Pedig a nyugdíjas korosztály az, amelyik a legaktívabb a választásokon. A fiataloknál nyilván több a baloldali-liberális, de ahogy tapasztaltabbak lesznek, úgy távolodnak a baloldaltól, mert tőlük sok jóra nem számíthatnak.RealMadridFanatic írta:Nem szeretnem ezeket vegignezni, par perc utan kinyomom, de az ennyi ido alatt is dermesztoen feltuno, hogy a megszolalok tobbsege a nyugdijas korosztalybol kerul ki.
Nem palcat torni akarok vagy tiszteletlennek lenni, de hosszu tavon ez nem sok jot iger a fidesznek.

Politika
Re: Politika
- RealMadridFanatic
Nem szeretnem ezeket vegignezni, par perc utan kinyomom, de az ennyi ido alatt is dermesztoen feltuno, hogy a megszolalok tobbsege a nyugdijas korosztalybol kerul ki.
Nem palcat torni akarok vagy tiszteletlennek lenni, de hosszu tavon ez nem sok jot iger a fidesznek.
A masik kerdes, hogy ezek szerint a nyugdijasoknak minden ennyire patika? Nekem Anyu a korosztaly tagja, annak idejen fidesz-szavazo is volt (Gyurcsany a kommunista jelmondattal). Mara szerencsere csak az unokai es mi foglalkoztatjuk, a politika mar nem.
Oregkorara jutott oda, hogy hitel nelkul nyugodtan elhet a kozosen vasarolt hazaban abbol a nyugdijbol, amibol nem nagyon "kell" felretenni, de normalisan el lehet lenni. Ertsd: nem szorul a segitsegemre a mindennapi alapveto dolgokhoz.
A komcsi idokhoz kepest persze ez is elorelepes (legalabbis az O eseteben), csak az a szomoru, hogy meg mindig ez a merce, nem az, hogy mennyivel jobb is lehetne, ha neki (nekunk) nem is feltetlen (egyebkent de), de a gyerkeinknek mindenkepp.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Tavalyi EP-eredmények Dabason:cart írta: Ezeken a helyeken ugyan úgy nyerni fog a Fidesz jövőre is, csak nem 80%-ot kapnak hanem 50- korul mondjuk.
Fidesz 51.57%
TISZA 28.05%
Ekkor ugye a két párt országos eredménye 44.82%, illetve 29.6%
A mostani állásból kiindulva (51-37 a Tisza javára) és figyelembe véve, hogy itt tavaly a Fidesz a saját átlagán felül, a Tisza meg egy picivel alul teljesített a településen, ez akár simán meg is fordulhatott azóta.
Kőszegi alias 20 % Zoltáncsababarca írta: Ma Petykó a szülővárosomban volt, most lett vége.
Megtelt a főtér.
Ez az a város, ahol 30 éve ugyanaz a fideszes polgi van, ahol elindulni se indultak el több választáson ellene, semmi ellenzék nem volt, 70-80%os eredmények a választásokon stb.
Meglepő, hogy ennyien, csomó jelenlegi, és volt diákom is kint van.
Ehhez képest durva kontraszt, ahogy tavaly Viktor suttyomban lejött Dabasra, kiválogatott emberek mehettek el, teljes titokban jött, belső levelezésekben aznap hívták oda az embereket.
De mondom, én azt hittem élőzni se fog tőlünk MP, mert hogy senki nem lesz kint a téren max pár bámészkodó.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valóság tagadók csoportját láthattukferni írta: Gyurcsány > Magyar Péter

Röviden a videó: Ha Orbán Viktor teszi az jó, ha bárki más akkor a kurva anyját!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Persze.cart írta: Ezeken a helyeken ugyan úgy nyerni fog a Fidesz jövőre is, csak nem 80%-ot kapnak hanem 50- korul mondjuk.
De ha sok helyen csak ennyivel kapnak kevesebbet, az a végén számíthat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ezeken a helyeken ugyan úgy nyerni fog a Fidesz jövőre is, csak nem 80%-ot kapnak hanem 50- korul mondjuk.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ma Petykó a szülővárosomban volt, most lett vége.
Megtelt a főtér.
Ez az a város, ahol 30 éve ugyanaz a fideszes polgi van, ahol elindulni se indultak el több választáson ellene, semmi ellenzék nem volt, 70-80%os eredmények a választásokon stb.
Ehhez képest durva kontraszt, ahogy tavaly Viktor suttyomban lejött Dabasra, kiválogatott emberek mehettek el, teljes titokban jött, belső levelezésekben aznap hívták oda az embereket.
De mondom, én azt hittem élőzni se fog tőlünk MP, mert hogy senki nem lesz kint a téren max pár bámészkodó.
Megtelt a főtér.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Az a gáz, hogy normális országban fel se merülne, hogy ez a felszólalás egy "hiba" lennenuevo_ericco írta:Szocik ténykedése nagyobb mértékben járult hozzá, az igaz.istimester írta:Azért ezen erőst felkuncogtam.
Ettől függetlenül ők pontosan azt a taktikát használták anno, amit most ennyire kritizálnak. Minél rosszabb a magyaroknak, annál rosszabb a kormánynak, és annál jobb a kormányváltásnak.
EP képviselőként talán nem akkora baj, hogy nem a kampányra gondolt elsőre, de attól még hiba volt, valóban.istimester írta: Egy évvel a választások előtt ildomos lenne eldönteni, hogy szakértősködünk vagy politikuskodunk.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ugy hallom, nem igazan tapostak halalra azert az emberek egymast bayerzsoti tuntijen.
-
Szocik ténykedése nagyobb mértékben járult hozzá, az igaz.istimester írta:Azért ezen erőst felkuncogtam.
Ettől függetlenül ők pontosan azt a taktikát használták anno, amit most ennyire kritizálnak. Minél rosszabb a magyaroknak, annál rosszabb a kormánynak, és annál jobb a kormányváltásnak.
EP képviselőként talán nem akkora baj, hogy nem a kampányra gondolt elsőre, de attól még hiba volt, valóban.istimester írta: Egy évvel a választások előtt ildomos lenne eldönteni, hogy szakértősködünk vagy politikuskodunk.
Na kíváncsi leszek tényleg lesz-e kamubalhé ezen a csodás tüntetésen.
Már tegnap jött hogy terveznek vmit, plusz már ilyen is van
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... da_tervez/
Már tegnap jött hogy terveznek vmit, plusz már ilyen is van
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... da_tervez/
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Azért ezen erőst felkuncogtam.nuevo_ericco írta: Szíjjártó nonstop államcsődözése konkrétan a forint bezuhanását idézte elő, ami aktívan járult hozzá a magyar gazdaság válságához.
Nem homo politicusként nyilatkozott a hölgy, maradjunk annyiban. Egy évvel a választások előtt ildomos lenne eldönteni, hogy szakértősködünk vagy politikuskodunk. Elég lenne a saját pártelnökük kommunikációját figyelni.Realista24 írta: Ez egy tipikusan olyan nyilatkozat, amelybe mind a két fel pontosan azt tudja belelatni amit szeretne.
Sztem nem volt okos gondolatmenet.
MP is fárad
https://www.reddit.com/r/hungary/s/G5CM5clLhn
Ha jól láttam ma 9 helyen beszél, munkát beleteszik az biztos
https://www.reddit.com/r/hungary/s/G5CM5clLhn

Ha jól láttam ma 9 helyen beszél, munkát beleteszik az biztos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem nem nem. Ez már összetett latasmodot igényel.Pipita írta:Az egy dolog, de akkor aki szerint Orbánnak igaza van, és ez egy hazaáruló ember hazaáruló nyilatkozata volt, akinek takarodnia kell a magyar közéletből; akkor gondolom ugyanezen személyek szerint Orbán egy hazaáruló ember, akinek takarodnia kell a közéletből.Realista24 írta: Ez egy tipikusan olyan nyilatkozat, amelybe mind a két fel pontosan azt tudja belelatni amit szeretne.
A kettő ugyanis duplagondol nélkül csak együtt működik.
Ma is szar lehet fideszesnek lenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az egy dolog, de akkor aki szerint Orbánnak igaza van, és ez egy hazaáruló ember hazaáruló nyilatkozata volt, akinek takarodnia kell a magyar közéletből; akkor gondolom ugyanezen személyek szerint Orbán egy hazaáruló ember, akinek takarodnia kell a közéletből.Realista24 írta: Ez egy tipikusan olyan nyilatkozat, amelybe mind a két fel pontosan azt tudja belelatni amit szeretne.
A kettő ugyanis duplagondol nélkül csak együtt működik.
Ma is szar lehet fideszesnek lenni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez egy tipikusan olyan nyilatkozat, amelybe mind a két fel pontosan azt tudja belelatni amit szeretne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nem kifejezettten kedvelem MPt, de eddig mesterien haritotta el ezeket a ki nem kenyszeritett hibakat, erre a legjobb pillanatukban jon egy ilyen. Tovabbra is azt gondolom hogy a magyar emberek telibe szarjak ezeket a dolgokat, amennyiben tovabbra is ilyen iranyba halad a gazdasag, ha elkezdene gyerekeket aldozni a Kossuth teren, akkor is ra szavaznanak, ahogy korabban Orbanra is a konjunktúra alatt. Azert szivesen meghallgatnam a kiszivarogatott beszelgetest Magyar es Kollar kozott a temarol.Caraway írta: Attol fuggetlenul nem tennem zsebre amit ez a no kapni fog vagy mar kapott MP-tol. Miota megy a nemzet hangja szavazas minden roluk szol, uraljak a kozbeszedet es ezrekkel no naponta a tabor, erre egy ilyennel romba donthet sok mindent. 2 napja mindenki errol beszel es a csapbol is ez folyik a propaganda altal. Nem veletlen volt egy kiszivargott hanguzi, ahol MP szidta az EP kepviseloit hogy mekkora idiotak.![]()
Na mindegy, ez legalabb egy jo teszt arra, hogy ekkora tamadast hogyan es mennyire tudnak kivedekezni. Mert most at kellett emiatt menniuk full defenzivbe.