Hogy ezen mindig meglepodtok.ToniKroos írta: Tegnap az Arsenal 12 !!! kilométerel többet futott, mint mi.

Ez teljesen fuggetlen a szezon szakaszatol, fizikai allapottol. Az ellenfeleink 85%a allandoan tobbet fut nalunk, nagyjabol 10%-kal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 15:02
Hogy ezen mindig meglepodtok.ToniKroos írta: Tegnap az Arsenal 12 !!! kilométerel többet futott, mint mi.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 9., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. április 9., szerda 10:45
A játékunk az tavaly is nagyon hasonló volt. Vagy Vini meghúzza sebességből vagy Belli a váratlant és/vagy bekeveredik a kapu környékére, de egyébként stabilitás-stabilitás és STABILITÁS. Működött is, mert a védelem állt, Kroos nyugtatott-gyorsított, olvasta-írta a játékot, Fede ott volt mindenhol IS, Cama/Tchouaméni meg nem csináltak hülyeséget.wZoLee7 írta:De ez a többiekre is elmondható. Rendszer és taktika nélkül nagyon nehéz focizni. Nálunk inkább az a probléma hogy teljesítménytől függetlenül vannak akik szent státuszban vannak. Ez szerintem Xabival sem fog változni, egyszerűen kiadják, hogy Viniciusnak játszani kell mert bármekkora szégyen ez nekünk, ez a szerencse süti a csapat egyik arca.gutihaz14 írta:
camavingat varjuk meg xabi alatt, szerintem total hatassal van ra ancelotti ostobasagai
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 10:14
Első szezonjában SE hozott. Mert akkor futott mint a nyúl egész meccsen le-fel, csak ha kapu közelébe került fejezte be úgy mint egy elsőáldozó kislány. Most már megtanult szépen befejezni, cserébe a melót nem teszi bele. Kisebb arc és kultúrharc, több edzés aztán még visszajöhet. Vagy ennyi volt, 3 szép szezon, 2 BL egy majdnem aranylabda. Végülis a legtöbb játékosnak ennek a fele nem jön össze. Kár lenne 24 évesen, most kéne jöjjenek a legjobb évei.Arpinho írta: Vinicius siralmas teljesitménye pedig csak hab a tortán, ilyen értékelhetetlen meccseket az első szezonjában hozott.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2025. április 9., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 9., szerda 10:02
De ez a többiekre is elmondható. Rendszer és taktika nélkül nagyon nehéz focizni. Nálunk inkább az a probléma hogy teljesítménytől függetlenül vannak akik szent státuszban vannak. Ez szerintem Xabival sem fog változni, egyszerűen kiadják, hogy Viniciusnak játszani kell mert bármekkora szégyen ez nekünk, ez a szerencse süti a csapat egyik arca.gutihaz14 írta:camavingat varjuk meg xabi alatt, szerintem total hatassal van ra ancelotti ostobasagaiEmbroZZ írta: Nekem 3 komoly problémám volt a látszólagos hozzáálláson túl:
Alaba kezdett, miközben láthatóan kontrákra akartunk építeni. Fran klasszisokkal gyorsabb, nem véletlenül volt a rayoban az egyik legjobban támadó szélsővédő.
Camavinga szertelensége. Imádom a gyereket és minden meccsen izgulok érte, de folyamat alulmúlja önmagát. Valaki írta meccs közben, hogy előre gyenge, hátra életveszély. Sajnos egyet kell értsek vele...
Vini. Nem ragoznám, leírták már annyian... Teljesen szét van esve fejben (is). Mostanra eljutottunk oda, hogy a hányinger viselkedését nem kompenzálja játékban sem. Tényleg jobb lenne, ha lemenne tevehajcsárnak![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 9., szerda 9:28
camavingat varjuk meg xabi alatt, szerintem total hatassal van ra ancelotti ostobasagaiEmbroZZ írta: Nekem 3 komoly problémám volt a látszólagos hozzáálláson túl:
Alaba kezdett, miközben láthatóan kontrákra akartunk építeni. Fran klasszisokkal gyorsabb, nem véletlenül volt a rayoban az egyik legjobban támadó szélsővédő.
Camavinga szertelensége. Imádom a gyereket és minden meccsen izgulok érte, de folyamat alulmúlja önmagát. Valaki írta meccs közben, hogy előre gyenge, hátra életveszély. Sajnos egyet kell értsek vele...
Vini. Nem ragoznám, leírták már annyian... Teljesen szét van esve fejben (is). Mostanra eljutottunk oda, hogy a hányinger viselkedését nem kompenzálja játékban sem. Tényleg jobb lenne, ha lemenne tevehajcsárnak![]()
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. április 9., szerda 9:12
Én írtam, de le is lettem hurrogva meg statozva, hogy milyen jó meccset hoz...EmbroZZ írta:
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 9., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. április 9., szerda 9:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 8:59
ullyullyfolytva
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. április 9., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. április 9., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 9., szerda 8:35
Mind a két szabadrúgás gól fantasztikusan el volt találva, de közben a mi hibánk is, mind a kétszer rosszul volt felállítva a sorfal, és valóban főleg a másodiknál látszott hogy mindenki szarik bele, valamelyiknél Rodrygo még lehúzza a fejét a labda előlraul 4 ever írta: A második gólt én még mindig nem értem.
Mint a csirkék szétrebbennek az arsenalosok, és Ricenak ott a nagy piros nyíl, hogy idetegyedbeeee. Úristen.
Ott summázva van a szezon, senki nem tudja mit kéne csinálni és Körte se tudja megmenteni a seggünket.
De amúgy az egész második félidő nevetséges volt. Fent van Modric, Belli, Rodry, Bapi és 2 percig nem tudtuk megtartani a labdát. De igazából semmit, semmit nem tudott csinálni a csapat. Az a 45 perc a totális csőd szinonímája.
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. április 9., szerda 8:32
Rice mondjuk mind a kettőt komolyan eltalálta, ennél jobban nem lehetett volna lőni. Remélem Davide és a szabadrúgáslövőink jegyzeteltekraul 4 ever írta: A második gólt én még mindig nem értem.
Mint a csirkék szétrebbennek az arsenalosok, és Ricenak ott a nagy piros nyíl, hogy idetegyedbeeee. Úristen.
Ott summázva van a szezon, senki nem tudja mit kéne csinálni és Körte se tudja megmenteni a seggünket.
De amúgy az egész második félidő nevetséges volt. Fent van Modric, Belli, Rodry, Bapi és 2 percig nem tudtuk megtartani a labdát. De igazából semmit, semmit nem tudott csinálni a csapat. Az a 45 perc a totális csőd szinonímája.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 8:27
pont ez a bajom és ezért vok total kiábrándult, mert pont hogy nem.Az egyetlen pozitivuma hogy minden nagy osszeeses utan jon egy kis valtozas.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 9., szerda 8:25
Ev elejen meg Ceballos elott elvileg Guleren agyaltak,hogy beepitik kozepre,de meg se probaltak egy meccsre se. Mondjuk a 70 meccs mellett nem volt ido biztos kísérletezni semmi ujjalSierra írta: Az is eleg meredek, hogy a 40 eves Modricnak kell kezdenie egy BL negyeddontoben, mert nincs egy epkezlab kozeppalyas a keretben akivel lehetne szamolni.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 9., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 9., szerda 8:20
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 9., szerda 8:18
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem