Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 10., csütörtök 11:06

ram8nes írta: Nem volt magyarazat? :D Hat az elobb irtam le:
volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.
Ez a magyarazat, most viszont egyik sincs meg.
Emlekszem akkor Benzi hogy tuzelte a tarsakat, meg a jatekosaink fejere. Na most a teljes tanacstalansag es kieges ulti ki mindenki fejere.
Hú tanácstalanság volt akkoris bőven. Aztán egy jó támadás megváltoztatott mindent, Camavingával meg Rodrygóval. Ez most is ugyanígy benne van a pakliban. Vallejóval, vén Marcelóval meg LV-vel hoztuk le a hosszabbítást, a fordításkor is Benzemán kívül minden veteránunk meg kps agyunk már a padon volt.

De ok értem semmi esélyünk, remélem az Arsenal is így áll majd a meccshez.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 10., csütörtök 11:02

nuevo_ericco írta:
ram8nes írta:Hagyjatok mar az aurazassal
Itt szerintem a szerző az ellenfelek hozzáállására, mentalitására gondolt a meccsek előtt. Ami bizony létezik. Bárki aki valaha sportolt, akár csak falusi szinten focizott, átélte, hogy bizony az ellenfél kiléte tényező tud lenni.
De nem az is abbol fakad, hogy akinek "auraja" van, az magabiztos es ettol + a korabbi eredmenyeiktol fel/tart az ellenfel?
A magabiztossag es a jo eredmenyek pedig akkor jonnek, ha egy jo csapatnak van elkepzelese es beleteszik a megfelelo tudast es melot mind a stab, mind a jatekosok.

Mondja akkor azt, hogy felnek toluk, vagy hogy tartanak toluk. Ez az aurazas azoknak van, akik nem ertik, hogy mukodik a foci, meg hogy nem "auraval, hatasokkal, bevonzassal, univerzummal" ersz el dolgokat az elet barmilyen szintjen, hanem megfelelo minosegu es mennyisegu munka mindennek az alapja.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 10., csütörtök 10:57

ram8nes írta:Hagyjatok mar az aurazassal
Itt szerintem a szerző az ellenfelek hozzáállására, mentalitására gondolt a meccsek előtt. Ami bizony létezik. Bárki aki valaha sportolt, akár csak falusi szinten focizott, átélte, hogy bizony az ellenfél kiléte tényező tud lenni.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 10., csütörtök 10:48

Pad'em írta:
ram8nes írta:
1. Forditottunk, de volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.

2. Ez a tarsasag iden hany meccsre es mikor tette oda nagyon magat? Mikor lattuk, hogy kepesek erre? Annyira, hogy az a teljesitmeny legalabb 3, de inkabb 4 golt jelentsen ES egyet se kapjon?
Bernaeu ide vagy oda, szerintem a foci nem igy mukodik, hogy egyik hetrol a masikra minden problema eltunik a csapatbol es teljesen mashogy kezdenek el jatszani.
Arra a fordításra se volt semmi magyarázat, összesítésben 2 gól hátrányban a City ellen a 90.percben. Ancelotti beközli meccs előtt hogy nyáron lép, még utoljára tegyék oda, nyilván atesz felsír ilyenkor mert a fociban nincs mentális tényező persze, de produkáltunk már jó pár ilyet idén is. Dortmund 0-2-ről 5-2, Cityt otthon simáztuk (oké kiégtek de azért na, az komoly performansz volt), Atletico ellen is az első meccs teljesen rendben volt játékügyileg.

Nyilván a realitás az hogy szűken nyerünk vagy x, vagy kontrából kiszopunk de azért ha ezután az égés után se teszi oda magát mindenki 110%-ra még ha nincs is egy épkézláb taktikánk akkor ott nem csak az edzővel van probléma.
Nem volt magyarazat? :D Hat az elobb irtam le:
volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.
Ez a magyarazat, most viszont egyik sincs meg.
Emlekszem akkor Benzi hogy tuzelte a tarsakat, meg a jatekosaink fejere. Na most a teljes tanacstalansag es kieges ulti ki mindenki fejere.

Dortmund ellen Sahin egyszeruen kicserelte magat a meccsbol; Cityt latjuk, hogy nem tenyezo; Atleti ellen meg volt egy jo felidonk. Es akkor az egesz szezont le is fedtuk.

Itt nem Bernabeu-hatas volt, hanem mentalitas-hatas. Change my mind :roll: :coffee:
Szar ügy, a BLben nekünk volt a végén úgyis a Real nyer aura
Hagyjatok mar az aurazassal, ez is ilyen 13 eves tiktokker fanboy szint. Bele van teve a kerethez illo kib.szott edzoi munka, aminek hatasara jobban mukodik a csapat egyutt, amivel mindenkinek van adva egy manko es tudja mi a dolga, ami hatasara minden jatekos minosege javul.
K.rva egyszeru megint kulso meg megfoghatatlan dolgokra mutogatni :lol: Aura meg a f.szom... A kerethez illo edzoi munka es a mentalitas, ami meghozza a sikert, nem
ilyen hulyesegek, hogy aura meg univerzum meg bevonzas meg xy-effekt.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 10., csütörtök 10:32

Nem kerdes h Flick miatt lettek ilyen erosek, ennyit szamit egy tamadni akaro felfogas. Tavalyi keret gyakorlatilag ugyanez volt, meg tán az azelotti is, aztan lathattuk hogy meg egy EL-bol is kizugtak. Raphinha szarnyal Flick alatt, elotte egy tucat jatekos volt, nyilvan ez se a veletlen. Lewandowskit meg ismerte mar a Bayernbol, konnyebb volt dolgozni vele ezaltal. Meg is latszik az idei szamain. Sajnos nagyon belenyultak Flickkel, merges is voltam nagyon nyaron, barmikor elnezegettem volna itt is.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 10., csütörtök 10:18

MarioCirolo írta: Nem gondolnam, hogy itt generaciorol lenne szo, sokkal inkabb Flick zsenialitasarol.
Nekem is az a véleményem, hogy pont a Barca és Flick mutatja meg, mennyire fontos az edző, és ha annak konkrét elképzelései vannak a játékkal kapcsolatban.
Mert szép kis mém volt ez a power of friendship az elmúlt években a Real Madridnál, de ez a zsenik visszavonulása, kiöregedése, sérülése után már nem hoz eredményt. Vagy megpróbáljuk utánozni az elmúlt 10 évet, hátha ismét belenyúlunk a tutiba a játékosokkal, amire szerintem kisebb az esély, vagy olyan stáb érkezik, amelyik ad egy kis arcot, játékot a csapatnak, és nem fél majd megválni azoktól sem, akik nem hajlandóak beállni a sorba, és mondjuk csapatként sprintelni vissza a 20. védőkbe belevezetett és elvesztett labda után a 85. percben. De az sem ártana, ha a támadásainkban sem 3-4 játékos venne részt az elejétől, nem 3 ütemmel később csatlakoznának, amikor az ellenfél már rendezte sorait.
Összefoglalva, már nem fér bele, hogy mindenki sokkal többet fusson nálunk.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 10., csütörtök 10:10

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Megint auraja lett ennek a barcelonanak, az ellenfelek gyengébbek ellenük, náluk meg a szertaros is lassan messive változik.

Szar ügy, a BLben nekünk volt a végén úgyis a Real nyer aura, ezt sikerült leépíteni, mondjuk nem panaszkodhatunk, el voltunk azért kenyeztetve az elmúlt években.

De csak szar na ezt megélni szurkolóként bocs szemellenzos kiserik meg raul.
Nem azzal van a baj, hogy kijött náluk megint egy erős generáció, hanem, hogy 2-3 éves építkezés ellenér végül még kanyarba se vagyunk velük és szégyenszemre mi kaptatunk utánuk.

Tudom, tudom, mi nyertünk az elmúlt években BL-ket. Meg amúgy 1956-ban.
Nem gondolnam, hogy itt generaciorol lenne szo, sokkal inkabb Flick zsenialitasarol. A tegnapi kezdojukbol 4 sajat nevelesu jatekos jatszott, akik tavaly is ott voltak mar, xavi alatt megsem ment nekik annyira a szeker. Iden nem csak o, de foleg Lewa, Raphina, Pedri es De Jong is nagyon feljavult. Es akkor Kounderol, vagy I. Martinezrol nem is beszeltunk. Ezert is varom mar, hogy a mi a fiatal tehetsegeink is megmutathassak magukat egy olyan edzo alatt aki jobban igazodik a modern focihoz.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 10., csütörtök 10:08

ram8nes írta:
Pad'em írta: Hát ha valakire akkor egy Realra sose mondanám hogy eldőlt, még 3-0-nál sem, a Bernabeuban. Fordítottunk már meg párharcot 1% sanszról 5 perc alatt az ennél az Arsenalnal 6-szor erősebb City ellen. Mondjuk Ceba nagyon kéne, ha ő nem lesz akkor a 10%-ról 5-re esnek az esélyeink nálam. Nekünk meg az simán elég lehet :D

Egy meccsre oda tudják tenni magukat. Nekem bőven elég lesz ha mindenki kirakja amilye még van, ha ki is kapunk végül. De ha találunk egy gyors gólt mintahogy legutóbbi két meccsen a BL-ben otthon, akkor meg bármi lehet.
1. Forditottunk, de volt vezere, tartasa es elkepzelese a csapatnak minden forditaskor. Most se ezek, se egy agy a kp-n, aki levezenyelne a dolgot.

2. Ez a tarsasag iden hany meccsre es mikor tette oda nagyon magat? Mikor lattuk, hogy kepesek erre? Annyira, hogy az a teljesitmeny legalabb 3, de inkabb 4 golt jelentsen ES egyet se kapjon?
Bernaeu ide vagy oda, szerintem a foci nem igy mukodik, hogy egyik hetrol a masikra minden problema eltunik a csapatbol es teljesen mashogy kezdenek el jatszani.
Arra a fordításra se volt semmi magyarázat, összesítésben 2 gól hátrányban a City ellen a 90.percben. Ancelotti beközli meccs előtt hogy nyáron lép, még utoljára tegyék oda, nyilván atesz felsír ilyenkor mert a fociban nincs mentális tényező persze, de produkáltunk már jó pár ilyet idén is. Dortmund 0-2-ről 5-2, Cityt otthon simáztuk (oké kiégtek de azért na, az komoly performansz volt), Atletico ellen is az első meccs teljesen rendben volt játékügyileg.

Nyilván a realitás az hogy szűken nyerünk vagy x, vagy kontrából kiszopunk de azért ha ezután az égés után se teszi oda magát mindenki 110%-ra még ha nincs is egy épkézláb taktikánk akkor ott nem csak az edzővel van probléma.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 10., csütörtök 10:02

De nelegyetek már punák mostmár mi veszteni való van? :mrgreen: Én izgatottan várom a meccseket aztán ha nem jön össze bumm.

Ha a 60ik perc előtt megszerezzük az elsőt szerintem onnantól már a másik 2-3at ami kell az öreg Santiago bekotorja.

Ha meg kiesünk lazább lesz a naptár a ligában lehet zárkózni amíg a barsza meccsel. A buzivonat zakatol tovább Carloval egyenesen a klubvbig. :mrgreen:

Tervben volt, hogy kimegyünk a visszavágóra aztán mégse de ha jól láttam valaki kint lesz. Ha ki is szopunk már csak a kezdősípszóig a hangulatért megérős szerintem aztán ha lát csodát elteheti örökre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 10., csütörtök 9:57

Pad'em írta: Hát ha valakire akkor egy Realra sose mondanám hogy eldőlt, még 3-0-nál sem, a Bernabeuban. Fordítottunk már meg párharcot 1% sanszról 5 perc alatt az ennél az Arsenalnal 6-szor erősebb City ellen. Mondjuk Ceba nagyon kéne, ha ő nem lesz akkor a 10%-ról 5-re esnek az esélyeink nálam. Nekünk meg az simán elég lehet :D

Egy meccsre oda tudják tenni magukat. Nekem bőven elég lesz ha mindenki kirakja amilye még van, ha ki is kapunk végül. De ha találunk egy gyors gólt mintahogy legutóbbi két meccsen a BL-ben otthon, akkor meg bármi lehet.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 10., csütörtök 9:48

Hát ha valakire akkor egy Realra sose mondanám hogy eldőlt, még 3-0-nál sem, a Bernabeuban. Fordítottunk már meg párharcot 1% sanszról 5 perc alatt az ennél az Arsenalnal 6-szor erősebb City ellen. Mondjuk Ceba nagyon kéne, ha ő nem lesz akkor a 10%-ról 5-re esnek az esélyeink nálam. Nekünk meg az simán elég lehet :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 10., csütörtök 9:25

komoly ajándék az a 4,5x szorzó az arsenalra a visszavágón. nincs ebben semmi szentségtörés, de egy ilyen mentálisan, fizikálisan, rendszerileg (ami nem is létezik idén) szétesett társaság akinek a fele agyonhajtott, a másik sérült, a harmadik meg formán kivül van, nem látom, h hogyan tudná megnyerni a meccset pár nap múlva. az egyik a labdát rugdossa el sípszó után, a másik a var monitort rugdossa meccs után, stb.. nagyon lent vannak fejben.

valami hasonlót tudok elképzelni mint a valencia ellen, ahol próbálunk majd menni előre, aztán mi szopjuk a végét. csak az arsenal kicsit minőségibb is mint a valencia.

max lesz belőle egy jinx :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. április 10., csütörtök 9:04

Az komoly, hogy a BL negyeddöntőinek 99%- eldőlt már az első meccs után (Bayernben még látom az esélyt, hogy megfordítják).
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a Barcelonát meg fogja-e tudni valaki fogni.
Viszont azt nem lehet elvitatni, hogy messze ők játsszák a legdominánsabb focit jelenleg Európában.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 10., csütörtök 8:59

4-1 lesz és tizikkel megyünk a lecsóba, nyugalomság! :kalapos:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 10., csütörtök 8:43

realistahuni írta: A barca és köztünk 14,5 km a futásmennyiség difi.

Nagy insta igergetések után kíváncsi vagyok hogy legalább jövő héten emeljük-e ezt. :lol:
Nem fogunk itt mar semmi valtozast latni szezon vegeig.
Nem tudod egyik naprol a masikra megrazni magad olyan magas szinten, amire itt most szukseg lenne.

Tippre, Arsenal ellen otthon lesz egy unalmas X, Barca meg elver minket meg ketszer a maradek ket meccsunkon ellenuk a szezonban sajnos.

Majd jovore lehet revansot venni, uj edzovel, uj lendulettel.
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 10., csütörtök 8:11

A barca és köztünk 14,5 km a futásmennyiség difi.

Nagy insta igergetések után kíváncsi vagyok hogy legalább jövő héten emeljük-e ezt. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 10., csütörtök 8:01

ziro4vr írta: Megint auraja lett ennek a barcelonanak, az ellenfelek gyengébbek ellenük, náluk meg a szertaros is lassan messive változik.

Szar ügy, a BLben nekünk volt a végén úgyis a Real nyer aura, ezt sikerült leépíteni, mondjuk nem panaszkodhatunk, el voltunk azért kenyeztetve az elmúlt években.

De csak szar na ezt megélni szurkolóként bocs szemellenzos kiserik meg raul.
Nem azzal van a baj, hogy kijött náluk megint egy erős generáció, hanem, hogy 2-3 éves építkezés ellenér végül még kanyarba se vagyunk velük és szégyenszemre mi kaptatunk utánuk.

Tudom, tudom, mi nyertünk az elmúlt években BL-ket. Meg amúgy 1956-ban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 10., csütörtök 0:07

Én se írnám le az Intert. A PSG is okozhat meglepetést, de nekik komolyabb ellenfelük csak a Liverpool volt eddig.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 9., szerda 23:41

Barca ne legyen döntőben, még a végén nyernének :vivo:

Inter-Arsenalnak örülnék, ha kiesünk
ott már bármelyik nyerhet, egyiktől sem sajnálnám :D

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. április 9., szerda 23:36

schranzer írta:
ateeemadrid írta: Nagyjából mind a 4 párharc el is dőlt.
Szerintem a miénk még nem.. :mrgreen: :mrgreen:
Természetesen, de a szokásos LV kezdő gyorsan megoldaná a korai lefekvést. :lol:

Vissza: