A száz milliárdokat ellopó bűnözőkkel nem ilyen kemények, bezzeg a 18 éves egyetemista csajok megfélemlítése az nagyon megy...

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 9., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 9., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 18:12
Nem tudni, mekkora tartozást szedtek össze az évek alatt. Ami biztos, hogy pl. Pataky óriásit bukott anno a devizahiteleken.'shutterisland írta: ertheto valahol, de pl egy 78 eves demjen igazan beleszarhatna mar ebbe, hogy ne uljon mar egy tothgabi-kisgrofo-gyozike-curtis-nagyfero-dopeman vonallal egy biciklin.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 9., szerda 18:12
Youtubeon is minden video után megy, 2.3millió a megtekintés száma 6nap alatt. Betilthatnák már a politikai hirdetéseket.Galacticos írta:Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 9., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. április 9., szerda 17:34
Brutal penzekkel tomik megfelelo politikai oldalon allo zeneszeket. Ez is a "kenyeret es cirkuszt" strategia resze. Onmagukban a piacrol keptelenek megelni, ezert ha ideologiailag nem is, de anyagilag mindenkepp a Fidesz mellett a helyuk.'shutterisland írta:en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 9., szerda 17:02
en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 9., szerda 16:41
Igen igen ott. Azon mar meg se lepodok, mert lassan minden radio ado is fideszes, de amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.Galacticos írta:Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 16:06
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 9., szerda 15:19
Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 9., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 9., szerda 14:54
Benyog egy vegtelen +1%os vamotp.csabi1 írta:Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni.Tjacks írta:
Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek
~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 14:39
Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni.Tjacks írta:Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek
~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 9., szerda 14:17
Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 12:34
Az tényleg szinte tökéletes voltkiserik írta: Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezést
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:44
Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezéstnuevo_ericco írta: Pár hete volt talán itt is érv a kormány mellett, hogy Magyarországon legalább nincs antiszemitizmus.
Hát a tiszás pultokat szappanozás és zsidózás mellett sikerült megtámadni valakinek.
Ez a Magyarországon nincs antiszemitizmus kijelentés csak addig állja meg a helyét, amíg az ember meg nem hallgat egy átlagos politikai vitát bármelyik magyar kocsmában.
Legalábbis az én tapasztalatom ez.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 9., szerda 11:43
Innen mar nincs visszaut kommunikacios szempontbol. Igazabol szerintem jobb lett volna nekik egy Demokrata gyozelem, mert egyreszt lehetett volna tovabbra is szabadsagharcolni, masreszt nem kellett volna valasztani az orosz/kinai vs amerikai segg nyalasa kozott.BLevi96 írta: https://telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum
„Nincs mit hozzátennünk a kormányzat által összeállított vám- és nem vámjellegű akadályok listájához, amelyet hazánk legkiválóbb közgazdászai készítettek annak érdekében, hogy kereskedelempolitikánk Amerika érdekeit szolgálja” – ezt válaszolta a Telex megkeresésére Anna Kelly, a Fehér Ház helyettes szóvivője.
Már meg is cáfolták Szijjártót, ezután mit fog kitalálni.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem