- marca

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 15., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 15., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 15., kedd 12:53
Kizártnak tartom, hogy Tchouaméni ne kezdjen.Yazid írta: Na akkor szerdán szezon utolso tétmeccsén
_____________tibo
LV___asencio___rüdi____fran
_____fede________ceballos
Rodrygo____jude________vini
__________mbappé
Én semmit sem várok, ez már eldőlt de dögöljenek meg a pályan minimum a végsőkig.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 15., kedd 12:41
Ott van meg a kupadonto halo!Yazid írta: Na akkor szerdán szezon utolso tétmeccsén
_____________tibo
__________mbappé
Én semmit sem várok, ez már eldőlt de dögöljenek meg a pályan minimum a végsőkig.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 15., kedd 1:09
Jó akkor minden okPad'em írta: NEW: Carlo Ancelotti had a 10 minute talk with the players, and asked for commitment and EXTRA effort vs Arsenal.
Ancelotti was ASSERTIVE and ended up raising his tone. @miguelitocope
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 14., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 13., vasárnap 18:16
Inkabb fede rb es tchou ceba mellé.Yazid írta: Na akkor szerdán szezon utolso tétmeccsén
_____________tibo
__________mbappé
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 13., vasárnap 18:14
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 11., péntek 15:51
Ez kicsit olyan, mintha egy felépülő alkoholistának, aki pár hét józanság után visszaesik, és egyik nap bever 3 liter sört tüskével, azt mondanánk, hogy most már engedd el ezt az egészet, holnap is igyál nyugodtan.Yazid írta:Engedjetek mar el ezt a szezont tiszta röhejRemy írta: Nem baj, jovoheten se kell.
Nem lesz se Lucas, se Alaba, lesz Csua es Ceba, akkor tovabbmegyunk.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 11., péntek 15:24
Engedjetek mar el ezt a szezont tiszta röhejRemy írta: Nem baj, jovoheten se kell.
Nem lesz se Lucas, se Alaba, lesz Csua es Ceba, akkor tovabbmegyunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 11., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 11., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 11., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 11., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 11., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 11., péntek 10:52
Galacticos írta: Azert a piacon sincs most minoseg, ott a balhatved poszt nyklvan egyik megoldas rosszabb mint a masik de oda davies nagyon kellett volna. Igy szerintem egyertelmuen miguel guti kene, ezt amit mendyek produkalnak o is lehozna, ha meg besul meg mindig el lehet adni profittal, 8 millio apro erte.
Kapus poszt pipa.
Jobbhatved trent szinte biztos, megfelelo rendszerbe azert nemj nagy haszna lesz, vedekezesbe meg be kell neki segiteni de legalabb egy kivalo pontrugo es nem vasqueznek kell rugni a szogleteket.. carvajal majd felepul es leboxoljak, ott szerintem rendbe leszunk foleg hogy fede is barmikor kepes lehet beugrani.
Kozephatvedeknel asencioval oriasi szerencsenk van, alabat elkell engedni, rudigert tobbet kell pihentetni. Idealis esetbe militaotol is megvalnek de az lehetetlen mert nem fogjuk egy ilyen dupla serules utan esely nelkul kivagni. Megfogja kapni a lehetoseget, szerintem nem lesz jo mert eddig is nagyon sokszor a sebessege es robbanekonysaga volt egyik fo erenye amit szinte biztos elbukott. Ott a holland spanyol gyerek nem tud mar hogy benyalni, fix valogatott 50milla. Elkell hozni meg a masik acles kis gyereket felhozni, jákobot meg vallejot kipenderiteni. De a legfontosabb itt is az lenne hogy 65-75 meccsen legyen varialas es ne bekotozott labakkal muszajbol eroltesse rudigert amig neki is szet nem szakad valamije.
Kp, cama nem fejlodik evek ota, de alap tehetseget nezve meg mindig szuk elit lehetne, en megneznem egy tamadobb edzonel ahol kicsit fizikalisabb a jatekunk kijohetnenek az erossegei, el még nem adnam. Tchou a kifutyules ota rengeteget javult, nem latvanyos de stabil, hatul is bevetheto, maradhat. Ceba alulertekelt aldis kroos, kell. Zubimendit ide meglehetne probalni de ha ceballos kapna hosszabb tavon kezdo szerepet o is meg jobb lenne. Es nem ugy ertem hogy az alavesek ellen vegig nyomja aztan edzo a barca ellen atvarial mindent es agyon vereti magat. Plusz ide itt van brahim es arda is, guler mindenkepp picit hatrebb lenne jo mert tamadohoz kepest lassu, brahim meg az atletico ellen megmutatta hogy o is megoldja ott. Kar hogy utana soha tobbet meg se nezte ott.. bellingham future captain. Ja meg fede egyertelmu alap kezdo, elethosszig tarto szerzodessel.
Tamadok, egyetlen embertol kell megvalni az idei aranylabdastol. Nem kerdes, bomlaszto, ego a viselkedese es a teljesitmeny sincs mogotte csak az arc. Ha 100ert annyiert ha 200ert annyiert. Csapaton belul itt a potlasa, nem kell aggodni. Endricknek ezerszer tobb lehetoseget, rodrygot meg tobbszor a baloson. O legalabb beleteszi a melot, nem sir es kombinativ fociba sokkal erosebb mint vini. Castillas csatar gyereket meg csere centernek felhozni. 5percet kapott megmentette edzobat, cserebe soha tobbet nem kapott lehetoseget.
Lucas felolem maradhat, leveri a lecet mar evek ota, de nem o tehet rola hogy edzoba ennyire nem veszi eszre hogy nem valo vedobe. Modric legenda, megfelelo szerepkorbe tud adni, de ha elmegy mar nem veszitunk annyit, az oltozobe meg szerepe lehet, kisebb csapatok ellen el fer.
Out: mendy, vinicius, alaba, jacob
In: taa, huijsen, miguel guti
Oriasi fizusok mennenek, vini nagy penzert ebbol meg profit is lenne. 58millio a 3 erkezo. Vagy plusz meg zubimendi.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 11., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 11., péntek 7:25
Igen, én értem, amit mondasz hidd el és én is azt szeretném amit te. Sajnos azonban a kilátástalan játékképünk és ez a nagy arányú vereség érzékelteti velem a realitást. A további probléma az hogy ha idén jó eredményeket érnénk el idén, akkor semmilyen vagy csak nagyon kevés változás lenne a csapatban a nyáron, amit pedig a csapat érdeke nem kíván jelen helyzetben. A védelmet rendbe kell tenni, Kroos helyére kell valaki (Zubimendi) és kell egy igazi jobb szélső. Egy bal szélsőt meg el kell engedni a csapatból a brazilok közül.LosMerengues írta:Elengedni a BL-t? A Real Madridnak? Persze a realitás az, hogy valószínűleg kiesünk, de akkor már essünk ki emelt fővel (mint pl 13-ban a Dortmund ellen 4-1 bukó után 2-0 otthon vagy ellenünk a Juve 18-ban, amikor 0-3 után majdnem hosszabbításra mentették), nem úgy, hogy elengedtük a továbbjutást már a visszavágó előtt.R. Carlos írta: Egy szar Valenciát (nem ok nélkül mondom ezt rájuk, mert most vannak a béka segge alatt igazán) nem tudtunk megverni pár napja a Bernabeúban. Mi változna ehhez képest egy jó formában lévő Arsenallal szemben?
Ha nyernénk is, az tuti, hogy szoros lesz (1-0, 2-1). Ezt idén jobb elengedni. A következő körben egy esetleges továbbjutás esetén a PSG jönne még inkább kifacsart állapotban. Szinte esélytelenek vagyunk ellenük, amikor ők vannak a legjobb formában a Barca után.
Koncentráljunk a bajnokságra inkább, még van pár forduló ledolgozni a hátrányt, és a Barcának se fog örökké tartani ez a jó forma, túl hosszú ideig elnyúlt most. Az a kérdés, hogy mi meg tudjuk-e rázni magunk és az edzőnk képes lesz-e végre értünk és nem ellenünk dolgozni.
A legfontosabb meg legyen a kupa. Lesz 4 lehetőségünk a Barcával játszani idén. Egyszer meg kéne őket csapkodni végre. A kettőt már nem merem mondani, pedig a bajnoki győzelemmel meg is lehetne őket törni szerintem, de ez már csak álom a mostani formát látva.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 10., csütörtök 18:08
Elengedni a BL-t? A Real Madridnak? Persze a realitás az, hogy valószínűleg kiesünk, de akkor már essünk ki emelt fővel (mint pl 13-ban a Dortmund ellen 4-1 bukó után 2-0 otthon vagy ellenünk a Juve 18-ban, amikor 0-3 után majdnem hosszabbításra mentették), nem úgy, hogy elengedtük a továbbjutást már a visszavágó előtt.R. Carlos írta: Egy szar Valenciát (nem ok nélkül mondom ezt rájuk, mert most vannak a béka segge alatt igazán) nem tudtunk megverni pár napja a Bernabeúban. Mi változna ehhez képest egy jó formában lévő Arsenallal szemben?
Ha nyernénk is, az tuti, hogy szoros lesz (1-0, 2-1). Ezt idén jobb elengedni. A következő körben egy esetleges továbbjutás esetén a PSG jönne még inkább kifacsart állapotban. Szinte esélytelenek vagyunk ellenük, amikor ők vannak a legjobb formában a Barca után.
Koncentráljunk a bajnokságra inkább, még van pár forduló ledolgozni a hátrányt, és a Barcának se fog örökké tartani ez a jó forma, túl hosszú ideig elnyúlt most. Az a kérdés, hogy mi meg tudjuk-e rázni magunk és az edzőnk képes lesz-e végre értünk és nem ellenünk dolgozni.
A legfontosabb meg legyen a kupa. Lesz 4 lehetőségünk a Barcával játszani idén. Egyszer meg kéne őket csapkodni végre. A kettőt már nem merem mondani, pedig a bajnoki győzelemmel meg is lehetne őket törni szerintem, de ez már csak álom a mostani formát látva.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 10., csütörtök 17:21
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem