Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 16., szerda 21:53

Nem látom a meccset, eddig hogy muzsikál a csodaduó, az Alaba-LV csodaszél?

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. április 16., szerda 21:45

Meccs után azonnal meneszteném. Rém gyengék vagyunk.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 16., szerda 21:40

Itt már Perez is erősen hibás ha nem küldi el a cdr döntőig

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 16., szerda 20:24

dzsi91 írta:Vazkez :lol: Carlo búcsúajándéka sok szerettel :kalapos:
azt adnam neki hogy ahova megy vigye is magaval, mehet a brazil valogatottba is. Oda legalabb beferne.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 16., szerda 20:08

Most el kéne küldeni a meccs előtt, hozzá nem értés legfelső foka ez a kezdő.

Nem értem mi van az olasszal ebben a szezonban

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 16., szerda 19:50

Vazkez :lol: Carlo búcsúajándéka sok szerettel :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. április 13., vasárnap 21:12

mentamas írta: Jó cserék, a tökéletes pillanatokban. Megtaláltuk Carlo utódját? :mrgreen:
biztos lehetsz benne, hogy minden levolt szepen elore beszelve, meg az is mikor rantson a szemoldoken
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 13., vasárnap 18:33

Jó cserék, a tökéletes pillanatokban. Megtaláltuk Carlo utódját? :mrgreen:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 9., szerda 22:26

kiserik írta: Szerinted a Bernabeu népe Gulerre vagy Brahimra kíváncsi? Fenét. Mbappéra, Vinire meg Judera. Ők a sztárokat akarják látni, azért fizetnek.
Biztos az a pár ezer néző fogja befolyásolni hogy kik játszanak. Akkor még itt lenne CR, Marcelo, Ramos és a többiek.
Végül pedig kupákat, győzelmeket akarnak, év végén ezek feledtetik a nézhetelen játékot is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 21:12

MarioCirolo írta:
kiserik írta:
És meg is érkeztünk egy sarkalatos ponthoz: Te ezt nem érted. Carlo soha nem volt a Real Madridnál főnök. Az utóbbi sok évben Mou és ZZ volt az az edző, akinek volt beleszólása a dolgokba.

Szerinted a Bernabeu népe Gulerre vagy Brahimra kíváncsi? Fenét. Mbappéra, Vinire meg Judera. Ők a sztárokat akarják látni, azért fizetnek. A RM edzőjének, Carlonak is, az a dolga, hogy valahogy össze rakja őket egy működő csapattá. A Don annó el is mondta, hogy ki akarta tenni Bale-t a csapatból, mert semmi haszna nem volt, de felülről nem engedték.
Ha ez Carlonak megfelel, akkor oreg korara jobban jar ha a brazil pad helyett, a Budapest Babszinhazban vallal mukat.
Csak vissza kell emlékezni/olvasni 4 évvel korábbra. ZZ után milyen nevek voltak bedobálva, aztán valahogy a végén egyik sem jött. Maradt a Don, aki akkor is elmondta, ismeri, szereti a Real Madridot, gyakorlatilag akkor is jön, ha szertárosnak hívják és örömmel dolgozik azokkal, akiket adnak neki. Össze is lapátolt sebtiben pár kupát, köztük 2 BL serleggel :salute:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 9., szerda 21:05

Ha ez Carlonak megfelel, akkor oreg korara jobban jar ha a brazil pad helyett, a Budapest Babszinhazban vallal mukat.
Amúgy se kap a legtöbb edző hatalmat az átigazolási piacon nálunk (1-2 kivételtől eltekintve), de, ahogy Ancelotti idekerült azután pláne fura lenne. Perez dobott neki egy mentőövet, miután zsinórban 3 csapattól küldték el hamar és egy szaros Evertonnal vergődött a középmezőnyben.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 9., szerda 21:04

Nem kérdés, hogy van hatalma a játékosok felett, biztos hogy nem buktatja senki de simán el tudom képzelni hogy voltak/vannak súrlódások, pláne ahogy látszódott hónapról hónapra hogy nem áll össze a történet. Bellingham csőrét pl fix böki, hogy tavaly kiderült róla, hogy egy klasszis hamis kilences csatár, idén meg bal vagy jobbközéppályás, védekező középpályás vagy épp ami kell. Ami amúgy az eddigi posztja volt korábban. Nyilván jött egy Mbappé így érthető, hogy nem ugyanaz a szerepe mint tavaly, de lehet sokszor kérte tőle Ancelotti, hogy maradjon középen ő meg dafke rohant előre, ilyesmik simán lehetnek. De csak találgatok.
Biztosan van valami, de inkább Vininél tudom ezt elképzelni. Nem véletlen rúgatták vele a tiziket. "Gyere kicsi rúgjál te is, ne hisztizzél." Vini Carlónak köszönheti a karrierjét, az ő edzői szerepe mentette meg és tette jó játékossá. Valószínűleg az öreg is másképpen áll hozzá, ezért a gyenge kéz. Kezdeni kell majd ezzel valamit, valószínűleg Xabinak.

De az vérlázító, amikor azok a marcás szakértők okoskodnak és megmondtamoznak, akik kétpofára sütkéreztek minden madridi sikerben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2025. április 9., szerda 21:07-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 9., szerda 21:04

Real Madrid believe that the fault is NOT just Carlo Ancelotti's.

They are disappointed in certain players, especially in the attack, and believe that they're also to blame. @relevo
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 9., szerda 20:48

kiserik írta:
nzooli93 írta: Mondjuk ezt nem ertem.Kinek panaszkodott? Nem o a fonok? Nem o a többszörös legendas edzo? Miert nem baszta le padra azt,aki nem csinalja a dolgat? Nem CR egyik se, kis fiatalok. Hat miert nem lep oda?Ha mindenki azt csinal amit akar,es garantálja nekik mindig a 90 percet ennek ellenére,akkor ne csodálkozzon szerintem.
És meg is érkeztünk egy sarkalatos ponthoz: Te ezt nem érted. Carlo soha nem volt a Real Madridnál főnök. Az utóbbi sok évben Mou és ZZ volt az az edző, akinek volt beleszólása a dolgokba.

Szerinted a Bernabeu népe Gulerre vagy Brahimra kíváncsi? Fenét. Mbappéra, Vinire meg Judera. Ők a sztárokat akarják látni, azért fizetnek. A RM edzőjének, Carlonak is, az a dolga, hogy valahogy össze rakja őket egy működő csapattá. A Don annó el is mondta, hogy ki akarta tenni Bale-t a csapatból, mert semmi haszna nem volt, de felülről nem engedték.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 20:47

flori írta:
Pad'em írta: Posztolt is ma a Marcás Ramón Álvarez, hogy többször panaszkodott Ancelotti idén arra, hogy a játékosok nem hajtják végre a meccs előtt megbeszélt dolgokat. Szerintem fixen nem felhőtlen a viszony, többek közt Vinivel meg Judeal. Leginkább náluk tudom elképzelni a fentieket.

Hehe remekül összefoglalta.
Ilyenkor utólag már mindenki kurva okos. Nehezen tudom elképzelni, hogy Ancelottinak ne lenne hatalma a játékosok felett. Talán kicsit elkényelmesedett a viszony, átlépett a haveri szerepbe.

Megfáradt ez a kapcsolat, mindkét részről. Hálás lehetünk az olasznak, meg kell neki köszönni, mert aranykorszakot zárt. Szerencsére jó helyettese lesz.
Nem kérdés, hogy van hatalma a játékosok felett, biztos hogy nem buktatja senki de simán el tudom képzelni hogy voltak/vannak súrlódások, pláne ahogy látszódott hónapról hónapra hogy nem áll össze a történet. Bellingham csőrét pl fix böki, hogy tavaly kiderült róla, hogy egy klasszis hamis kilences csatár, idén meg bal vagy jobbközéppályás, védekező középpályás vagy épp ami kell. Ami amúgy az eddigi posztja volt korábban. Nyilván jött egy Mbappé így érthető, hogy nem ugyanaz a szerepe mint tavaly, de lehet sokszor kérte tőle Ancelotti, hogy maradjon középen ő meg dafke rohant előre, ilyesmik simán lehetnek. De csak találgatok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. április 9., szerda 20:49-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 20:34

nzooli93 írta: Mondjuk ezt nem ertem.Kinek panaszkodott? Nem o a fonok? Nem o a többszörös legendas edzo? Miert nem baszta le padra azt,aki nem csinalja a dolgat? Nem CR egyik se, kis fiatalok. Hat miert nem lep oda?Ha mindenki azt csinal amit akar,es garantálja nekik mindig a 90 percet ennek ellenére,akkor ne csodálkozzon szerintem.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 9., szerda 20:26

Pad'em írta: Posztolt is ma a Marcás Ramón Álvarez, hogy többször panaszkodott Ancelotti idén arra, hogy a játékosok nem hajtják végre a meccs előtt megbeszélt dolgokat. Szerintem fixen nem felhőtlen a viszony, többek közt Vinivel meg Judeal. Leginkább náluk tudom elképzelni a fentieket.

Ilyenkor utólag már mindenki kurva okos. Nehezen tudom elképzelni, hogy Ancelottinak ne lenne hatalma a játékosok felett. Talán kicsit elkényelmesedett a viszony, átlépett a haveri szerepbe.

Megfáradt ez a kapcsolat, mindkét részről. Hálás lehetünk az olasznak, meg kell neki köszönni, mert aranykorszakot zárt. Szerencsére jó helyettese lesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 20:20

Hát akkor gyere vissza Mourinho. :mrgreen:
Rendet kéne rakni. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 9., szerda 20:19

Mondjuk ezt nem ertem.Kinek panaszkodott? Nem o a fonok? Nem o a többszörös legendas edzo? Miert nem baszta le padra azt,aki nem csinalja a dolgat? Nem CR egyik se, kis fiatalok. Hat miert nem lep oda?Ha mindenki azt csinal amit akar,es garantálja nekik mindig a 90 percet ennek ellenére,akkor ne csodálkozzon szerintem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2025. április 9., szerda 20:22-kor.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 20:14

Posztolt is ma a Marcás Ramón Álvarez, hogy többször panaszkodott Ancelotti idén arra, hogy a játékosok nem hajtják végre a meccs előtt megbeszélt dolgokat. Szerintem fixen nem felhőtlen a viszony, többek közt Vinivel meg Judeal. Leginkább náluk tudom elképzelni a fentieket.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: