Naívan azt gondoltam, hogy a bl-re felszívja magát, már csak dühből is. Ott mindig ment neki..
Megtört, ez a szezon valószínűleg végig szenvedés lesz neki (is).
HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 16., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 16., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 16., szerda 20:46
Nagyon kéne, hogy ma aggyal a fejében játsszonKerlon írta: Miket vállalsz bátya...![]()
Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 20:43
A lelkemet már kiarultam, ezért vállalhatatlan vállalásokat kell tennem a nagyobb jó érdekében.Kerlon írta: Miket vállalsz bátya...![]()
Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 16., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 13., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 10., csütörtök 12:53
Vicc, ha az idei eve utan kap nagyobb fizut + par evet.ELSiete írta: JUST IN: Vini Jr.’s agent spotted at Real Madrid’s offices. @elchiringuitotv
NEW: Vini Jr. is set to REJECT Saudi’s €1 BILLION offer. @La_SER @GoalEspana
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 10., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 10., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 10., csütörtök 9:03
gegenpressing legszebb napjait idézi ez a jelenet, nem kegyelmeznek a fiúkKerlon írta:Ez nem Vini hibája. Nézd meg a végén, hogy mekkora terület van a védelem és közöttük, hogy a 4 kps-ből senki sem indul letámadni. Csapatszinten nulla a játékunk, legyen az letámadás, támadás.ELSiete írta: Épp ennél a jelenetnél adja visza 10xer mindenkinek a tavalyit. Sétálgatós uraság.
https://x.com/RkFutbol/status/191020639 ... 35cKQ&s=19
Ancelotti csinált a fiúkból egy kényelmes, türelmes, "balanszolt"csapatot.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 10., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 10., csütörtök 8:03
Ez nem Vini hibája. Nézd meg a végén, hogy mekkora terület van a védelem és közöttük, hogy a 4 kps-ből senki sem indul letámadni. Csapatszinten nulla a játékunk, legyen az letámadás, támadás.ELSiete írta: Épp ennél a jelenetnél adja visza 10xer mindenkinek a tavalyit. Sétálgatós uraság.
https://x.com/RkFutbol/status/191020639 ... 35cKQ&s=19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 10., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 10., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 9., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 9., szerda 12:49
Te komolyan azt mondod, hogy ezt a csapatot ebben az évben nem lehetett volna jobban menedzselni? A menedzselés alatt mindent értek a felállástól kezdve, a taktikákon és különböző stratégiákon át, a cserék személyein, idején és a keveset játszó játékosok tűzben tartásán keresztül odáig, hogy a hosszú sérülésből visszatérő játékosokat ne dobjuk be egyből a mélyvízbe (miután sokadjára látjuk, hogy vagy visszasérülnek, vagy szar teljesítményt nyújtanak)?kiserik írta: Mosdatás, nem mosdatás, ha figyelmesen elolvastad amit korábban írtam, akkor láthatod, hogy szerintem igen, ebben a keretben ennyi van. Dupla után, kontinens tornák után, sérülések után, tele lyukakkal ennyi van. 1 nyert, egy vesztett kupa, kupadötő, 4 pont hátrány a bajnokságban és eddig legjobb 8 a BL-ben. Szerintem ez a körülményekhez képest nem annyira rossz eddig.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:31
A végéről haladva: nincs olyan támadó a Földön (max nagyon kevés), aki labda nélkül gólt tud lőni. Hogy szokták mondani? ha a közepe rendben van, akkor minden rendben van. Nálunk agyon nincs rendben a közepe, néha még a labdakihozatal is gondot okoz.Galacticos írta:irrealis elvaras az allitolagos aranylabdastol hogy passzoljon 3 pontosat az arsenal csere vedoi ellen? Irrealis elvaras hogy egy kontra vegen ahol kozepen tok uresen jon a center ne kulsozze hele az elso vedobe? Irrealis elvaras az aranylabdastol hogy ha mogotte befut a vedo akinek nincs embere legalabb egyszer az eletben tegye tovabb a labdat?kiserik írta: Továbbra is azt mondom, hogy irreálisan nagyok az elvárások.Valtson felallast, nem muszaj ket kkpval jatszani. Brahim teljesen jol mukodott visszahuzva az atletico ellen nyeroember is lett. Ja hogy utana visszaraktuk a padra. Gg.kiserik írta: Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.Egeszen elkepeszto szamomra hogy vannak akik meg mosdatjak. Nem kapta meg a jatekosokat, de szerinted ebben a keretben ennyi van? Ezekkel a tamadokkal ebbe ennyi van? Hogy nem lottunk golt a blben mar vagy 250perce, hogy kikaptunk iden minden erosebb ellenfel ellen?kiserik írta: Ez az edzőhibáztatás meg megint csak butaság a keretkialakításban. Carlonak nagyon nincs beleszólása. Azzal dolgozik, akit kap. A hírek szerint kért jobbvédőt, középsővédőt, Joselu típusú csatárt, irányító kp-st. Mit kapott? Alabát bakker. Ő az új védő igazolása a vezetőségnek.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 9., szerda 11:14
irrealis elvaras az allitolagos aranylabdastol hogy passzoljon 3 pontosat az arsenal csere vedoi ellen? Irrealis elvaras hogy egy kontra vegen ahol kozepen tok uresen jon a center ne kulsozze hele az elso vedobe? Irrealis elvaras az aranylabdastol hogy ha mogotte befut a vedo akinek nincs embere legalabb egyszer az eletben tegye tovabb a labdat?kiserik írta: Továbbra is azt mondom, hogy irreálisan nagyok az elvárások.
Valtson felallast, nem muszaj ket kkpval jatszani. Brahim teljesen jol mukodott visszahuzva az atletico ellen nyeroember is lett. Ja hogy utana visszaraktuk a padra. Gg.kiserik írta: Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.
Egeszen elkepeszto szamomra hogy vannak akik meg mosdatjak. Nem kapta meg a jatekosokat, de szerinted ebben a keretben ennyi van? Ezekkel a tamadokkal ebbe ennyi van? Hogy nem lottunk golt a blben mar vagy 250perce, hogy kikaptunk iden minden erosebb ellenfel ellen?kiserik írta: Ez az edzőhibáztatás meg megint csak butaság a keretkialakításban. Carlonak nagyon nincs beleszólása. Azzal dolgozik, akit kap. A hírek szerint kért jobbvédőt, középsővédőt, Joselu típusú csatárt, irányító kp-st. Mit kapott? Alabát bakker. Ő az új védő igazolása a vezetőségnek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:08
Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.ram8nes írta:Ha szezon elott latja az edzo, hogy kik esnek ki, de nem talal ki semmi ujat az uj keretre, majd szezon kozbeni szenvedesre se reagal sehogy, az mar nem csak a keretosszeallitas problemaja.kiserik írta: De miért kell azon csodálkozni, hogy szét van esve a társaság és ezt ráfogni arra, akit épp ki akarunk dugni a lyukon (Carlo, Vini, Modric, Cama, Alaba, Rodrygo, Mbappe, stb, mindenki vérmérsékletének megfelelően választ párat)? Meg kell nézni a BL győzteseket a múltban. Rendre a következő szezonjukban visszaesnek, főleg, ha dupláztak vagy tripláztak (igen, még a csúcs Barca is). Tavaly dupláztunk, majd jöttek a válogatott szereplések és még a lyukas keretünk is tovább lyukadt (Kroos, Carvajal, Nacho, Militao, Joselu kiesett, Alaba, Mendy, Ceba meg folyamatosan a rehabon), és jött Mbappe, Endre meg Asencio). Emellett az egész keret egy rendszertelen katyvasz.
Állunk a bajnokságban, döntőzünk a kupában és még legalább lesz egy meccsünk a BL-ben a 8 között. Szerintem kicsit irreálisan nagyon az elvárások.
Latjuk a lyukakat, de attol meg nem kene a kezunket szettarni es varni, hogy majd valami uj fog tortenni mindenfele valtoztatas nelkul.
Erted, LV az elso cserenk egy ilyen meccsen, a szezon ezen szakaszaban
Hagyjatok engem azzal, hogy ki ment el, lassan mar egy eve tortent.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem