HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 16., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 16., szerda 22:56
Ez tenyleg a legmeghokkentobb ebben a szezonban. Ezzel a fossal ilyen messzire vittuk.Faust írta:elég egy BL negyeddöntőre, egy kupadöntőre, és egy bajnoki második helyre, mindennél beszédesebb a mai focival kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 22:55
Bl re amúgy kevésbé tudok haragudni. Ahogy a bajnokság le lett adva az viszont nálam egyértelmű menesztés.Faust írta: Nincs ezzel baj, vannak ilyen évek, de az, hogy ez a koncepciótlan rakás gőzölgő szarkupac, ami hétről hétre elénk van tálalva, elég egy BL negyeddöntőre, egy kupadöntőre, és egy bajnoki második helyre, mindennél beszédesebb a mai focival kapcsolatban.
Minden tiszteletem, de Carlo remélem holnaptól nem a Real Madrid edzője. De mit áltatom magam.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 16., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. április 13., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 13., vasárnap 18:21
Mert az edzőt azért fizetik, hogy csak a világ legjobb és legtökéletesebb keretével tudjon bármit is mutatni a pályán a csapata. Igen, kulcsjátékosok távoztak, de azért ebből a keretből nem hiszem el, hogy nem lehet jobban főzni.MorataMartin írta: Én továbbra is tartom, hogy nem volt jó nyarunk, nem pótoltuk megfelelően a három "öreget" Nacho, Kroos, Joselu. És érkezett harmadik a balszélre egy játékos, közben, se csatárunk, se jobbszélsőnk nincsen. A védelemben nem maradt ember már a szezonkezdetre sem, Militaoban és Alabában hiba volt bízni, szerintem a lyukas védelmem ment el a dolog.
Előbb fog Lucas bekerülni csatárba, mint hogy Endrick rendszeresen játszatva legyen ottErtekelhetetlen de megvan a harom pont. Bappe szepen intezte a pihenojet.. endrick legalabb lehet kap majd par percet.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 13., vasárnap 18:21
Ismerve a mestert előbb fogja berakni hamis 9-esbe Bellinghamet vagy nyomja majd a gyémántot a Vini-Rodrygo duóval.endrick legalabb lehet kap majd par percet.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 13., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 13., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. április 13., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 11., péntek 11:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 11., péntek 11:41
Nem nagyon volt, ha ki is maradt Rodrygo mint a Bernabeus Clasicon, akkor is Bellingham a középpálya szélén erőlködött.wZoLee7 írta: Csodálom amúgy hogy egyszer sem próbáltuk meg a Vini-Beli-MBappe felállást 433-ban elöl. Vagy volt és szimplán nem emlékszem?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 11., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 11., péntek 11:26
Nálam továbbra is a legfontosabb kérdés, hogy lesz-e taktika a pályán vagy inkább lutrira arra várunk, hogy valaki észből megoldja a csapat hiányosságait.Realista24 írta:Nalam tovabbra is a legfontosabb kerdes, hogy tobb esz legyen a palyan a dinamika es izom mellett.cart írta:
Kivancsi vagyok melyik edzo tudja majd ezt megoldani hogy a fix harmasnak (ViniJuni,Bellingham,Mbappe) helyet talaljon a taktikaban.
Ceballos erre jo ember, csak csorikam mindig a csucsra jaratja magat, vegre odakerul, aztan kiesik hetekre/honapokra.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. április 11., péntek 11:17
cart írta: Kivancsi vagyok melyik edzo tudja majd ezt megoldani hogy a fix harmasnak (ViniJuni,Bellingham,Mbappe) helyet talaljon a taktikaban.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 11., péntek 10:35
Realista24 írta:Nalam tovabbra is a legfontosabb kerdes, hogy tobb esz legyen a palyan a dinamika es izom mellett.cart írta:
Kivancsi vagyok melyik edzo tudja majd ezt megoldani hogy a fix harmasnak (ViniJuni,Bellingham,Mbappe) helyet talaljon a taktikaban.
Ceballos erre jo ember, csak csorikam mindig a csucsra jaratja magat, vegre odakerul, aztan kiesik hetekre/honapokra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 11., péntek 10:16
Nalam tovabbra is a legfontosabb kerdes, hogy tobb esz legyen a palyan a dinamika es izom mellett.cart írta:Kivancsi vagyok melyik edzo tudja majd ezt megoldani hogy a fix harmasnak (ViniJuni,Bellingham,Mbappe) helyet talaljon a taktikaban.raul 4 ever írta:
Ez a szezon nálam 2 helyen ment félre Carlo részéről: nincs meg a gálakezdő taktikája és a szűkös lehetőségek ellenére, ahol lehetett volna, ott sem rotált.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 11., péntek 10:14
Valamelyik brazilt ki kell pattintani a kezdőből. Ez idén Vini kéne legyen, alapesetben meg Rodrygo. Mbappé mozoghatna többet ki jobb oldalra, centerbe meg fel Bellingham false 9ként. Mögöttük Ceba, Cama/Tchou, Valverde. Ez szerintem összecsiszolódva működőképes csapat lenne, csak idén több szempontból se volt lehetőség rá, sérülések, V-M-R-B egyszerre játszatása. Kis módosításokkal meg egy kp-s agy vásárlásával megint ott leszünk az élen, de ehhez most már kell új impulzust hozó edző.cart írta:Kivancsi vagyok melyik edzo tudja majd ezt megoldani hogy a fix harmasnak (ViniJuni,Bellingham,Mbappe) helyet talaljon a taktikaban.raul 4 ever írta:
Ez a szezon nálam 2 helyen ment félre Carlo részéről: nincs meg a gálakezdő taktikája és a szűkös lehetőségek ellenére, ahol lehetett volna, ott sem rotált.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. április 11., péntek 10:00
Kivancsi vagyok melyik edzo tudja majd ezt megoldani hogy a fix harmasnak (ViniJuni,Bellingham,Mbappe) helyet talaljon a taktikaban.raul 4 ever írta:
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. április 11., péntek 9:58
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem