lehet Maldini, szerintem benne van, hogy nem fogjak eladni a nyaron es hebe hoba kerettag lehet, ha seruleshullam lesz.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 11., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 11., péntek 11:54
Az a baj, hogy szegénykém nem tud futni. Eszméletlen mennyire nem atletikus a gyerek. Ettől függetlenól a Castillaba pl. kifejezetten stabil, de neki is kéne egy ilyen kiesőjelölt spanyol első osztályú csapat, mint anno Chustnak, aztán meglátjuk van-e benne több.Lehet amugy, hogy Jacob nem akkora kutyauto, mint ahogy lattuk ot. Edzesen lehet Maldini, szerintem benne van, hogy nem fogjak eladni a nyaron es hebe hoba kerettag lehet, ha seruleshullam lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 11., péntek 11:54
Hát én kinézem a vezetőségbőlRaúlCF írta:hihetőbb lenne ha Jacobot nem írja bele. már tavaly is akartak belső védőt venni és akkor az idei év után vannak akik nincsenek meggyőződve arról, hogy kell venni? megírta csak, hogy meg legyen a cikk. semmi értelme. A Salibás résznek van értelme az full reális.Pad'em írta:
Ebben mi a kattintás vadászat? Az inkább az lenne ha azt írja, hogy leigazolunk mindenkit is, nem?Teljesen reális amit ír, Mario annyira nem szokott messze járni az igazságtól.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem