Amenrealbeckham írta: 5:1 re nyerünk szerdán

Amugy azt jo latni hogy a hardcore arsenalos haverom is azt mondja hogy nincs ez lezarva es kicsit tart a Bernabeutol.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 10., csütörtök 19:37
Amenrealbeckham írta: 5:1 re nyerünk szerdán
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 10., csütörtök 19:35
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 10., csütörtök 12:54
Szoval eselytelen.Marky írta: es Vini osszeszedi magat. .
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. április 10., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 10., csütörtök 12:04
A szavak jelentese azert szerintem eleg fontos dolog, hogy pontosan ki tudjuk fejezni magunkat es ertsuk egymast. Az aura szonak is van jelentese es konnotacioja.LosMerengues írta: Mindenki tudja, hogy miről van szó, felesleges ilyen szemantikai szőrszálhasogatásokba belemenni és kikérni magunknak, hogy miért hívja valaki ezt aurának vagy akárminek, ahelyett, hogy több mondatban körülírná.
Tehat az tortent, amit vazoltam. Volt a palyan egy vezer, aki jo formaban volt es benne volt a korabbi generacio mentalitasa es at is tudta adni. Inditotta a tamadasokat, mozgatta a csapatot, visszalepett labdakert hogy folyjon a jatek stb.Benzemán kívül minden veteránunk meg kps agyunk már a padon volt.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 10., csütörtök 11:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 10., csütörtök 11:06
Hú tanácstalanság volt akkoris bőven. Aztán egy jó támadás megváltoztatott mindent, Camavingával meg Rodrygóval. Ez most is ugyanígy benne van a pakliban. Vallejóval, vén Marcelóval meg LV-vel hoztuk le a hosszabbítást, a fordításkor is Benzemán kívül minden veteránunk meg kps agyunk már a padon volt.ram8nes írta: Nem volt magyarazat?Hat az elobb irtam le:
Ez a magyarazat, most viszont egyik sincs meg.volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.
Emlekszem akkor Benzi hogy tuzelte a tarsakat, meg a jatekosaink fejere. Na most a teljes tanacstalansag es kieges ulti ki mindenki fejere.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 10., csütörtök 11:02
De nem az is abbol fakad, hogy akinek "auraja" van, az magabiztos es ettol + a korabbi eredmenyeiktol fel/tart az ellenfel?nuevo_ericco írta:Itt szerintem a szerző az ellenfelek hozzáállására, mentalitására gondolt a meccsek előtt. Ami bizony létezik. Bárki aki valaha sportolt, akár csak falusi szinten focizott, átélte, hogy bizony az ellenfél kiléte tényező tud lenni.ram8nes írta:Hagyjatok mar az aurazassal
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 10., csütörtök 10:57
Itt szerintem a szerző az ellenfelek hozzáállására, mentalitására gondolt a meccsek előtt. Ami bizony létezik. Bárki aki valaha sportolt, akár csak falusi szinten focizott, átélte, hogy bizony az ellenfél kiléte tényező tud lenni.ram8nes írta:Hagyjatok mar az aurazassal
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 10., csütörtök 10:48
Nem volt magyarazat?Pad'em írta:Arra a fordításra se volt semmi magyarázat, összesítésben 2 gól hátrányban a City ellen a 90.percben. Ancelotti beközli meccs előtt hogy nyáron lép, még utoljára tegyék oda, nyilván atesz felsír ilyenkor mert a fociban nincs mentális tényező persze, de produkáltunk már jó pár ilyet idén is. Dortmund 0-2-ről 5-2, Cityt otthon simáztuk (oké kiégtek de azért na, az komoly performansz volt), Atletico ellen is az első meccs teljesen rendben volt játékügyileg.ram8nes írta:
1. Forditottunk, de volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.
2. Ez a tarsasag iden hany meccsre es mikor tette oda nagyon magat? Mikor lattuk, hogy kepesek erre? Annyira, hogy az a teljesitmeny legalabb 3, de inkabb 4 golt jelentsen ES egyet se kapjon?
Bernaeu ide vagy oda, szerintem a foci nem igy mukodik, hogy egyik hetrol a masikra minden problema eltunik a csapatbol es teljesen mashogy kezdenek el jatszani.
Nyilván a realitás az hogy szűken nyerünk vagy x, vagy kontrából kiszopunk de azért ha ezután az égés után se teszi oda magát mindenki 110%-ra még ha nincs is egy épkézláb taktikánk akkor ott nem csak az edzővel van probléma.
Ez a magyarazat, most viszont egyik sincs meg.volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.
Hagyjatok mar az aurazassal, ez is ilyen 13 eves tiktokker fanboy szint. Bele van teve a kerethez illo kib.szott edzoi munka, aminek hatasara jobban mukodik a csapat egyutt, amivel mindenkinek van adva egy manko es tudja mi a dolga, ami hatasara minden jatekos minosege javul.Szar ügy, a BLben nekünk volt a végén úgyis a Real nyer aura
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 10., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 10., csütörtök 10:18
Nekem is az a véleményem, hogy pont a Barca és Flick mutatja meg, mennyire fontos az edző, és ha annak konkrét elképzelései vannak a játékkal kapcsolatban.MarioCirolo írta: Nem gondolnam, hogy itt generaciorol lenne szo, sokkal inkabb Flick zsenialitasarol.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 10., csütörtök 10:10
Nem gondolnam, hogy itt generaciorol lenne szo, sokkal inkabb Flick zsenialitasarol. A tegnapi kezdojukbol 4 sajat nevelesu jatekos jatszott, akik tavaly is ott voltak mar, xavi alatt megsem ment nekik annyira a szeker. Iden nem csak o, de foleg Lewa, Raphina, Pedri es De Jong is nagyon feljavult. Es akkor Kounderol, vagy I. Martinezrol nem is beszeltunk. Ezert is varom mar, hogy a mi a fiatal tehetsegeink is megmutathassak magukat egy olyan edzo alatt aki jobban igazodik a modern focihoz.Kerlon írta:Nem azzal van a baj, hogy kijött náluk megint egy erős generáció, hanem, hogy 2-3 éves építkezés ellenér végül még kanyarba se vagyunk velük és szégyenszemre mi kaptatunk utánuk.ziro4vr írta: Megint auraja lett ennek a barcelonanak, az ellenfelek gyengébbek ellenük, náluk meg a szertaros is lassan messive változik.
Szar ügy, a BLben nekünk volt a végén úgyis a Real nyer aura, ezt sikerült leépíteni, mondjuk nem panaszkodhatunk, el voltunk azért kenyeztetve az elmúlt években.
De csak szar na ezt megélni szurkolóként bocs szemellenzos kiserik meg raul.
Tudom, tudom, mi nyertünk az elmúlt években BL-ket. Meg amúgy 1956-ban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 10., csütörtök 10:08
Arra a fordításra se volt semmi magyarázat, összesítésben 2 gól hátrányban a City ellen a 90.percben. Ancelotti beközli meccs előtt hogy nyáron lép, még utoljára tegyék oda, nyilván atesz felsír ilyenkor mert a fociban nincs mentális tényező persze, de produkáltunk már jó pár ilyet idén is. Dortmund 0-2-ről 5-2, Cityt otthon simáztuk (oké kiégtek de azért na, az komoly performansz volt), Atletico ellen is az első meccs teljesen rendben volt játékügyileg.ram8nes írta:1. Forditottunk, de volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.Pad'em írta: Hát ha valakire akkor egy Realra sose mondanám hogy eldőlt, még 3-0-nál sem, a Bernabeuban. Fordítottunk már meg párharcot 1% sanszról 5 perc alatt az ennél az Arsenalnal 6-szor erősebb City ellen. Mondjuk Ceba nagyon kéne, ha ő nem lesz akkor a 10%-ról 5-re esnek az esélyeink nálam. Nekünk meg az simán elég lehet![]()
Egy meccsre oda tudják tenni magukat. Nekem bőven elég lesz ha mindenki kirakja amilye még van, ha ki is kapunk végül. De ha találunk egy gyors gólt mintahogy legutóbbi két meccsen a BL-ben otthon, akkor meg bármi lehet.
2. Ez a tarsasag iden hany meccsre es mikor tette oda nagyon magat? Mikor lattuk, hogy kepesek erre? Annyira, hogy az a teljesitmeny legalabb 3, de inkabb 4 golt jelentsen ES egyet se kapjon?
Bernaeu ide vagy oda, szerintem a foci nem igy mukodik, hogy egyik hetrol a masikra minden problema eltunik a csapatbol es teljesen mashogy kezdenek el jatszani.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 10., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 10., csütörtök 9:57
1. Forditottunk, de volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.Pad'em írta: Hát ha valakire akkor egy Realra sose mondanám hogy eldőlt, még 3-0-nál sem, a Bernabeuban. Fordítottunk már meg párharcot 1% sanszról 5 perc alatt az ennél az Arsenalnal 6-szor erősebb City ellen. Mondjuk Ceba nagyon kéne, ha ő nem lesz akkor a 10%-ról 5-re esnek az esélyeink nálam. Nekünk meg az simán elég lehet![]()
Egy meccsre oda tudják tenni magukat. Nekem bőven elég lesz ha mindenki kirakja amilye még van, ha ki is kapunk végül. De ha találunk egy gyors gólt mintahogy legutóbbi két meccsen a BL-ben otthon, akkor meg bármi lehet.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 10., csütörtök 9:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 10., csütörtök 9:25
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. április 10., csütörtök 9:04
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 10., csütörtök 8:59
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem