Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Közben gyárfás tomek 7 év letöltendő a portik/fenyő buli miatt
Szeretném látni, ahogy viktorek is vmi fegyházban rohadnak meg végre.
Szeretném látni, ahogy viktorek is vmi fegyházban rohadnak meg végre.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hehetheoriginal írta: Én arra vagyok mindig kíváncsi - mondjuk ez túlzás mert kb leszarom- hogy az ilyesfajta valódi tetvek rovarok és eltaposni való bogarak, mint ez a bohár, mihez kezd, ha bukik a rendszer?
Elmegy külföldre? Vagy beáll a mekibe burgert hajtani?
Mert ezek az emberek semmit se érnek, nincs tudás, mögöttes tartalom, nem ért el az életében semmit, egyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége.
Elmegy vmi irodába hr-esnek?
Keres masik seggetegyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége
Az ilyet nem lehet eltakaritani sajnos
- BlancoMark
Persze egyetertek, mondjuk szerintem egyikuk sem gondolta, hogy egyik naprol a masikra szinte ilyen gyorsan eljohet a Fidesz vegzete. Gondolom arra szamitottak mint meg sokan, hogy megdonthetetlenek es meg jo sokaig lehet eloskodni az adofizetokon.zsuninnyo írta:Eladni a jovodet es a csaladod jovojet a becsuleteddel es a gerinceddel egyutt havi par millio forintert az alamizsna. Persze kinek mennyit er.BlancoMark írta:
Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.
Eladni a jovodet es a csaladod jovojet a becsuleteddel es a gerinceddel egyutt havi par millio forintert az alamizsna. Persze kinek mennyit er.BlancoMark írta:Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.zsuninnyo írta:
A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.
- BlancoMark
Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.zsuninnyo írta:A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.nuevo_ericco írta:
Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remek, egyenerteku peldat hoztal, gratulalok.ferni írta: Ennyi erővel ha valaki elégedetlen a csapattal vagy a kezdővel akkor tegyen le edzői papírt azt érje el hogy ő legyen a Real Madrid edzője.
Mondjuk idén tényleg bárkivel előrébb lennénk...![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.nuevo_ericco írta:
Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.
-
Érdemes picit megállni, és eltöprengeni akkor is, amikor a belügyminisztérium államtitkára ellenségnek nevezi a velük szemben kritikus médiát:
A kiindulópont a parlamenti ellenzék állapota volt. Végleg kiderült róluk, hogy nem a legélesebb kések a fiókban. Így a baloldali politikusok helyett a baloldali média képviselői lettek a fő ellenségeink. Ők aztán pár hónap alatt lecserélték a korábbi ellenzéki sztárokat Magyar Péterre.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ők mértek az EP előtt a legpontosabban. Nem kerültek hibahatáron kívülre.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/04/10/21-kut ... y-kutatas/
Na ez brutál.
51-37 a Tisza a javára a biztos szavazók között
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/2024-es ... z%C3%A1gon
-> közvélemény-kutatások
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Ennyi erővel ha valaki elégedetlen a csapattal vagy a kezdővel akkor tegyen le edzői papírt azt érje el hogy ő legyen a Real Madrid edzője.
Mondjuk idén tényleg bárkivel előrébb lennénk...
Mondjuk idén tényleg bárkivel előrébb lennénk...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy, folytatja majd a munkat, es tovabb fog kopkodni, csak akkor mar nem az ellenzekre, hanem a kormayra.hehetheoriginal írta: Én arra vagyok mindig kíváncsi - mondjuk ez túlzás mert kb leszarom- hogy az ilyesfajta valódi tetvek rovarok és eltaposni való bogarak, mint ez a bohár, mihez kezd, ha bukik a rendszer?
Mert ezek az emberek semmit se érnek, nincs tudás, mögöttes tartalom, nem ért el az életében semmit, egyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége.
Az ilyeneket megtartjak, penzelik majd tovabb valamilyen szinten, eletben tartva a megmaradt szavazokat es a bennuk kialakult narancs tudatot, es a felelmet a haborutol, Brusszeltol, meg a tobbitol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezek a Boháremberek úgy ki lettek már tömve, hogy ha azt a pénzt befektetik valami alacsony kockázatú befektetésbe, abból is valószínűleg jön nekik annyi, amiből vígan elélnek munka nélkül is.
Szerintem valahogy így, mint amikor Hadházy ment oda hozzá kérdezni: https://youtu.be/Hu_F9g1994s?si=1WC6W1sei7W-GJmwnuevo_ericco írta:Nem tudhatjuk. Ha majd ferni nem ír a politika topicba, legalább tudjuk majd, miértRealista24 írta:Verje meg mas, en meg majd jol kiirom redditre![]()
Tovább gondolva, én azért kíváncsi lennék, hogyan reagálnának a fideszes politikusok, a propagandistáik, ha a hvg, 444, telex, stb. újságírói olyan kérdéseket tennének fel Orbánnak, hogy: Milyen érzés volt a vak komondorra fogni Anikó asszony monokliját? Milyen érzés orosz helytartónak lenni? Milyen érzés Trump által átvertnek lenni?
Ezek után pedig itt is azt kell olvasnom rendszeresen, hogy a kormánytól független média (globalistának, balliberálisnak hazudva őket) tk. pont ugyanolyan, mint a Megafon, Origo, Magyar Nemzet, Mandiner, Pesti srácok, stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára swfan 2025. április 10., csütörtök 9:25-kor.
-
Nem tudhatjuk. Ha majd ferni nem ír a politika topicba, legalább tudjuk, miértRealista24 írta:Verje meg mas, en meg majd jol kiirom redditre

Tovább gondolva, én azért kíváncsi lennék, hogyan reagálnának a fideszes politikusok, a propagandistáik, ha a hvg, 444, telex, stb. újságírói olyan kérdéseket tennének fel Orbánnak, hogy: Milyen érzés volt a vak komondorra fogni Anikó asszony monokliját? Milyen érzés orosz helytartónak lenni? Milyen érzés Trump által átvertnek lenni?
Ezek után pedig itt is azt kell olvasnom rendszeresen, hogy a kormánytól független média (globalistának, balliberálisnak hazudva őket) tk. pont ugyanolyan, mint a Megafon, Origo, Magyar Nemzet, Mandiner, Pesti srácok, stb.
A leghűségesebbek, "legügyesebbek" ellenzékből is propagandisták lesznek, van ott összelopott tartalék, amiből meg lesznek fizetve ugyanúgy. Max át lesznek rostálva.hehetheoriginal írta:mihez kezd, ha bukik a rendszer
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. április 10., csütörtök 9:25-kor.
- hehetheoriginal
Én arra vagyok mindig kíváncsi - mondjuk ez túlzás mert kb leszarom
- hogy az ilyesfajta valódi tetvek rovarok és eltaposni való bogarak, mint ez a bohár, mihez kezd, ha bukik a rendszer?

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez vilagos, de ez a mastol varni a megoldast, konflikust, vagy kimozdulni a komfortzonabol, ami ferni eseteben a monitort jelenti, es kozben ilyeneket irni, mokas.nuevo_ericco írta:Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.Realista24 írta:
Miert nem te vered pofan? Miert mastol varod azt, amit te erzel? Ezt sosem ertettem.
Verje meg mas, en meg majd jol kiirom redditre...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.Realista24 írta:Miert nem te vered pofan? Miert mastol varod azt, amit te erzel? Ezt sosem ertettem.ferni írta: nyomibohár
remélem a választások után valaki jól pofán veri, hányinger
Úgy van a rendszer kitalálva, hogy mindenki induljon mindenhol. A pontos számokat nem tudom, de brutál aránytalanul esnének el rengeteg kampánypénztől, akkor is, ha csak azon a 2 helyen nem indulnak el. Arról nem is beszélve, hogy az nekik mínusz törekszavazat is, ha nem indulnak.BlancoMark írta:Fu baszki, remelem megusszuk gigahitelek es osztogatasok nelkul ezt a maradek egy evet... Lassan erik a Tisza ketharmad. Mondjuk arra kivancsi leszek, hogy mit kezdenek pl Hadhazyval es Jamborral, hogy rajuk inditanak-e Tiszas jelolteket. En ellenzeki szavazokent nem vennem rossz neven ha ezeken a helyeken nem indulna Tiszas jelolt.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/04/10/21-kut ... y-kutatas/
Na ez brutál.
Egyébként szerintem Bp-n 20% alatt lehet már a Fidesz, ott 2 ellenzéki jelölt esetén se kell aggódni

- BlancoMark
Fu baszki, remelem megusszuk gigahitelek es osztogatasok nelkul ezt a maradek egy evet... Lassan erik a Tisza ketharmad. Mondjuk arra kivancsi leszek, hogy mit kezdenek pl Hadhazyval es Jamborral, hogy rajuk inditanak-e Tiszas jelolteket. En ellenzeki szavazokent nem vennem rossz neven ha ezeken a helyeken nem indulna Tiszas jelolt.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/04/10/21-kut ... y-kutatas/
Na ez brutál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miert nem te vered pofan? Miert mastol varod azt, amit te erzel? Ezt sosem ertettem.ferni írta: nyomibohár
remélem a választások után valaki jól pofán veri, hányinger
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema