Rendesen felnek mar utcara menni az ilyen parazita kis korcsok helyeben, akiknek annyi tehetseguk van, hogy provokalni tudnak es onszantukbol teptek ki a takonygerincuket, felteve, hogy valaha volt. Elobb-utobb valakinel elszakad a cerna.ferni írta: nyomibohár
remélem a választások után valaki jól pofán veri, hányinger

Politika
- RealMadridFanatic
Re: Politika
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
A tegnapi rendőri incidenst elszenvedő - zsaruhoz véletlenül hozzáérő - kishölgy saját szavaival elmesélte, hogy mi történt!
A száz milliárdokat ellopó bűnözőkkel nem ilyen kemények, bezzeg a 18 éves egyetemista csajok megfélemlítése az nagyon megy...
A száz milliárdokat ellopó bűnözőkkel nem ilyen kemények, bezzeg a 18 éves egyetemista csajok megfélemlítése az nagyon megy...

nyomibohár
Trump 90 napos szünetet jelentett be azoknak az országoknak akik nem vetettek ki rájuk viszont vámot.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Nem tudni, mekkora tartozást szedtek össze az évek alatt. Ami biztos, hogy pl. Pataky óriásit bukott anno a devizahiteleken.'shutterisland írta: ertheto valahol, de pl egy 78 eves demjen igazan beleszarhatna mar ebbe, hogy ne uljon mar egy tothgabi-kisgrofo-gyozike-curtis-nagyfero-dopeman vonallal egy biciklin.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Youtubeon is minden video után megy, 2.3millió a megtekintés száma 6nap alatt. Betilthatnák már a politikai hirdetéseket.Galacticos írta:Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
Szavazás Ukrajna EU tagságáról, mintha bármit számítana erről a véleményünk.
Majd mennek az EU-hoz hogy:
-a magyarok nem akarják!
-és ki a fasz kérdezett titeket..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ertheto valahol, de pl egy 78 eves demjen igazan beleszarhatna mar ebbe, hogy ne uljon mar egy tothgabi-kisgrofo-gyozike-curtis-nagyfero-dopeman vonallal egy biciklin.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Brutal penzekkel tomik megfelelo politikai oldalon allo zeneszeket. Ez is a "kenyeret es cirkuszt" strategia resze. Onmagukban a piacrol keptelenek megelni, ezert ha ideologiailag nem is, de anyagilag mindenkepp a Fidesz mellett a helyuk.'shutterisland írta:en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
Igen igen ott. Azon mar meg se lepodok, mert lassan minden radio ado is fideszes, de amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.Galacticos írta:Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
-
Elképzelem, mennyire jól esne minden magyarnak, ha az EU újraszervezné magát, és Magyarországgal kapcsolatban pontosan ilyen kampány indulna Németországban, Franciaországban, stb.. Hogy a csóró, korrupt, oroszbérenc Magyarországnak nincs helye az új alapokra épített európai közösségben.
- Galacticos
Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Benyog egy vegtelen +1%os vamotp.csabi1 írta:Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni.Tjacks írta:
Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek
~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?![]()
![]()

Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni.Tjacks írta:Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek
~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek

~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?

-
Az tényleg szinte tökéletes voltkiserik írta: Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezést

Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezéstnuevo_ericco írta: Pár hete volt talán itt is érv a kormány mellett, hogy Magyarországon legalább nincs antiszemitizmus.
Hát a tiszás pultokat szappanozás és zsidózás mellett sikerült megtámadni valakinek.
Ez a Magyarországon nincs antiszemitizmus kijelentés csak addig állja meg a helyét, amíg az ember meg nem hallgat egy átlagos politikai vitát bármelyik magyar kocsmában.
Legalábbis az én tapasztalatom ez.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!