Politika
Re: Politika
Péntek reggeli vitaindító. Szerintem semelyik pártnak nem lesz önállóan kétharmada (bár nagyon nehéz úgy nyerni, hogy 50%-nyi képviselő meglegyen de 67%-nyi ne. A Fidesz Mihazaánk koalíciót tartom a legvalószínűbbnek, ideológiailag nincs lényeges eltérés, ami van (lopás) pedig a hatalom közelében el fog korrodálódni. Az Mszp(Párbeszéd) és DK szerintem nem lesz olyan helyzetben, hogy kisegítse megint a Fideszt, de most már mint koalíciós partner. Nem hittem volna, hogy ennyire nem fogok lelkesedni az elmúlt 100 év legtöbb kárt okozó pártjának az eltűnéséért. Kérdés előtt, az Mszp-ről beszélek. A Tiszának a Momentum talán és a Kutyapárt, ha a matek megkívánja, lehetnének a természetes szövetségesek. Itt a Momentumban látok az internet világban hitet, de megérteni nem tudom. Kutyák pedig mindig erősebbek választás után, előtt mint választáson.
Nem tudok a fenti 4 lehetőség közül szavazni, nekem szörnyen hiányzik a Fidesz a Mihazánkkal nyer de 2/3-ad nélkül és a Tisza a kutyákkal vagy valami nem 100%-ban roncsellenzéki párttal koalícióban nyer 2/3-al.
Aztán még sok víz lefolyik a Dunán mire tényleg eljön a 26-os választás, ha eljön.
PS, szerintem meg lesz tartva, ha lesz is csalás, az nem a beszüntetése lesz.
Nem tudok a fenti 4 lehetőség közül szavazni, nekem szörnyen hiányzik a Fidesz a Mihazánkkal nyer de 2/3-ad nélkül és a Tisza a kutyákkal vagy valami nem 100%-ban roncsellenzéki párttal koalícióban nyer 2/3-al.
Aztán még sok víz lefolyik a Dunán mire tényleg eljön a 26-os választás, ha eljön.
PS, szerintem meg lesz tartva, ha lesz is csalás, az nem a beszüntetése lesz.
https://telex.hu/belfold/2025/04/11/orb ... interju-11
csak 15 eve lopjatok szet az orszagot ti senkik
csak 15 eve lopjatok szet az orszagot ti senkik
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha ez a szavazas nehany honapja megy ki, szerintem kb forditva lett volna az arany, de mintha bizakodobb lenne a forum mostmar.
remelem ez a tendencia kivetul majd a lakossagra is.
remelem ez a tendencia kivetul majd a lakossagra is.

Annó én hoztam ide Aladár történetét, akit brutális módon hurcoltattak el Spanyolországból. Itt tart most az ügy, akit esetleg érdekel. https://www.youtube.com/watch?v=JZjof4UVRQo
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Go!Cali írta: Egy szavazást lehetne kérni arról, hogy a fórumozók milyen eredményre számítanak jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?
Nem amit szeretnénk, hanem amit gondolunk, hogy lesz.
Fidesz 2/3-ad
Fidesz 2/3-ad nélkül
Tisza 2/3-ad
Tisza 2/3-ad nélkül
Köszi!![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy szavazást lehetne kérni arról, hogy a fórumozók milyen eredményre számítanak jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?
Fidesz 2/3-ad
Fidesz 2/3-ad nélkül
Tisza 2/3-ad
Tisza 2/3-ad nélkül
Köszi!
Fidesz 2/3-ad
Fidesz 2/3-ad nélkül
Tisza 2/3-ad
Tisza 2/3-ad nélkül
Köszi!

Rovarirtó spray-vel fújtak arcon egy TISZA aktivistát Szigetváron
Egyre jobb....
Vityáék meg teljesen pánik üzemmódban
Egyre jobb....

Vityáék meg teljesen pánik üzemmódban
https://24.hu/belfold/2025/04/10/tisza- ... zeeskuves/
kar emelni a dozison, ezen mar grazban sem tudnak segiteni
kar emelni a dozison, ezen mar grazban sem tudnak segiteni
valamelyik univerzumban:

https://24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/or ... _penzeket/javier88 írta: Ez a Kollár Kinga nyilatkozat, hogy örül neki, hogy a magyarok rosszabbul élnek az uniós pénzek visszatartása miatt, mert így az ellenzék esélyei javultak, nagyot fog menni a médiában. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen idióták mit keresnek a politikában.
valamelyik univerzumban:

csupan 27 evvel a gyilkossag utanhehetheoriginal írta: Közben gyárfás tomek 7 év letöltendő a portik/fenyő buli miatt
Szeretném látni, ahogy viktorek is vmi fegyházban rohadnak meg végre.
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Közben gyárfás tomek 7 év letöltendő a portik/fenyő buli miatt
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
hehetheoriginal írta: Én arra vagyok mindig kíváncsi - mondjuk ez túlzás mert kb leszarom- hogy az ilyesfajta valódi tetvek rovarok és eltaposni való bogarak, mint ez a bohár, mihez kezd, ha bukik a rendszer?
Elmegy külföldre? Vagy beáll a mekibe burgert hajtani?
Mert ezek az emberek semmit se érnek, nincs tudás, mögöttes tartalom, nem ért el az életében semmit, egyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége.
Elmegy vmi irodába hr-esnek?
Keres masik seggetegyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége
Az ilyet nem lehet eltakaritani sajnos
- BlancoMark
Persze egyetertek, mondjuk szerintem egyikuk sem gondolta, hogy egyik naprol a masikra szinte ilyen gyorsan eljohet a Fidesz vegzete. Gondolom arra szamitottak mint meg sokan, hogy megdonthetetlenek es meg jo sokaig lehet eloskodni az adofizetokon.zsuninnyo írta:Eladni a jovodet es a csaladod jovojet a becsuleteddel es a gerinceddel egyutt havi par millio forintert az alamizsna. Persze kinek mennyit er.BlancoMark írta:
Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.
Eladni a jovodet es a csaladod jovojet a becsuleteddel es a gerinceddel egyutt havi par millio forintert az alamizsna. Persze kinek mennyit er.BlancoMark írta:Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.zsuninnyo írta:
A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.
- BlancoMark
Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.zsuninnyo írta:A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.nuevo_ericco írta:
Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remek, egyenerteku peldat hoztal, gratulalok.ferni írta: Ennyi erővel ha valaki elégedetlen a csapattal vagy a kezdővel akkor tegyen le edzői papírt azt érje el hogy ő legyen a Real Madrid edzője.
Mondjuk idén tényleg bárkivel előrébb lennénk...![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.nuevo_ericco írta:
Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.
-
Érdemes picit megállni, és eltöprengeni akkor is, amikor a belügyminisztérium államtitkára ellenségnek nevezi a velük szemben kritikus médiát:
A kiindulópont a parlamenti ellenzék állapota volt. Végleg kiderült róluk, hogy nem a legélesebb kések a fiókban. Így a baloldali politikusok helyett a baloldali média képviselői lettek a fő ellenségeink. Ők aztán pár hónap alatt lecserélték a korábbi ellenzéki sztárokat Magyar Péterre.