aki nem 50 alatti iq-val rendelkezik az nem ertett felre semmit, sajnos egy osszetett mondat formajaban mondta amit mondott igy egybol meg lehetett vagni es ennyihalamadrid írta:Ugyanez a köpködés volt, amikor néhány hónapja megírta egy random politikai elemző, hogy a Tiszának kedvez a biológiai kicserélődés.javier88 írta: Ez a Kollár Kinga nyilatkozat, hogy örül neki, hogy a magyarok rosszabbul élnek az uniós pénzek visszatartása miatt, mert így az ellenzék esélyei javultak, nagyot fog menni a médiában. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen idióták mit keresnek a politikában.
A képviselő is egy szimpla igazságot fogalmazott meg, csak rátapintott vele egy fideszes G-pontra, Márki-Zay óta meg tudjuk, hogy a legkisebb félreértési lehetőséggel is sajnos vigyázni kell.

Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ugyanez a köpködés volt, amikor néhány hónapja megírta egy random politikai elemző, hogy a Tiszának kedvez a biológiai kicserélődés.javier88 írta: Ez a Kollár Kinga nyilatkozat, hogy örül neki, hogy a magyarok rosszabbul élnek az uniós pénzek visszatartása miatt, mert így az ellenzék esélyei javultak, nagyot fog menni a médiában. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen idióták mit keresnek a politikában.
A képviselő is egy szimpla igazságot fogalmazott meg, csak rátapintott vele egy fideszes G-pontra, Márki-Zay óta meg tudjuk, hogy a legkisebb félreértési lehetőséggel is sajnos vigyázni kell.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

https://telex.hu/belfold/2025/04/10/ktk ... ormanyinfo
pontyarcueknak ennyi ido kellett hogy kitalaljak ezt a hazugsagot
nem az ove
ahogy az orbannak sincs megtakaritasa es a lolo nem stroman
ezt is csak a legokosabb szavazoik nyelik be

ezt is csak a legokosabb szavazoik nyelik be

valamelyik univerzumban:

Nagyon rárepült a propi a Kollár Kinga nyilatkozatra
hogy vergődnek. Persze az egészet úgy tálalják, mintha maga a Tisza esküdött volna össze Brüsszellel, hogy vessék ki a szanciókat
Ahogy eddig sem, ezúttal se fog működni.

Ahogy eddig sem, ezúttal se fog működni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára swfan 2025. április 11., péntek 11:32-kor.
-
Viszont egyik országban sincs annyira megszállva a nyilvánosság, az állam, mint Magyarországon.ferni írta:Azért ennyi ember egyik mögött se volt arányaiban
Szerintem pedig már van annyi hatalmuk, eszközük, torzult már annyira a látásuk, hogy simán azt higgyék, ez is belefér. Lesznek tüntetések, lehet balhék is, a rendőrség picit bekeményít majd, vízágyúzik is talán, majd az emberek "megunják és hazamennek".ferni írta:de ezt ők is tudják nem nyelné be a nép
Majd valamelyik korábban, még fideszes pikszisben aláírt szerződésére hivatkozva hoz döntést a kúria vagy az alkotmánybíróság. Nem az a lényeg, hogy valós legyen a vád, hanem hogy a fideszesek elé tudjanak tenni valamit, bármit. Vagy hogy a választásokig ne szülessen felmentő ítélet.ferni írta: MPről még mindig nem borított ki eddig senki semmi illegálisat
Elképzelhető. Majd a már MP nélküli Tiszát megverve, a választások után pár héttel/hónappal, mikor már csillapodtak a kedélyek, szétteszik a kezüket a hatóságok, hogy ez van, az igazság malmai néha lassan őrölnek, sajnos a bíróság nem tudott még a választások előtt döntést hozni, amivel eltörölték volna a tiltást. Viszont a kampány alatt a hazugságcunami elsöprő lesz erre hivatkozva.Realista24 írta: es csak nagyon kozel a valasztashoz jonnek ki velt vagy krealt vadakkal, amik 1-2 napra komoly nyomot hagynak
Bíznak majd az állami eszközökben, meg hogy kis országnak csak egy csőcselékre futja, ők pedig jelenleg náluk vannak.Zack írta:nem sokban tér el a választás meg nem tartásától
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha en lennek a Fidesz, akkor meg sokaig csak osztogatnam a lovet, nyomnam a propagandat, es csak nagyon kozel a valasztashoz jonnek ki velt vagy krealt vadakkal, amik 1-2 napra komoly nyomot hagynak, es velhetoen igy tudjak kimaxolni a bizonytalan valasztok megingatasat.ferni írta:MPről még mindig nem borított ki eddig senki semmi illegálisat, hogy bármi olyat csinált volna, a kérdés van-e még valami amiről nem tudunk.nuevo_ericco írta:
Szerintem nem engedik elindulni Magyar Pétert, és majd mutogatnak Romániára meg Franciaországra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A jelenlegi közhangulatot elnézve, MP indulásának megakadályozása nem sokban tér el a választás meg nem tartásától. Jelenleg azt látom, hogy ez a választás egy Orbán és Magyar (tényleg minden magyar) közötti 1v1 összecsapás lesz. Ahonnan, ha az egyik résztvevőt eltiltod, akkor praktikusan nincsen választás. Meg persze lesz helikopteres infláció is.nuevo_ericco írta:Szerintem nem engedik elindulni Magyar Pétert, és majd mutogatnak Romániára meg Franciaországra.Zack írta:ha lesz is csalás, az nem a beszüntetése lesz
Azért ennyi ember egyik mögött se volt arányaiban, mint most a Tisza mögött, illetve MP az EP képviselő, ami mint kiderült hatalmas dolog volt hogy elvállalt utólag.nuevo_ericco írta:Szerintem nem engedik elindulni Magyar Pétert, és majd mutogatnak Romániára meg Franciaországra.Zack írta:ha lesz is csalás, az nem a beszüntetése lesz
Értem a logikát, de ezt ők is tudják nem nyelné be a nép.
MPről még mindig nem borított ki eddig senki semmi illegálisat, hogy bármi olyat csinált volna, a kérdés van-e még valami amiről nem tudunk.
Eddigi legnagyobb balhéja papíron, hogy állítólag megúsztatott egy telefont

Most ilyen Kollár Kinga meg Ruszin-Szendi videókat kiforgathatnak meg járathatják a propagandában, de azzal olyan sokra nem mennek
-
Szerintem nem engedik elindulni Magyar Pétert, és majd mutogatnak Romániára meg Franciaországra.Zack írta:ha lesz is csalás, az nem a beszüntetése lesz
Péntek reggeli vitaindító. Szerintem semelyik pártnak nem lesz önállóan kétharmada (bár nagyon nehéz úgy nyerni, hogy 50%-nyi képviselő meglegyen de 67%-nyi ne. A Fidesz Mihazaánk koalíciót tartom a legvalószínűbbnek, ideológiailag nincs lényeges eltérés, ami van (lopás) pedig a hatalom közelében el fog korrodálódni. Az Mszp(Párbeszéd) és DK szerintem nem lesz olyan helyzetben, hogy kisegítse megint a Fideszt, de most már mint koalíciós partner. Nem hittem volna, hogy ennyire nem fogok lelkesedni az elmúlt 100 év legtöbb kárt okozó pártjának az eltűnéséért. Kérdés előtt, az Mszp-ről beszélek. A Tiszának a Momentum talán és a Kutyapárt, ha a matek megkívánja, lehetnének a természetes szövetségesek. Itt a Momentumban látok az internet világban hitet, de megérteni nem tudom. Kutyák pedig mindig erősebbek választás után, előtt mint választáson.
Nem tudok a fenti 4 lehetőség közül szavazni, nekem szörnyen hiányzik a Fidesz a Mihazánkkal nyer de 2/3-ad nélkül és a Tisza a kutyákkal vagy valami nem 100%-ban roncsellenzéki párttal koalícióban nyer 2/3-al.
Aztán még sok víz lefolyik a Dunán mire tényleg eljön a 26-os választás, ha eljön.
PS, szerintem meg lesz tartva, ha lesz is csalás, az nem a beszüntetése lesz.
Nem tudok a fenti 4 lehetőség közül szavazni, nekem szörnyen hiányzik a Fidesz a Mihazánkkal nyer de 2/3-ad nélkül és a Tisza a kutyákkal vagy valami nem 100%-ban roncsellenzéki párttal koalícióban nyer 2/3-al.
Aztán még sok víz lefolyik a Dunán mire tényleg eljön a 26-os választás, ha eljön.
PS, szerintem meg lesz tartva, ha lesz is csalás, az nem a beszüntetése lesz.
https://telex.hu/belfold/2025/04/11/orb ... interju-11
csak 15 eve lopjatok szet az orszagot ti senkik
csak 15 eve lopjatok szet az orszagot ti senkik
valamelyik univerzumban:

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha ez a szavazas nehany honapja megy ki, szerintem kb forditva lett volna az arany, de mintha bizakodobb lenne a forum mostmar.
remelem ez a tendencia kivetul majd a lakossagra is.
remelem ez a tendencia kivetul majd a lakossagra is.

Annó én hoztam ide Aladár történetét, akit brutális módon hurcoltattak el Spanyolországból. Itt tart most az ügy, akit esetleg érdekel. https://www.youtube.com/watch?v=JZjof4UVRQo
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Go!Cali írta: Egy szavazást lehetne kérni arról, hogy a fórumozók milyen eredményre számítanak jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?
Nem amit szeretnénk, hanem amit gondolunk, hogy lesz.
Fidesz 2/3-ad
Fidesz 2/3-ad nélkül
Tisza 2/3-ad
Tisza 2/3-ad nélkül
Köszi!![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy szavazást lehetne kérni arról, hogy a fórumozók milyen eredményre számítanak jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?
Fidesz 2/3-ad
Fidesz 2/3-ad nélkül
Tisza 2/3-ad
Tisza 2/3-ad nélkül
Köszi!
Fidesz 2/3-ad
Fidesz 2/3-ad nélkül
Tisza 2/3-ad
Tisza 2/3-ad nélkül
Köszi!

Rovarirtó spray-vel fújtak arcon egy TISZA aktivistát Szigetváron
Egyre jobb....
Vityáék meg teljesen pánik üzemmódban
Egyre jobb....

Vityáék meg teljesen pánik üzemmódban
https://24.hu/belfold/2025/04/10/tisza- ... zeeskuves/
kar emelni a dozison, ezen mar grazban sem tudnak segiteni
kar emelni a dozison, ezen mar grazban sem tudnak segiteni
valamelyik univerzumban:

https://24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/or ... _penzeket/javier88 írta: Ez a Kollár Kinga nyilatkozat, hogy örül neki, hogy a magyarok rosszabbul élnek az uniós pénzek visszatartása miatt, mert így az ellenzék esélyei javultak, nagyot fog menni a médiában. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen idióták mit keresnek a politikában.
valamelyik univerzumban:

csupan 27 evvel a gyilkossag utanhehetheoriginal írta: Közben gyárfás tomek 7 év letöltendő a portik/fenyő buli miatt
Szeretném látni, ahogy viktorek is vmi fegyházban rohadnak meg végre.
valamelyik univerzumban: