Realista24 írta:
realmadrid95 írta:
Mivel Tchouameni es Cama szintekkel lentebb van, mint Kroos, Modric tobbek kozott, igy a hianyossagait futomennyiseggel kene potolni. Erre Lvt irtad, aki nem szintekkel van lentebb, mint Carvajal, hanem tobb ezer kmerrel. Ha nem is teljesen ezzel potolnak, de sokkal jobban festene a dolog.
Az a baj, hogy szerintem nagyon lesarkitod. Nem gyozkodlek, en igy latom, te mashogy.
De meggyozheto vagyok, ha megmondod, hogy az agyi kapacitasokbol eredo hianyossagokat, hogyan lehet futassal kompenzalni. Vagy legyen az technikai, mindegy.
Nem egy olyan csapat volt a foci vilagaban, ahol keves sztarral (ergo gyengebb focistakkal) felallo csapat nyomott brutalis szezont, hala annak, hogy eltuntettek a kulonbseget olyan csapatok ellen, akik vilagklasszisokkal alltak ki.
2005 os Liverpooli, 2013 as Dortmundi keret.
Sokszor a szorgalom tobbet er, mint maga a tudas. En epp emiatt nem szerettem Ozilt a vegefele, mert hiaba volt nagy spiler, hihetetlenul lusta volt.
De, mint irtam is, ez volt az atigazolasi projektunk, hogy vegyunk ilyen profilu jatekosokat, akik, ha tudasban nem is, fizikalis erejukkel tudjak “potolni”, az oregeket. Akkor miert nem erre epitunk taktikat es nyomunk letamadast? 1 golos elonyokben magunkra huzzuk az ellenfeleket ugy, hogy Vini-Mbappe-Rodrygo felpalyanal setalgat. Igy hatalmas feketelyuk van tobb helyen is.
Mario, epp ezt irtam, amit te.