Miert nem te vered pofan? Miert mastol varod azt, amit te erzel? Ezt sosem ertettem.ferni írta: nyomibohár
remélem a választások után valaki jól pofán veri, hányinger

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://24.hu/belfold/2025/04/10/21-kut ... y-kutatas/
Na ez brutál.
51-37 a Tisza a javára a biztos szavazók között
Na ez brutál.
51-37 a Tisza a javára a biztos szavazók között
Szóval nem az a baj, hogy elzárták a pénzeket, mert OV úgy intézi az ügyeket ahogy, a baj ha beszél róla valaki
Amúgy meg teljesen mindegy ki mit mond, Ruszin is nem mondott konkrétan semmit, cserébe több tíz millióért elhirdetgették és kiforgatták a szavait.
Ezeknek mindegy.
Persze nem szerencsés ilyet mondani, tény de megint nem a probléma forrásáról beszélünk, hanem hogy valaki mit mondott róla

Amúgy meg teljesen mindegy ki mit mond, Ruszin is nem mondott konkrétan semmit, cserébe több tíz millióért elhirdetgették és kiforgatták a szavait.

Persze nem szerencsés ilyet mondani, tény de megint nem a probléma forrásáról beszélünk, hanem hogy valaki mit mondott róla

Biztos így, ebben a formában hangzott el ez a nyilatkozat? Vagy az origo hazudik, mint minden egyes nap?javier88 írta: Ez a Kollár Kinga nyilatkozat, hogy örül neki, hogy a magyarok rosszabbul élnek az uniós pénzek visszatartása miatt, mert így az ellenzék esélyei javultak, nagyot fog menni a médiában. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen idióták mit keresnek a politikában.
Amúgy, ha már idetévedtél, ráadásul pont EU-s témával, hadd tegyek fel egy keresztkérdést, reflektálva a korábbi, "ameddig Ukrajnában oroszpárti elnök volt, senki nem akart háborúzni" kijelentésedre:
A te logikád szerint akkor, ha jól értem, az EU-s pénzek visszatartása egy teljesen jogos lépés az Európai Bizottság részéről? Hiszen "amíg Magyarországon EU-párti miniszterelnök volt, addig fel sem merült ez a kérdés"

Nem a Fideszről van szóolivér írta: Ez van, ha haveri alapon castingolják a párttagokat.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Igazat mondott, elapadt a pénzcsap és megállt a tudomány a kormány részéről, az emberek is kezdik észre venni hogy nincs kolbászból a kerítés. Környezetembe több helyről hallom hogy a legelvakultabb fideszesek is kezdenek kritikát megfogalmazni.
Persze ezek olyan dolgok amiket jobb ha magába tart, mert kiforgatják a szavait.
Persze ezek olyan dolgok amiket jobb ha magába tart, mert kiforgatják a szavait.
Ez van, ha haveri alapon castingolják a párttagokat.
Ez a Kollár Kinga nyilatkozat, hogy örül neki, hogy a magyarok rosszabbul élnek az uniós pénzek visszatartása miatt, mert így az ellenzék esélyei javultak, nagyot fog menni a médiában. Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen idióták mit keresnek a politikában.
- RealMadridFanatic
En sem ezt kivanom, nem is vagyok az eroszak hive, de a nagy szamok torvenye alapjan azt gondolom, hogy be fog kovetkezni.csababarca írta:Remélem nem, mert pont ez a céljuk, ezért állnak lesben.RealMadridFanatic írta: Elobb-utobb valakinel elszakad a cerna.
Óriási önuralom kell, hogy ezt a Bohárt ne verjék csak random pofám akármikor, amikor meglátja valaki.
Nem kozvetlen Tisza tagtol, aktivistatol valoszinuleg, aminek persze nem lenne relevanciaja.
Nyilvan akkor mindenhonnan ez fog folyni, de akit meg meg lehet vezetni, az meg is erdemli. En sajnos tovabbra sem tudom elhinni, hogy "hazai" palyan, torvenyes keretek kozott valthato a gittegylet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Remélem nem, mert pont ez a céljuk, ezért állnak lesben.RealMadridFanatic írta: Elobb-utobb valakinel elszakad a cerna.
Óriási önuralom kell, hogy ezt a Bohárt ne verjék csak random pofám akármikor, amikor meglátja valaki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- RealMadridFanatic
Rendesen felnek mar utcara menni az ilyen parazita kis korcsok helyeben, akiknek annyi tehetseguk van, hogy provokalni tudnak es onszantukbol teptek ki a takonygerincuket, felteve, hogy valaha volt. Elobb-utobb valakinel elszakad a cerna.ferni írta: nyomibohár
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
A tegnapi rendőri incidenst elszenvedő - zsaruhoz véletlenül hozzáérő - kishölgy saját szavaival elmesélte, hogy mi történt!
A száz milliárdokat ellopó bűnözőkkel nem ilyen kemények, bezzeg a 18 éves egyetemista csajok megfélemlítése az nagyon megy...
A száz milliárdokat ellopó bűnözőkkel nem ilyen kemények, bezzeg a 18 éves egyetemista csajok megfélemlítése az nagyon megy...

nyomibohár
Trump 90 napos szünetet jelentett be azoknak az országoknak akik nem vetettek ki rájuk viszont vámot.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Nem tudni, mekkora tartozást szedtek össze az évek alatt. Ami biztos, hogy pl. Pataky óriásit bukott anno a devizahiteleken.'shutterisland írta: ertheto valahol, de pl egy 78 eves demjen igazan beleszarhatna mar ebbe, hogy ne uljon mar egy tothgabi-kisgrofo-gyozike-curtis-nagyfero-dopeman vonallal egy biciklin.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Youtubeon is minden video után megy, 2.3millió a megtekintés száma 6nap alatt. Betilthatnák már a politikai hirdetéseket.Galacticos írta:Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
Szavazás Ukrajna EU tagságáról, mintha bármit számítana erről a véleményünk.
Majd mennek az EU-hoz hogy:
-a magyarok nem akarják!
-és ki a fasz kérdezett titeket..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ertheto valahol, de pl egy 78 eves demjen igazan beleszarhatna mar ebbe, hogy ne uljon mar egy tothgabi-kisgrofo-gyozike-curtis-nagyfero-dopeman vonallal egy biciklin.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Brutal penzekkel tomik megfelelo politikai oldalon allo zeneszeket. Ez is a "kenyeret es cirkuszt" strategia resze. Onmagukban a piacrol keptelenek megelni, ezert ha ideologiailag nem is, de anyagilag mindenkepp a Fidesz mellett a helyuk.'shutterisland írta:en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
Igen igen ott. Azon mar meg se lepodok, mert lassan minden radio ado is fideszes, de amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.Galacticos írta:Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,