Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

flori

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 16., szerda 23:10

Hú. :mrgreen: Valami nagyon elment.

Naívan azt gondoltam, hogy a bl-re felszívja magát, már csak dühből is. Ott mindig ment neki..

Megtört, ez a szezon valószínűleg végig szenvedés lesz neki (is).
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 16., szerda 23:04

Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 16., szerda 20:46

Kerlon írta: Miket vállalsz bátya... :D

Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.
Nagyon kéne, hogy ma aggyal a fejében játsszon :/ egy gól, egy gólpassz simán benne van a játékában, reméljük odateszi magát és nem a bíróval fog baszakodni. Bl-ben amúgy nem szokása, de ma teljesítmény is kell.
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 20:43

Kerlon írta: Miket vállalsz bátya... :D

Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.
A lelkemet már kiarultam, ezért vállalhatatlan vállalásokat kell tennem a nagyobb jó érdekében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 16., szerda 19:50

Miket vállalsz bátya... :D

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 15:54

Na teso, ma itt a lehetoseg elolepni es tovabbvinni a csapatot, ha megteszed, tobbet nem szidlak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 13., vasárnap 18:19

Ma végre ismét top volt :agree: Folytatás szerdán :shifty:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 10., csütörtök 12:53

ELSiete írta: JUST IN: Vini Jr.’s agent spotted at Real Madrid’s offices. @elchiringuitotv

NEW: Vini Jr. is set to REJECT Saudi’s €1 BILLION offer. @La_SER @GoalEspana
Vicc, ha az idei eve utan kap nagyobb fizut + par evet.
Semmivel nem erdemelte ki.
ZIDANE

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 10., csütörtök 12:31

JUST IN: Vini Jr.’s agent spotted at Real Madrid’s offices. @elchiringuitotv

NEW: Vini Jr. is set to REJECT Saudi’s €1 BILLION offer. @La_SER @GoalEspana
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 10., csütörtök 9:29

Azért ez se kutya :lol: https://x.com/SamiRmcf15/status/1910207 ... 81/photo/1
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 10., csütörtök 9:03

Kerlon írta:
ELSiete írta: Épp ennél a jelenetnél adja visza 10xer mindenkinek a tavalyit. Sétálgatós uraság.

https://x.com/RkFutbol/status/191020639 ... 35cKQ&s=19
Ez nem Vini hibája. Nézd meg a végén, hogy mekkora terület van a védelem és közöttük, hogy a 4 kps-ből senki sem indul letámadni. Csapatszinten nulla a játékunk, legyen az letámadás, támadás.

Ancelotti csinált a fiúkból egy kényelmes, türelmes, "balanszolt" :lol: csapatot.
gegenpressing legszebb napjait idézi ez a jelenet, nem kegyelmeznek a fiúk :lol:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 10., csütörtök 8:58

🤍✨ Vinicius Jr sends message to all Real Madrid fans after 3-0 defeat against Arsenal! 👀

“𝐍𝐨 𝐞𝐱𝐜𝐮𝐬𝐞𝐬… it was a bad game from us. We must improve and fight at Santiago Bernabéu next week”.

“Magic things have already happened at our home… and 𝐰𝐞 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐢𝐭 𝐚𝐠𝐚𝐢𝐧. Hala Madrid, all together”.

Gondolom ez is ugy fog oregedni mint Carlo meccs előtti interjúja,hogy Vini meccse lesz az odavágó. Ígérgetés van egész évben

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 10., csütörtök 8:03

ELSiete írta: Épp ennél a jelenetnél adja visza 10xer mindenkinek a tavalyit. Sétálgatós uraság.

Ez nem Vini hibája. Nézd meg a végén, hogy mekkora terület van a védelem és közöttük, hogy a 4 kps-ből senki sem indul letámadni. Csapatszinten nulla a játékunk, legyen az letámadás, támadás.

Ancelotti csinált a fiúkból egy kényelmes, türelmes, "balanszolt" :lol: csapatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 10., csütörtök 7:58

Jó azért na.
Elől elkezd futni a két tamadonk mint a veszett bolond letamadni, szimplán a letszamfoleny miatt simán kigurigazzak őket.
Nyilván egy idő után nem fognak energiát égetni ezekbe a futasokba. Első félidőben szereztünk ebből labdákat, volt lehetőség.
De ez megint edzői balfaszsag és teljes homály, hogy hosszú hónapok alatt egy stabil teljes csapatos letámadást vagy bármi nyomásgyakorlást nem sikerült osszekalapalni valahogy. Hányszor van, hogy belingem fut egyedül, aztán néz vissza, de a többiek le se szarjak, kilométerekre az eseménytől megy a mozizas.
Rakás szar az egész, ahogy van.
Taka van, elég volt
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 10., csütörtök 7:55

Épp ennél a jelenetnél adja visza 10xer mindenkinek a tavalyit. Sétálgatós uraság.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 9., szerda 13:04

A legtöbb normális szurkolónak/fórumozónak nem az az elvárása hogy minden évben triplázzunk hanem hogy mondjuk a szezon 70 százalékában Real Madridhoz méltó foci legyen, eredménytől függetlenül.

Amíg ilyen jó gazdasági helyzetben van a klub és ilyen keret van én többé nem akarom látni hogy egy csöves arsenal ellen 0-0-ra játszunk. Az este ha kitakarták volna a címert azt is mondhattuk volna hogy a Burnley vagy az Everton játszik annyira gyalázatosak voltunk.

Ide támadó szellemű edző kell, akinek vannak letámadáshoz sémái és egyből máshogy fog kinézni ez a keret.

Van egy raklap támadónk, box to boxba vissza kell rakni Judeot, Cama,Tchoua is néha meg tudja mutatni hogy van némi foci bennük szóval annyira azért nem tragikus a keret hogy angol2 focit kelljen nézni hétről hétre.

Persze benne van hogy lekontráznak,kibekkelnek vagy januárban a bejgli utohatas miatt nem lesz kedvünk, de a kontrasztnak teljesen másnak kell lennie.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 9., szerda 12:49

kiserik írta: Mosdatás, nem mosdatás, ha figyelmesen elolvastad amit korábban írtam, akkor láthatod, hogy szerintem igen, ebben a keretben ennyi van. Dupla után, kontinens tornák után, sérülések után, tele lyukakkal ennyi van. 1 nyert, egy vesztett kupa, kupadötő, 4 pont hátrány a bajnokságban és eddig legjobb 8 a BL-ben. Szerintem ez a körülményekhez képest nem annyira rossz eddig.
Te komolyan azt mondod, hogy ezt a csapatot ebben az évben nem lehetett volna jobban menedzselni? A menedzselés alatt mindent értek a felállástól kezdve, a taktikákon és különböző stratégiákon át, a cserék személyein, idején és a keveset játszó játékosok tűzben tartásán keresztül odáig, hogy a hosszú sérülésből visszatérő játékosokat ne dobjuk be egyből a mélyvízbe (miután sokadjára látjuk, hogy vagy visszasérülnek, vagy szar teljesítményt nyújtanak)?

Meg jössz azzal, hogy duplázás, kontinens torna stb. Nem kéne akkor talán a kevesebbet játszó játékosokat bedobni? Éhesek is a sikerre, bizonyítani is akarnak, nincsenek is kifacsarva.
Az a helyzet, hogy bármit amit felhozol/nak Ancelotti védelmére, mindegyikre van legalább 1-1 messziről látható megoldási opció, amit nem nagyon próbált, hogy működik-e. Nyilván nem várható el senkitől, hogy hibátlan legyen, de ennyi látható hibát egymásra halmozni, azokból nem tanulni és kb semmi újat nem tenni már-már művészet.

Azt is tudjuk, hogy ahogy az emberek idősödnek, annál nehezebben változtatnak a megszokott dolgaikon, ez egy alap emberi tulajdonság. Ennek ellenére a világ legnagyobb klubját vezeti. Ahogy megkapta az elismerést a sikeres szezonok után, igenis meg kell, hogy kapja a jogos kritikákat most.

Én nem tudom elképzelni, hogy ennek a csapatnak ez a plafonja. Ahogy abban se vagyok biztos, hogy jövőre pl. egy Xabi Alonsóval sokkal jobb lesz. Viszont az biztos, hogy abból a kuka játékból, ami van, már nem fogunk kimászni Ancelottival, és kell valami új impulzus és valódi változás az edzői felfogásban, hogy ha nem is jövőre, de valamikor megint a csúcson tudjuk lenni. (Ezt tökéletesen mutatja, hogy tegnap Lucas jött elsőként. Az meg, hogy "nem LV volt az első cserénk, hanem Fede" megint csak egy színtiszta mosdatás. LV jött be elsőként, a középpályára pedig az egész szezonban csapágyasra járatott Fede került, de a játékunk képe nem változott semmit se, sőt. Na hát ez aztán így még jobban néz ki... )

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:31

Galacticos írta:
kiserik írta: Továbbra is azt mondom, hogy irreálisan nagyok az elvárások.
irrealis elvaras az allitolagos aranylabdastol hogy passzoljon 3 pontosat az arsenal csere vedoi ellen? Irrealis elvaras hogy egy kontra vegen ahol kozepen tok uresen jon a center ne kulsozze hele az elso vedobe? Irrealis elvaras az aranylabdastol hogy ha mogotte befut a vedo akinek nincs embere legalabb egyszer az eletben tegye tovabb a labdat?
kiserik írta: Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.
Valtson felallast, nem muszaj ket kkpval jatszani. Brahim teljesen jol mukodott visszahuzva az atletico ellen nyeroember is lett. Ja hogy utana visszaraktuk a padra. Gg.
kiserik írta: Ez az edzőhibáztatás meg megint csak butaság a keretkialakításban. Carlonak nagyon nincs beleszólása. Azzal dolgozik, akit kap. A hírek szerint kért jobbvédőt, középsővédőt, Joselu típusú csatárt, irányító kp-st. Mit kapott? Alabát bakker. Ő az új védő igazolása a vezetőségnek.
Egeszen elkepeszto szamomra hogy vannak akik meg mosdatjak. Nem kapta meg a jatekosokat, de szerinted ebben a keretben ennyi van? Ezekkel a tamadokkal ebbe ennyi van? Hogy nem lottunk golt a blben mar vagy 250perce, hogy kikaptunk iden minden erosebb ellenfel ellen?
A végéről haladva: nincs olyan támadó a Földön (max nagyon kevés), aki labda nélkül gólt tud lőni. Hogy szokták mondani? ha a közepe rendben van, akkor minden rendben van. Nálunk agyon nincs rendben a közepe, néha még a labdakihozatal is gondot okoz.

Egyrészt év elején elég sok felállást próbálgattunk és az lett a tapasztalat, hogy Mbappe mellé kell egy ember előre, ezért klasszikus 442-t játszunk (ahogy tavaly is az volt a nyerő) és itt van köztünk (és sokan vannak így itt a fórumon) a nézeteltérés. Brahim nem működött jól visszahúzva, mert nem is volt visszahúzva, főleg nem Modric posztra. Brahim bal kp-st játszott, pont, mint tegnap Jude, vagy ellenféltől függően Vini szokott és általában Rodrygonak is ez a feladata a jobb oldalon. Hogy tegnap miért Jude volt a balkp-s Vini helyett, azt már leírtam korábban. Ezt a döntést egyébként én hibának tartom Carloéktől, de megértem, mert ahogy írtam, Vini gyorsabb, mint Jude és kontráknál papíron jobban jön ez.

Mosdatás, nem mosdatás, ha figyelmesen elolvastad amit korábban írtam, akkor láthatod, hogy szerintem igen, ebben a keretben ennyi van. Dupla után, kontinens tornák után, sérülések után, tele lyukakkal ennyi van. 1 nyert, egy vesztett kupa, kupadötő, 4 pont hátrány a bajnokságban és eddig legjobb 8 a BL-ben. Szerintem ez a körülményekhez képest nem annyira rossz eddig.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 9., szerda 11:14

kiserik írta: Továbbra is azt mondom, hogy irreálisan nagyok az elvárások.
irrealis elvaras az allitolagos aranylabdastol hogy passzoljon 3 pontosat az arsenal csere vedoi ellen? Irrealis elvaras hogy egy kontra vegen ahol kozepen tok uresen jon a center ne kulsozze hele az elso vedobe? Irrealis elvaras az aranylabdastol hogy ha mogotte befut a vedo akinek nincs embere legalabb egyszer az eletben tegye tovabb a labdat?
kiserik írta: Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.
Valtson felallast, nem muszaj ket kkpval jatszani. Brahim teljesen jol mukodott visszahuzva az atletico ellen nyeroember is lett. Ja hogy utana visszaraktuk a padra. Gg.
kiserik írta: Ez az edzőhibáztatás meg megint csak butaság a keretkialakításban. Carlonak nagyon nincs beleszólása. Azzal dolgozik, akit kap. A hírek szerint kért jobbvédőt, középsővédőt, Joselu típusú csatárt, irányító kp-st. Mit kapott? Alabát bakker. Ő az új védő igazolása a vezetőségnek.
Egeszen elkepeszto szamomra hogy vannak akik meg mosdatjak. Nem kapta meg a jatekosokat, de szerinted ebben a keretben ennyi van? Ezekkel a tamadokkal ebbe ennyi van? Hogy nem lottunk golt a blben mar vagy 250perce, hogy kikaptunk iden minden erosebb ellenfel ellen?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:08

Mondom, hogy túl nagyok az elvárások :lol: Az új Perez érában mivel értük el a klub egyik legsikeresebb időszakát? Stabil védekezés, hígfos, de eredményes támadójáték. Tavaly mivel értünk el sikereket? Stabil védekezés, hígfos, de eredményes támadójáték. Carlonak és ZZ-nek ez volt a felfogása, ez hozta sikereket, a Donnál már 2 külön korszakban is. Most mi a gáz? Általában a stabil védekezés, mert a hígfos játék megvan :mrgreen: Mi történt? ahogy írtam, kiesett Militao, Nacho, Carvajal, az idény nagy részéra Alaba és Mendy, aztán évközben ""jött"" egy szem Asencio. Középpálya mégrosszabb, ott kiesett Kroos, hetekre Ceba és ki jött? Senki.

Továbbra is azt mondom, hogy irreálisan nagyok az elvárások. Építsük be Mbappét, építsük be a fiatalokat, fedezzünk fel házon belül fiatalokat (egy harmadik ligás középcsapatból :hmmm: ), minden fronton harcoljunk és győzzünk (mert ugye egy-egy vereség után, ami itt megy, az kegyetlen, sőt ferniesen szólva: félelmetes :mrgreen: ), küzdjünk meg a nyomorult Ligával, bírókkal és még a játék képe is olyan legyen, mint egy Fifa meccs amatőr AI ellen, mindezt úgy, hogy tavaly dupláztunk, mindenki eladta a szomszéd lelkét is miatta és a keret nagy része kontinenstornán is pihent a nyári szünetben.
ram8nes írta:
kiserik írta: De miért kell azon csodálkozni, hogy szét van esve a társaság és ezt ráfogni arra, akit épp ki akarunk dugni a lyukon (Carlo, Vini, Modric, Cama, Alaba, Rodrygo, Mbappe, stb, mindenki vérmérsékletének megfelelően választ párat)? Meg kell nézni a BL győzteseket a múltban. Rendre a következő szezonjukban visszaesnek, főleg, ha dupláztak vagy tripláztak (igen, még a csúcs Barca is). Tavaly dupláztunk, majd jöttek a válogatott szereplések és még a lyukas keretünk is tovább lyukadt (Kroos, Carvajal, Nacho, Militao, Joselu kiesett, Alaba, Mendy, Ceba meg folyamatosan a rehabon), és jött Mbappe, Endre meg Asencio). Emellett az egész keret egy rendszertelen katyvasz.

Állunk a bajnokságban, döntőzünk a kupában és még legalább lesz egy meccsünk a BL-ben a 8 között. Szerintem kicsit irreálisan nagyon az elvárások.
Ha szezon elott latja az edzo, hogy kik esnek ki, de nem talal ki semmi ujat az uj keretre, majd szezon kozbeni szenvedesre se reagal sehogy, az mar nem csak a keretosszeallitas problemaja.
Latjuk a lyukakat, de attol meg nem kene a kezunket szettarni es varni, hogy majd valami uj fog tortenni mindenfele valtoztatas nelkul.
Erted, LV az elso cserenk egy ilyen meccsen, a szezon ezen szakaszaban :lol:
Hagyjatok engem azzal, hogy ki ment el, lassan mar egy eve tortent.
Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.

Ez az edzőhibáztatás meg megint csak butaság a keretkialakításban. Carlonak nagyon nincs beleszólása. Azzal dolgozik, akit kap. A hírek szerint kért jobbvédőt, középsővédőt, Joselu típusú csatárt, irányító kp-st. Mit kapott? Alabát bakker. Ő az új védő igazolása a vezetőségnek.

Vissza: