Sose szerettem mikor ezektől a túlteljesítő csapatoktól felkapnak valakit egy jobb èv után. Bejöhet de a hype általában torzít a valóságon.realmadrid95 írta: Ryan Gravenberch

Kommentáld a híreket
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
.Minél hamarabb jön az új edző, annál több ideje van a kerettel készülni, esetleg felmérni azt, hogy milyen profilú játékosra lehet szüksége. Legeslegkésőbb a bajnokság végével váltanunk kell, hogy ne kerüljünk már alapból hátrányba azzal, hogy az új edzőnek kevesebb ideje van
Akarki vennr at,valszeg besz. pna. Nem lehet 2 nap alatt csodat tenni, az uj edzoba is ellene konyvelve egy hülyének.
Azt akarom, h a jatekosaink egesz alapozas alatt tegyek oda magukat, hogy jatszhassanak, nem csak ugy ripsz ropsz egyik hetrol a másikra lehetőséget kapjanak.
Am itt, ha lesznek is erkezok, de nem lesznek távozók, akkor uugy majd meg lesz cseszve az uj edző, ezt a keretet nem finomhangolni kell 2 igazolassal, hanem konkretan kell egy védelem Rudiger, Korte mellé, kell egy agy kp ra, esetleg cseréje es a tultelutett tamadoszekciot is szanalni, good luck a kovi evi edzőnek.
Kell egy egesz nyar, tidzta lap, felkeszules nekik.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ryan Gravenberch ügynöke, José Fortes a Real Madriddal kacérkodott: "Ryan elég jó a Realhoz. Mi is szeretnénk, ha náluk játszana, de a Liverpool túl sok pénzt kérne. Tudom, hogy rajta tartották a szemüket, de most lehetetlen egy ilyen transzfer". (Marca)
Nem talalom a Marcas cikket, de ez tobb, mint kacerkodas. Szerintem o volt iden a legjobb CM a plben, nem veletlenul volt sok osszehasonlitas Kroosszal sem(persze, meg nincs azon a szinten), de a jatekstilusa hasonlo, ot el tudnam kepzelni az “agynak”, amit keresunk. Ritka, hogy igy nyiltan kimondja egy vilagklasszis jatekos ugynoke minden elojel nelkul, hogy egy masik csapatban szeretnenek jatszani, nem? Nekem hasonlo sem jut eszembe.
Nem talalom a Marcas cikket, de ez tobb, mint kacerkodas. Szerintem o volt iden a legjobb CM a plben, nem veletlenul volt sok osszehasonlitas Kroosszal sem(persze, meg nincs azon a szinten), de a jatekstilusa hasonlo, ot el tudnam kepzelni az “agynak”, amit keresunk. Ritka, hogy igy nyiltan kimondja egy vilagklasszis jatekos ugynoke minden elojel nelkul, hogy egy masik csapatban szeretnenek jatszani, nem? Nekem hasonlo sem jut eszembe.
-
ha jól tudom más ligákban figyelnek erre és direkt úgy intézik, hogy a nemzetközi fordulók körül több idejük legyen. Valahol akár meccseket is elhalasztanak miatta, de egy olyan szervezet dönt róla, aminek Tebas a feje. Többet ugye nem kell mondanom?mentamas írta: Nem tudom, hogy volt-e már, de tudja valaki, hogy miért játszunk vasárnap egy fontos BL meccs előtt? Kedden játszottunk, simán lehetne a meccs szombaton, hogy jobban rá tudjunk pihenni az Arsenalra.
Ki dönti el a meccsek időpontjait? A liga? Nem érdekük, hogy a csapataik jól szerepeljenek Európában?

Nem tudom, hogy volt-e már, de tudja valaki, hogy miért játszunk vasárnap egy fontos BL meccs előtt? Kedden játszottunk, simán lehetne a meccs szombaton, hogy jobban rá tudjunk pihenni az Arsenalra.
Ki dönti el a meccsek időpontjait? A liga? Nem érdekük, hogy a csapataik jól szerepeljenek Európában?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most már valóban nincs értelme kibaszni, lesz ami lesz, nem is koveteloztem úgy kedd este, mint a 2 barca elleni meccs utan.
Vagy akkor kellett volna porgorugassal kibaszni, vagy most már mindegy.
Vagy akkor kellett volna porgorugassal kibaszni, vagy most már mindegy.
thereisonly1ronaldo
Xabi lesz az új edző, ha hihetünk a híreknek, és ő befejezi a szezont a Levekusennel. A klub vb-re esetleg becsatlakozik, mert addigra véget ér a Bayer éve - bár én ebben is kételkedem - de korábban biztosan nem.ram8nes írta: Minél hamarabb jön az új edző, annál több ideje van a kerettel készülni, esetleg felmérni azt, hogy milyen profilú játékosra lehet szüksége. Legeslegkésőbb a bajnokság végével váltanunk kell, hogy ne kerüljünk már alapból hátrányba azzal, hogy az új edzőnek kevesebb ideje van.
Másrészt, ahogy előttem is írták Carlonak (nagyon helyesen) van annyi respectje, hogy ne szezon közben tegyék ki. Megérdemli, hogy befejezze ezt a bajnokságot. Tőlem akár a klub vb-t is. Azután viszont tényleg ideje lesz a váltásnak. Max megtrollkodja azt egy-két trófeával.

- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Szerintem úgy vannak vele, hogy amíg megvan az esély papíron, addig a tisztelet meg a múlt miatt megadják Carlonak a lehetőséget. Ő vitte be a csapatot a CdR döntőbe, megkapja az esélyt, hogy trófeát nyerjen, ugyanígy a bajnoki címért is harcolhat.
Más kérdés, hogy nagyobb esély sajnos arra van, hogy csúnya vége lesz ezeknek is.
A vezetőség szemszögéből talán az is egy szempont, hogy 15 végén azért nem volt annyira egyértelmű, hogy el kell küldeni, szerintem azzal sokan nem értettek egyet. Carlo pedig soha nem hozta azt fel, visszajött, nyert még 2 BL-t meg az aprót, most van annyi kreditje, hogy mindezt figyelembe véve nem fogják már áprilisban elküldeni.
Más kérdés, hogy nagyobb esély sajnos arra van, hogy csúnya vége lesz ezeknek is.
A vezetőség szemszögéből talán az is egy szempont, hogy 15 végén azért nem volt annyira egyértelmű, hogy el kell küldeni, szerintem azzal sokan nem értettek egyet. Carlo pedig soha nem hozta azt fel, visszajött, nyert még 2 BL-t meg az aprót, most van annyi kreditje, hogy mindezt figyelembe véve nem fogják már áprilisban elküldeni.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
És szerinted harcban vagyunk? Vagyis gondolom a vezetőség gondolatmenetére utaltál, úgyhogy a pontos kérdés az, hogy a vezetőség komolyan gondolja-e, hogy harcban vagyunk. Ha igen, rettentő vakon vannak, és mégnagyobb a sz.r, mint gondolnánk.Pad'em írta:Míg harcban vagyunk akármelyik címért nem lesz semmi edzőfronton. A klub vb az egyedüli kérdés, ott már úgy lenne értelme ha az új edző van ha csere lesz.olivér írta:
Két védőnk is spanyol válogatott lenne.
btw semmi hír egy interim edzőről? A CdR és a bajnokság még bőven hozható.
Szerintem matematikai esélyünk még van, de se a jelenlegi forma, se az idei eredmények, se az elmúlt időszak tendenciája nem mutatja, hogy miért lenne realitás bármit nyernünk idén.
Minél hamarabb jön az új edző, annál több ideje van a kerettel készülni, esetleg felmérni azt, hogy milyen profilú játékosra lehet szüksége. Legeslegkésőbb a bajnokság végével váltanunk kell, hogy ne kerüljünk már alapból hátrányba azzal, hogy az új edzőnek kevesebb ideje van.
- Pad'em
Ryan Gravenberch’s agent Jose Fortes: “He's good enough for Real Madrid. We would love for him to play for them, but Liverpool would ask for a lot of money”.
“I know they've had their eye on him, but now it's impossible”, told @marca.
“I know they've had their eye on him, but now it's impossible”, told @marca.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Igen az a valószínűbb, hogy még ott is Carlo lesz. Csak utána nyári szünet, emiatt a szar miatt felkészülés megint alig lesz, szóval ideje nem sok lenne Xabinak.
Dehát ez van, május vége féle remélhetőleg már letisztázódik megy vagy marad Ancelotti.
Dehát ez van, május vége féle remélhetőleg már letisztázódik megy vagy marad Ancelotti.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
A klub vb még a 24-25-ös szezonhoz tartozik, és nem hiszem, hogy a szezon vége előtt menesztenék a Mistert. Másrészt hiába küldenék el, Xabi nem hiszem, hogy munkába lépne a vb-re, pihenő nélkül bár ez kevésbé valószínűtlen.
- nzooli93
Ez a klub vb jol bekavarja a lehetséges edzőváltást azért.
Ha most lenne uj edző,klub vb ig eleg jol fel tudná mérni a keretet,meg nagyjabol alapokat lerakni. Viszont ha csak majus utan valtunk edzőt,akkor ugye erre nincs sok lehetőség.
Viszont ha klub vb elott kuldik el Carlot,az megint csak hülyén veszi ki magát,mert ugye az o eredményei miatt jutottunk oda ki úgymond. Szóval ha jar neki a szezon vége,akkor az is hozzátartozna. Szoval kivancsi leszek , hogy mi lesz.
Ha most lenne uj edző,klub vb ig eleg jol fel tudná mérni a keretet,meg nagyjabol alapokat lerakni. Viszont ha csak majus utan valtunk edzőt,akkor ugye erre nincs sok lehetőség.
Viszont ha klub vb elott kuldik el Carlot,az megint csak hülyén veszi ki magát,mert ugye az o eredményei miatt jutottunk oda ki úgymond. Szóval ha jar neki a szezon vége,akkor az is hozzátartozna. Szoval kivancsi leszek , hogy mi lesz.
- Pad'em
Míg harcban vagyunk akármelyik címért nem lesz semmi edzőfronton. A klub vb az egyedüli kérdés, ott már úgy lenne értelme ha az új edző van ha csere lesz.olivér írta:Két védőnk is spanyol válogatott lenne.Pad'em írta: Huijsen közben folytatja a hízelgést nekünk.
Dean Huijsen: “One of my close friends sent me a story about Real Madrid… he told me: go to Madrid!”.
“It’s a big club. Every player wants to play in the biggest possible”, told Chiringuito.
Két védőnk is spanyol válogatott lenne.Pad'em írta: Huijsen közben folytatja a hízelgést nekünk.
Dean Huijsen: “One of my close friends sent me a story about Real Madrid… he told me: go to Madrid!”.
“It’s a big club. Every player wants to play in the biggest possible”, told Chiringuito.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem hoznám Kloppot mert Ő jóval nagyobb beleszólást akar mindenbe mint amit Perez adna egy edzőnek. Igazából Xabit nézném meg inkább
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Komoly futkorászós foci lenne ott és szerintem egy olyan rendszerben pl. Camavinga sokkal jobban érvényesülne. Látszik, hogy ő menne, tenné tovább a lasztit, de mindenki tutyimutyiskodik körülötte. Ha mindenki 2 fokozattal nagyobb sebességen pörögne az neki (is) jobban feküdne, de szerintem Bellinek és VIninek is. Bapperól nem is beszélve.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Szerintem, ha Kompany repül, akkor a Bayern padjára ülne. Ha nem szeretne klub csapatot, akkor meg vár néhány évet, háhta Nagelsmann helyét megkapja.
Amúgy én imádom Kloppot, egyik kedvenc edzőm evör, de, ha választani kell jöjjön Xabi.
Amúgy én imádom Kloppot, egyik kedvenc edzőm evör, de, ha választani kell jöjjön Xabi.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Pad'em
Forrás gondolom fichajes vagy hasonló.Anthony írta: Olyant is olvastam Digisporton, hogy Perez Kloppot szeretné.
Xabi. Nincs más opciónk minden komolyan vehető forrás szerint.
Huijsen közben folytatja a hízelgést nekünk.
-
Ugyanoda jártok sörre?Remy írta: Klopp szerintem teljesen kiegett, o mar elengedte ezt az edzos dolgot. Plane nem egy olyan stresszes melot akarna, mint ami a mi pozinkkal jarna.

Szerintem pedig 9 szezonnyi Liverpool után érthető, hogy tart egy kis szünetet, addig elvállalt egy szimbolikus állást, hogy azért ne essen ki a foci körforgásából. Energiát gyűjt, feltöltődik, közben vár egy jó ajánlatra. Nem biztos, hogy a miénkre, de én még látom őt komolyabb csapat padján a jövőben.