Mennyien voltak kb.?swfan írta: Kinn voltam a Műegyetemnél most, ez volt MP egyik legjobb beszédje szerintem.
"A legnagyobb ellenzéki párt lett a Fidesz"![]()
Nagyon más amúgy élőben hallgatni, mint a TV-ben/youtube-on. Mint egy focimeccs![]()

Politika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Kinn voltam a Műegyetemnél most, ez volt MP egyik legjobb beszédje szerintem.
"A legnagyobb ellenzéki párt lett a Fidesz"
Nagyon más amúgy élőben hallgatni, mint a TV-ben/youtube-on. Mint egy focimeccs
"A legnagyobb ellenzéki párt lett a Fidesz"

Nagyon más amúgy élőben hallgatni, mint a TV-ben/youtube-on. Mint egy focimeccs

mondjuk ezen nem csodalkozom
(itt szidjatok orbant meg a golyoallo mellenyet es a testoreit mikozben mp korul is ketajtos szekrenyek vannak es lassan mar kerdezni se lehet tole, nem latom a kulonbseget)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Érdemes a megnézni a Hitler és a nácik dokusorozatot. Kijózanító a hasonlóság Hitlerék és a Fidesz propagandája között.rikko írta:ferni írta: telex 444 meg ezek olyan rengeteg pénzt kaptak, amennyit Barbara elshoppingol minden túlzás nélkül egy hétvége alatt, miközben a Fidesz sok-sok tízezer milliárdokat nyúlt már le 20 év kormányzás alatt.
Egészen nevetséges. hogy ezeket a dumákat bárki is harapja még.
Mindegy, a lényeg hogy a Tisza visszautazott az időben és megakadályozta az EU-s forrásokat, véletlenül se arról beszéljünk miért is nem kapjuk meg őket
Újabb békés fideszesek Tisza pultnál
Ő meg olyan békés volt, hogy elvitték a rendőrök.
Ez meg megint komoly menet volt, el kell ismerni.
Szóval van egy oldal, ahol már közelítjük a 10 év rendeleti kormányzást, totális kétharmaddal, egész országot beszövő maffiahálozatot hoztak létre és a 15 év alatt már a szakemberek helyett pártkatonák vannak mindenhol, ahol láthatóan kb senki se ért semmihez, láthatjuk is az eredményét ennek.
Napról napra hazudnak a pofánkba pozícióban lévő emberek akkora butaságokat, hogy már nekem kellemetlen, 500 milliárdos tételekben megy a lopás, most ha ezeket felszorzod 15 év alatt ki se lehet számolni hol tarthatnak. Már Budapestet adnák el araboknak, kína, orosz hitelek, de közben zöld foki szigeteken fektetünk be meg Csádon fejünk tevét.
Van egy gyűlöletet, dehumanizálást képviselő a miniszterelnökünk, mintha ő nem az összes magyart képviselné, csak azokat akik rászavaznak, ennek láthattuk is az eredményét most a pultozásoknál.
Leforrázták az aktivisitákat, megtámadták őket, kocsival mentek neki a pultnak, verbális erőszak sorozata, szemetet szórtak rájuk, rengeteg fenyegetés.
Itt tartunk és ez csak rosszabb lesz az elkövetkező egy évben és ehhez aszisztál a nem létező köztársasági elnökünktől kezdve a Gulyás meg Menczer-féle alakok is meg játsszák a szerény embert egy kastélyban lakva, lásd Lázár.
És itt még lehetne reggelig sorolni a dolgokat, de neked ennél nagyobb fenntartásaid vannak egy olyan emberrel, aki még 0 országot döntött romba, nem úgy mint Orbán.
Nem akarlak bántani, de kicsit szürreálisnak tűnik, hogy relativizálás nélkül neked nagyobb fenntartásaid lehetnek MPvel kapcsolatban, mint Orbánnal meg a Fidesszel, de egészségedre.
Tegnap éjjel botlottam bele egy majd 2 órás Ceausescu dokuba. Végignézni is szörnyű volt, de ami a legrosszabb az egészben, hogy Orbán és a rezsim amit felépített az kb 100% ua amiért anno a románok utcára mentek és kiharcolták a zsarnok kivégzését.
Nem azt mondom, hogy le kell lövetni a törpét, de el kell tüntetni a közéletből és felelősségre kell vonni. A sleppel együtt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
ferni írta: telex 444 meg ezek olyan rengeteg pénzt kaptak, amennyit Barbara elshoppingol minden túlzás nélkül egy hétvége alatt, miközben a Fidesz sok-sok tízezer milliárdokat nyúlt már le 20 év kormányzás alatt.
Mindegy, a lényeg hogy a Tisza visszautazott az időben és megakadályozta az EU-s forrásokat, véletlenül se arról beszéljünk miért is nem kapjuk meg őket
Ez meg megint komoly menet volt, el kell ismerni.A Nemzet Hangja kampánnyal 19 megyében járt a Tisza Párt: 158 helyszín, 143 beszéd (112 óra, 6760 perc)
Szóval van egy oldal, ahol már közelítjük a 10 év rendeleti kormányzást, totális kétharmaddal, egész országot beszövő maffiahálozatot hoztak létre és a 15 év alatt már a szakemberek helyett pártkatonák vannak mindenhol, ahol láthatóan kb senki se ért semmihez, láthatjuk is az eredményét ennek.soha nem irtam egyebkent roluk hogy tisztessegesek, es egyre tobb a problemam veluk de tobb fenttartasom van mpvel kapcsolatban.
Napról napra hazudnak a pofánkba pozícióban lévő emberek akkora butaságokat, hogy már nekem kellemetlen, 500 milliárdos tételekben megy a lopás, most ha ezeket felszorzod 15 év alatt ki se lehet számolni hol tarthatnak. Már Budapestet adnák el araboknak, kína, orosz hitelek, de közben zöld foki szigeteken fektetünk be meg Csádon fejünk tevét.
Van egy gyűlöletet, dehumanizálást képviselő a miniszterelnökünk, mintha ő nem az összes magyart képviselné, csak azokat akik rászavaznak, ennek láthattuk is az eredményét most a pultozásoknál.
Leforrázták az aktivisitákat, megtámadták őket, kocsival mentek neki a pultnak, verbális erőszak sorozata, szemetet szórtak rájuk, rengeteg fenyegetés.
Itt tartunk és ez csak rosszabb lesz az elkövetkező egy évben és ehhez aszisztál a nem létező köztársasági elnökünktől kezdve a Gulyás meg Menczer-féle alakok is meg játsszák a szerény embert egy kastélyban lakva, lásd Lázár.
És itt még lehetne reggelig sorolni a dolgokat, de neked ennél nagyobb fenntartásaid vannak egy olyan emberrel, aki még 0 országot döntött romba, nem úgy mint Orbán.
Nem akarlak bántani, de kicsit szürreálisnak tűnik, hogy relativizálás nélkül neked nagyobb fenntartásaid lehetnek MPvel kapcsolatban, mint Orbánnal meg a Fidesszel, de egészségedre.
Tegnap éjjel botlottam bele egy majd 2 órás Ceausescu dokuba. Végignézni is szörnyű volt, de ami a legrosszabb az egészben, hogy Orbán és a rezsim amit felépített az kb 100% ua amiért anno a románok utcára mentek és kiharcolták a zsarnok kivégzését.
Nem azt mondom, hogy le kell lövetni a törpét, de el kell tüntetni a közéletből és felelősségre kell vonni. A sleppel együtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
kerdes nelkul levernedgutihaz14 írta:finoman szolva sincs ott magasan a lec ezt tudjuk
finoman szolva sincs ott magasan a lec ezt tudjuk
valamelyik univerzumban:

telex 444 meg ezek olyan rengeteg pénzt kaptak, amennyit Barbara elshoppingol minden túlzás nélkül egy hétvége alatt, miközben a Fidesz sok-sok tízezer milliárdokat nyúlt már le 20 év kormányzás alatt.

Ez meg megint komoly menet volt, el kell ismerni.A Nemzet Hangja kampánnyal 19 megyében járt a Tisza Párt: 158 helyszín, 143 beszéd (112 óra, 6760 perc)
Szóval van egy oldal, ahol már közelítjük a 10 év rendeleti kormányzást, totális kétharmaddal, egész országot beszövő maffiahálozatot hoztak létre és a 15 év alatt már a szakemberek helyett pártkatonák vannak mindenhol, ahol láthatóan kb senki se ért semmihez, láthatjuk is az eredményét ennek.soha nem irtam egyebkent roluk hogy tisztessegesek, es egyre tobb a problemam veluk de tobb fenttartasom van mpvel kapcsolatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
semmi ellentmondas nincs. amikor trump vt republikanus penzek mentek az usaiden keresztul a fidesznek. amikor biden akkor demokrata penzek a fuggetlenobjektiv sajtonak. szamomra nem fer ossze a fuggetlenseggel hogy az aktualis kormany tengerentuli politikai ellenfele tom penzzel, es undorito cinizmusnak erzem hogy azt hazudjak hogy az olvasokbol elnek. irogattam meg az elejen mikor regeltem hogy szerintem nem fuggetlen a magat fuggetlennek nevezo sajto sem mert kulfoldrol penzelik oket, es ahonnan a penz annak az erdekeit fogjak kepviselni, ezert vagyok szkeptikus veluk szemben es az usaid ugy ezen nem javitott.De hát ember, most írtad le te is, hogy a Fidesz is kapott USAID pénzt, ráadásul akkor, amikor Trump volt az elnök. Hogy lenne akkor ez "demokrata pénz"? Legalább magadnak ne mondj ellent egy hsz-en belül.
fidesz kritika: pofatlansagnak, es cinizmusnak tartom a szuverenitasvedelmi hivatalt es a gurulo dollarozast is igy hogy ok is kaptak penzt. soha nem irtam egyebkent roluk hogy tisztessegesek, es egyre tobb a problemam veluk de tobb fenttartasom van mpvel kapcsolatban. (itt szidjatok orbant meg a golyoallo mellenyet es a testoreit mikozben mp korul is ketajtos szekrenyek vannak es lassan mar kerdezni se lehet tole, nem latom a kulonbseget)
mindig 40en reagaltok kaptam mar meg hogy pedofideszes vagyok meg ilyenek nincs mindig kedvem szelmalomharcot vivni, es idom sem sok hozzaszolasra reagalni.Nem a szavazóik hazugok, tolvajok, hazaárulók, aberráltak.
Ezért lenne jó, hogy végre lenne egy fideszes szavazó, akinek a részéről nem hallgatás lenne a válasz, ha cáfolat és visszakérdezés jön a felmondott propagandaszövegre, hanem érdemi reakció. Na, eddig ez nem sikerült, legalábbis itt a Madridomon nem... Mindig jön valami fideszes beírás, aztán síri csend.
szerk:
a telexen a telefonos oldal aljan felbukkano hirdetesben az volt hogy az olvasokbol elnek.
a palyazatos reszhez: pont pofara adjak szerintem a penzeket, trump alatt a fidesz biden alatt a fuggetlen sajto kapta a penzt...
Mivel nem tettél1madridista írta:Pedig jó volna megismerni a fideszes szemszöget is a valóságtagadáson túl is...mindezt egy hozzaszolason belul....Attól még a tolvaj hazaáruló aberrált Fidesz tolvaj hazaáruló aberrált Fidesz marad, és ez jobboldaliként se lesz szimpi.

A Fidesz, a párt egy hazug, tolvaj, hazaáruló, aberrált banda. Pont. Nem a szavazóik hazugok, tolvajok, hazaárulók, aberráltak.
Ezért lenne jó, hogy végre lenne egy fideszes szavazó, akinek a részéről nem hallgatás lenne a válasz, ha cáfolat és visszakérdezés jön a felmondott propagandaszövegre, hanem érdemi reakció. Na, eddig ez nem sikerült, legalábbis itt a Madridomon nem... Mindig jön valami fideszes beírás, aztán síri csend.
De hát ember, most írtad le te is, hogy a Fidesz is kapott USAID pénzt, ráadásul akkor, amikor Trump volt az elnök. Hogy lenne akkor ez "demokrata pénz"? Legalább magadnak ne mondj ellent egy hsz-en belül.a fideszrol nem sokan hiszik el hogy fuggetlenek es objektivak mikozben telekxszek oldalain kb masfel eve latom a "hat minket meg ki fizet - bizony mi csak az olvasokbol elunk" tipusu szoveget aztan kiderul hogy telex, hvg, partizan, 444 ugyanonnan (demokrata forrasok) kaptak egy csomo penzt. nekem ez nem fer ossze a fuggetlenseg definiciojaval nektek ok az etalon
A telex, partizán, 444, stb. ugyanúgy pályázott ezekre a pénzekre, ahogy a Fidesz is. Ezeket nem puszira adják, hanem el lehet őket nyerni pályázaton.
Hát minket ki pénzel: https://telex.hu/kozlemeny/2024/11/25/h ... -ki-penzel
Hol írja ez, hogy őnekik csak az olvasókból van bevételük?
-
Ez pedig arra bizonyíték, hogy teljesen felesleges bármit is írni, mert ha valaki csak szelektívek képes meghallani (most elolvasni), majd felfogni a dolgokat, akkor ott értelmét veszíti a vita.1madridista írta: idehoztam legutobb az usaidet mire leuvoltottetek hogy a fidesz is kapott usaid penzt
Ezen kívül vagy még fél tucat érv fel lett hozva az egész USAID-ra gyártott, felépített politikai kampány, propaganda ellen. Kezdve azzal, hogy milyen mértékben politikailag motivált volt az egész "audit", miért nem megfelelő annak módja, azon át, hogy mennyi féligazság, sőt, hazugság lett ezzel kapcsolatban elterjesztve az amerikai és a magyar kormány által is a nyilvánosságban, egészen addig, hogy amúgy nincs abban semmi rossz, ha valaki külföldi kormányok támogatásait fogadja el (itt jött az egyetlen érv, amit megjegyeztél az egész vitából), főleg ha az a működési költségeinek egy egészen elenyésző részét képzi, arról nem is beszélve, hogy az ezért esetlegesen nyújtott ellenszolgáltatást, "külföldi megrendelésre, külföldi érdekek mentén való működést" is bizonyítani kéne előbb.
De most is teljesen feleslegesen írtam le ezeket, pár hét múlva jössz, és ismét minden ellenérvet figyelmen kívül hagysz majd, ami nem illik bele a narratívába.
Pont, mint ahogy azt a kormány is teszi már 15 éve.
-
Pedig jó volna megismerni a fideszes szemszöget is a valóságtagadáson túl is...
mindezt egy hozzaszolason belul...Attól még a tolvaj hazaáruló aberrált Fidesz tolvaj hazaáruló aberrált Fidesz marad, és ez jobboldaliként se lesz szimpi.
azt varod hogy korusban felmondjuk neked a sajat velemenyedet majd kozoljuk kezunket tordelve hogy egy ilyen partra szavazunk hogy sutkerezhess utana az erkolcsi-szellemi tevedhetetlensegedben?
le lett irva tobbszor, te valosagtagadasnak meg propagandanak hivsz mindent ami ellentmond a sajat valosagodnak. idehoztam legutobb az usaidet mire leuvoltottetek hogy a fidesz is kapott usaid penzt. ez az erveles utoljara ovodaban mukodott. a fideszrol nem sokan hiszik el hogy fuggetlenek es objektivak mikozben telekxszek oldalain kb masfel eve latom a "hat minket meg ki fizet - bizony mi csak az olvasokbol elunk" tipusu szoveget aztan kiderul hogy telex, hvg, partizan, 444 ugyanonnan (demokrata forrasok) kaptak egy csomo penzt. nekem ez nem fer ossze a fuggetlenseg definiciojaval nektek ok az etalon.
Mondta tavaly év végén Tölgyessy a Partizánban, hogy vagy marad a szoros állás, és azt "a Fidesz megoldja", vagy eljön a pont, ahol a közvélemény "megbillen", és tömegesen fognak menni az emberek a változásra szavazni. Érzésem szerint a poloskás beszéd volt az, ami megbillentette a közvéleményt.'shutterisland írta: nem akarom eljinxelni, de egyre inkabb arra utal minden jel, hogy atfordult mar ez az egesz es ezt mar nem lehet visszacsinalni.
hacsak nem ejt egy olyan brutalis hibat mp, ami mindent borit (pedofilia, noveres, stb szintu dolog video bizonyitekkal pl) akkor ez meglesz.
- BlancoMark
Ugyan nem torvenyek, de errol es a multkori zebras sztorirol az alabbi idezet jut eszembe.Caraway írta: En ezt komolyan nem hiszem el.![]()
Ez az idiota most jarja az orszagot es bemutatja az osszes szar korhazat, ami a TISZA MIATT nincs felujitva. Hat en reg lattam ekkora ongolt, bemutatja a sajat egeszegugyi allamtitkaruk, hogy milyen szepen lerohasztottak mindent 15 ev alatt.![]()
![]()
https://www.facebook.com/share/p/1Jgyeu ... tid=wwXIfr
Miota posztolt mar nem is lehet kommentelni, csak ha koveted az oldalat 24 oraja, akkora siker lett ez a bejegyzes is.

Minél közelebb van egy birodalom bukása, annál őrültebb törvényeket hoznak! (Cicero)
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En ezt komolyan nem hiszem el.
Ez az idiota most jarja az orszagot es bemutatja az osszes szar korhazat, ami a TISZA MIATT nincs felujitva. Hat en reg lattam ekkora ongolt, bemutatja a sajat egeszegugyi allamtitkaruk, hogy milyen szepen lerohasztottak mindent 15 ev alatt.
Miota posztolt mar nem is lehet kommentelni, csak ha koveted az oldalat 24 oraja, akkora siker lett ez a bejegyzes is.

Ez az idiota most jarja az orszagot es bemutatja az osszes szar korhazat, ami a TISZA MIATT nincs felujitva. Hat en reg lattam ekkora ongolt, bemutatja a sajat egeszegugyi allamtitkaruk, hogy milyen szepen lerohasztottak mindent 15 ev alatt.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem akarom eljinxelni, de egyre inkabb arra utal minden jel, hogy atfordult mar ez az egesz es ezt mar nem lehet visszacsinalni.
hacsak nem ejt egy olyan brutalis hibat mp, ami mindent borit (pedofilia, noveres, stb szintu dolog video bizonyitekkal pl) akkor ez meglesz.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem most az a kedvencem, hogy már LinkedIn-en is a propaganda folyik.
Épp a Nemzetgazdasági Minisztérium oldalán szidják Magyar Pétert.

Épp a Nemzetgazdasági Minisztérium oldalán szidják Magyar Pétert.
- BlancoMark
Ki ez a no? El tudnam jobb helyeken is kepzelni mint ez a bunos, nezo nelkuli M1 hirado.

Amikor időnként beírsz ide valami oltári nagy baromságot a propagandából, amire érkezik cáfolat, esetleg visszakérdezés, akkor miért tűnsz el? Pedig jó volna megismerni a fideszes szemszöget is a valóságtagadáson túl is...javier88 írta:Pedig a nyugdíjas korosztály az, amelyik a legaktívabb a választásokon. A fiataloknál nyilván több a baloldali-liberális, de ahogy tapasztaltabbak lesznek, úgy távolodnak a baloldaltól, mert tőlük sok jóra nem számíthatnak.RealMadridFanatic írta:
Nem szeretnem ezeket vegignezni, par perc utan kinyomom, de az ennyi ido alatt is dermesztoen feltuno, hogy a megszolalok tobbsege a nyugdijas korosztalybol kerul ki.
Nem palcat torni akarok vagy tiszteletlennek lenni, de hosszu tavon ez nem sok jot iger a fidesznek.
Az pedig, hogy esetleg valaki balról jobbra tolódik, egy dolog (velem mondjuk pont fordítva történik, de sebaj). Attól még a tolvaj hazaáruló aberrált Fidesz tolvaj hazaáruló aberrált Fidesz marad, és ez jobboldaliként se lesz szimpi. Hiába vagyunk öregedő társadalom, aki 45 évesen nem volt fideszes, abból 55 évesen se lesz az. És 65 évesen sem.
A Fidesznek mára amúgy sok köze nincs már a klasszikus jobboldalisághoz.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben Hont kielemezte, hogy nem is olyan nagy dolog a tiszás tömegmozgatás, mert a mai kutyás tüntetésen is hasonló számban voltak, mint tavaly június 8-án a Hősök terén
https://www.facebook.com/photo/?fbid=12 ... 5582494867
A fák, épületek stb. méreteinek különbsége mit sem számít.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=12 ... 5582494867
A fák, épületek stb. méreteinek különbsége mit sem számít.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”