Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
ertheto valahol, de pl egy 78 eves demjen igazan beleszarhatna mar ebbe, hogy ne uljon mar egy tothgabi-kisgrofo-gyozike-curtis-nagyfero-dopeman vonallal egy biciklin.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Brutal penzekkel tomik megfelelo politikai oldalon allo zeneszeket. Ez is a "kenyeret es cirkuszt" strategia resze. Onmagukban a piacrol keptelenek megelni, ezert ha ideologiailag nem is, de anyagilag mindenkepp a Fidesz mellett a helyuk.'shutterisland írta:en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
Igen igen ott. Azon mar meg se lepodok, mert lassan minden radio ado is fideszes, de amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.Galacticos írta:Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Elképzelem, mennyire jól esne minden magyarnak, ha az EU újraszervezné magát, és Magyarországgal kapcsolatban pontosan ilyen kampány indulna Németországban, Franciaországban, stb.. Hogy a csóró, korrupt, oroszbérenc Magyarországnak nincs helye az új alapokra épített európai közösségben.
- Galacticos
Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Benyog egy vegtelen +1%os vamotp.csabi1 írta:Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni.Tjacks írta:
Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek
~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?![]()
![]()

Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni.Tjacks írta:Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek
~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek

~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ?

-
Az tényleg szinte tökéletes voltkiserik írta: Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezést

Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezéstnuevo_ericco írta: Pár hete volt talán itt is érv a kormány mellett, hogy Magyarországon legalább nincs antiszemitizmus.
Hát a tiszás pultokat szappanozás és zsidózás mellett sikerült megtámadni valakinek.
Ez a Magyarországon nincs antiszemitizmus kijelentés csak addig állja meg a helyét, amíg az ember meg nem hallgat egy átlagos politikai vitát bármelyik magyar kocsmában.
Legalábbis az én tapasztalatom ez.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- BlancoMark
Innen mar nincs visszaut kommunikacios szempontbol. Igazabol szerintem jobb lett volna nekik egy Demokrata gyozelem, mert egyreszt lehetett volna tovabbra is szabadsagharcolni, masreszt nem kellett volna valasztani az orosz/kinai vs amerikai segg nyalasa kozott.BLevi96 írta: https://telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum
„Nincs mit hozzátennünk a kormányzat által összeállított vám- és nem vámjellegű akadályok listájához, amelyet hazánk legkiválóbb közgazdászai készítettek annak érdekében, hogy kereskedelempolitikánk Amerika érdekeit szolgálja” – ezt válaszolta a Telex megkeresésére Anna Kelly, a Fehér Ház helyettes szóvivője.
Már meg is cáfolták Szijjártót, ezután mit fog kitalálni.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
https://telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum
„Nincs mit hozzátennünk a kormányzat által összeállított vám- és nem vámjellegű akadályok listájához, amelyet hazánk legkiválóbb közgazdászai készítettek annak érdekében, hogy kereskedelempolitikánk Amerika érdekeit szolgálja” – ezt válaszolta a Telex megkeresésére Anna Kelly, a Fehér Ház helyettes szóvivője.
-
Pár hete volt talán itt is érv a kormány mellett, hogy Magyarországon legalább nincs antiszemitizmus.
Hát a tiszás pultokat szappanozás és zsidózás mellett sikerült megtámadni valakinek.
Ez a Magyarországon nincs antiszemitizmus kijelentés csak addig állja meg a helyét, amíg az ember meg nem hallgat egy átlagos politikai vitát bármelyik magyar kocsmában.
-
Nem annyira biztos, hogy utálatról van szó. Inkább mindenkinek az az érdeke, hogy tagolt maradjon, ne alakuljon meg az igazi, egységes EU, hanem továbbra is sok egymással vitatkozó kis nemzetállam legyen.Halfkey írta: Egy kontinensen ami már nem gazdasági tényező, de legalább mindenki utálja.
Egy nem csak gazdaságilag, hanem politikailag, fiskálisan, diplomáciailag és katonailag erős és egységes EU bizony komoly kihívó lenne a geopolitikai színpadon is. Kína után a második legnagyobb számú, viszont egyénenként a legnagyobb vásárlóerővel bíró piacról beszélünk.
Nem véletlen, hogy az összes európai moszkvita politikai erő ezzel a szuverenitás hülyeséggel jön, mert ezen tengely mentén lehet a legjobban éket verni az EU tagállamai közé.
Ja és persze egyik napról a másikra lettek Ukrajna EU csatlakozása ellen is, mivel az ukrán nyersanyagok és ásványi kincsek hatalmas lökést tudnának adni az egész projektnek.
Az északi áramlat állítólag egy ukrán hadművelet volt, csak az nem bizonyított, hogy a kormányuk rábólintott. A német tényfeltárás is arra a következtetésre jutott, hogy mire eljutott az info a legfelsőbb szintekig, már nem lehetett megállítani.hehetheoriginal írta: de egyik se 100% a mai napig, hogy ki csinálta, nem?
Itt a hazugságokat arra értettem, hogy minden azonnal az oroszokra fogtak, ami a helyzetükben érthető.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de egyik se 100% a mai napig, hogy ki csinálta, nem?Hirtelen a Lengyelországban becsapódott légvédelmi rakéta és az északi áramlat felrobbantása, ami az eszembe jutott.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom miért van úgy felfújva az a 2 kínai katona. Egyrészt Oroszországban sokféle népség él, másrészt Ukrajna oldalán is harcolnak önkéntes alapon vagy zsoldoskélnt amerikaiak, angolok, ki tudja miféle népek.
Kína évek óta komolyan fegyverkezik, meg akarja szerezni Tajwant és ki tudja még milyen igényei vannak (világuralom).
Izrael és az USA Gáza mellett neki akarnak menni Iránnak.
Itt van nekünk az orosz-ukrán konfliktus.
És ezek csak a nagyobbak, itt Európában sincs nyugalom a szerbek miatt, Afrikában feszt történik valami (Szudán, Csád, stb.), Szíria, Törökországban is vannak bajok, Azerbajdzsán-Grúzia csatabárd sem biztos hogy el van ásva.
És akkor jön az idióta Trump akinek Grönland meg Panama meg az anyja kínja is kellene. Nem túl fényes a jövő...
Nem csak Európában.Halfkey írta: Fasza azért a geopolitikai helyzet 2025-ben így Európában. Egy kontinensen ami már nem gazdasági tényező, de legalább mindenki utálja.
Kína évek óta komolyan fegyverkezik, meg akarja szerezni Tajwant és ki tudja még milyen igényei vannak (világuralom).
Izrael és az USA Gáza mellett neki akarnak menni Iránnak.
Itt van nekünk az orosz-ukrán konfliktus.
És ezek csak a nagyobbak, itt Európában sincs nyugalom a szerbek miatt, Afrikában feszt történik valami (Szudán, Csád, stb.), Szíria, Törökországban is vannak bajok, Azerbajdzsán-Grúzia csatabárd sem biztos hogy el van ásva.
És akkor jön az idióta Trump akinek Grönland meg Panama meg az anyja kínja is kellene. Nem túl fényes a jövő...