Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. április 9., szerda 17:34

'shutterisland írta:
amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.
Brutal penzekkel tomik megfelelo politikai oldalon allo zeneszeket. Ez is a "kenyeret es cirkuszt" strategia resze. Onmagukban a piacrol keptelenek megelni, ezert ha ideologiailag nem is, de anyagilag mindenkepp a Fidesz mellett a helyuk.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 9., szerda 17:02

amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.
en demjennel vagyok igy, a regi motorosok kozul egyik kedvencem, de meg mindig kokemeny fidesz fan.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 9., szerda 16:41

Galacticos írta:
Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.
Igen igen ott. Azon mar meg se lepodok, mert lassan minden radio ado is fideszes, de amikor egy altalam kedvelt szinesz/zenesz reszt vesz ebben, az mindig csalodas.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 16:06

https://www.portfolio.hu/unios-forrasok ... pra-753885

Közben megérkezett az Uniós válasz is. :mrgreen:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 15:24

Elképzelem, mennyire jól esne minden magyarnak, ha az EU újraszervezné magát, és Magyarországgal kapcsolatban pontosan ilyen kampány indulna Németországban, Franciaországban, stb.. Hogy a csóró, korrupt, oroszbérenc Magyarországnak nincs helye az új alapokra épített európai közösségben.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 9., szerda 15:19

Sierra írta: Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.
Ha a radio1en hallottad akkor azt mostmar szerintem minden masodik oraba nyomjak. En ma tobbszor is hallottam.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 9., szerda 15:04

Hallottam ma a radioban egy ujabb Ukrajnas-Brusszeles propaganda anyagot es sajnalattal hallottam, hogy Kautzky Armand mondja fel a propagandat. Eddig kedveltem, kellemes hangja van, de ez most csalodas.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 9., szerda 14:54

p.csabi1 írta:
Tjacks írta:

Majd holnap Trump rákontráz és abba a kínaiak biztos beletörődnek :ike:

~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ? :mrgreen:
Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni. :lol:
Benyog egy vegtelen +1%os vamot :)

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 14:39

Tjacks írta:
p.csabi1 írta: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250 ... -be-753839

Bummm.Ez azért nem gyenge.

~ 3 hónap telt el, a Harrist és demokratákat fikázoktól kérdezném hogy minden a terv szerint halad, jó a kijelölt irány ? :mrgreen:
Jaja tuti nem fogja annyiban hagyni.Valamit biztos ki fog találni. :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 9., szerda 14:17

p.csabi1 írta: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250 ... -be-753839

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 13:58

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250 ... -be-753839

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 12:34

kiserik írta: Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezést
Az tényleg szinte tökéletes volt :lol: Már-már metafóra a magyar nyilvánosságra :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:44

nuevo_ericco írta: Pár hete volt talán itt is érv a kormány mellett, hogy Magyarországon legalább nincs antiszemitizmus.
Hát a tiszás pultokat szappanozás és zsidózás mellett sikerült megtámadni valakinek.
Ez a Magyarországon nincs antiszemitizmus kijelentés csak addig állja meg a helyét, amíg az ember meg nem hallgat egy átlagos politikai vitát bármelyik magyar kocsmában.
Legalábbis az én tapasztalatom ez.
Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezést :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 9., szerda 11:43

BLevi96 írta: https://telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum
„Nincs mit hozzátennünk a kormányzat által összeállított vám- és nem vámjellegű akadályok listájához, amelyet hazánk legkiválóbb közgazdászai készítettek annak érdekében, hogy kereskedelempolitikánk Amerika érdekeit szolgálja” – ezt válaszolta a Telex megkeresésére Anna Kelly, a Fehér Ház helyettes szóvivője.

Már meg is cáfolták Szijjártót, ezután mit fog kitalálni.
Innen mar nincs visszaut kommunikacios szempontbol. Igazabol szerintem jobb lett volna nekik egy Demokrata gyozelem, mert egyreszt lehetett volna tovabbra is szabadsagharcolni, masreszt nem kellett volna valasztani az orosz/kinai vs amerikai segg nyalasa kozott.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 9., szerda 11:34

https://telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum
„Nincs mit hozzátennünk a kormányzat által összeállított vám- és nem vámjellegű akadályok listájához, amelyet hazánk legkiválóbb közgazdászai készítettek annak érdekében, hogy kereskedelempolitikánk Amerika érdekeit szolgálja” – ezt válaszolta a Telex megkeresésére Anna Kelly, a Fehér Ház helyettes szóvivője.

Már meg is cáfolták Szijjártót, ezután mit fog kitalálni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 11:25

Pár hete volt talán itt is érv a kormány mellett, hogy Magyarországon legalább nincs antiszemitizmus.
Hát a tiszás pultokat szappanozás és zsidózás mellett sikerült megtámadni valakinek.
Ez a Magyarországon nincs antiszemitizmus kijelentés csak addig állja meg a helyét, amíg az ember meg nem hallgat egy átlagos politikai vitát bármelyik magyar kocsmában.
Legalábbis az én tapasztalatom ez.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 9:47

Halfkey írta: Egy kontinensen ami már nem gazdasági tényező, de legalább mindenki utálja.
Nem annyira biztos, hogy utálatról van szó. Inkább mindenkinek az az érdeke, hogy tagolt maradjon, ne alakuljon meg az igazi, egységes EU, hanem továbbra is sok egymással vitatkozó kis nemzetállam legyen.
Egy nem csak gazdaságilag, hanem politikailag, fiskálisan, diplomáciailag és katonailag erős és egységes EU bizony komoly kihívó lenne a geopolitikai színpadon is. Kína után a második legnagyobb számú, viszont egyénenként a legnagyobb vásárlóerővel bíró piacról beszélünk.
Nem véletlen, hogy az összes európai moszkvita politikai erő ezzel a szuverenitás hülyeséggel jön, mert ezen tengely mentén lehet a legjobban éket verni az EU tagállamai közé.
Ja és persze egyik napról a másikra lettek Ukrajna EU csatlakozása ellen is, mivel az ukrán nyersanyagok és ásványi kincsek hatalmas lökést tudnának adni az egész projektnek.
hehetheoriginal írta: de egyik se 100% a mai napig, hogy ki csinálta, nem?
Az északi áramlat állítólag egy ukrán hadművelet volt, csak az nem bizonyított, hogy a kormányuk rábólintott. A német tényfeltárás is arra a következtetésre jutott, hogy mire eljutott az info a legfelsőbb szintekig, már nem lehetett megállítani.
Itt a hazugságokat arra értettem, hogy minden azonnal az oroszokra fogtak, ami a helyzetükben érthető.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 9:38

Hirtelen a Lengyelországban becsapódott légvédelmi rakéta és az északi áramlat felrobbantása, ami az eszembe jutott.
de egyik se 100% a mai napig, hogy ki csinálta, nem?
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 9., szerda 9:34

Nem tudom miért van úgy felfújva az a 2 kínai katona. Egyrészt Oroszországban sokféle népség él, másrészt Ukrajna oldalán is harcolnak önkéntes alapon vagy zsoldoskélnt amerikaiak, angolok, ki tudja miféle népek.
Halfkey írta: Fasza azért a geopolitikai helyzet 2025-ben így Európában. Egy kontinensen ami már nem gazdasági tényező, de legalább mindenki utálja.
Nem csak Európában.

Kína évek óta komolyan fegyverkezik, meg akarja szerezni Tajwant és ki tudja még milyen igényei vannak (világuralom).

Izrael és az USA Gáza mellett neki akarnak menni Iránnak.

Itt van nekünk az orosz-ukrán konfliktus.

És ezek csak a nagyobbak, itt Európában sincs nyugalom a szerbek miatt, Afrikában feszt történik valami (Szudán, Csád, stb.), Szíria, Törökországban is vannak bajok, Azerbajdzsán-Grúzia csatabárd sem biztos hogy el van ásva.

És akkor jön az idióta Trump akinek Grönland meg Panama meg az anyja kínja is kellene. Nem túl fényes a jövő...

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 9:32

hehetheoriginal írta:
Az ukránok is hazudtak. Nem is egyszer.
miket?
Nem kotekedesbol, szimplán tájékozódás jelleggel érdekel, nyilván dolgozó emberként :kalapos: én se tudok mindent mindenhol 0-24 kovetni
Hirtelen a Lengyelországban becsapódott légvédelmi rakéta és az északi áramlat felrobbantása, ami az eszembe jutott.
De mindkettő érthető hazugság, hiszen akkortájt nem csak a katonáik, hanem a civiljeik élete is azon múlt, hogy a németek, lengyelek, stb. mennyi légvédelmi rendszert hajlandóak küldeni minél rövidebb idő alatt.
Ezzel szemben ott az oroszok minimum 2014 óta tolt hazugság-hadjáratai, párhuzamos valóságuk, amelyben az ukrán népet, identitást, nemeztet kérdőjelezik meg folyamatosan, és amelyre is hivatkozva indították meg a háborút. A nyugattal kapcsolatos, azóta sem alátámasztott hazugságaikról nem is beszélve.
swfan írta: Ha kiderülne, hogy az oroszok az iszlamista merényletek szervezésében is részt vesznek, az eléggé új szint lenne
Ez a gyanú már régóta él az európai titkos-szolgálatok körében. Pl. anno a magyar akkor került ki a pikszisből, mikor az egyik francia terrortámadás előtt pont itt vettek SIM kártyákat száz-számra, és a magyar titkosszolgálatok kussoltak, mert vagy ez volt az érdekük, vagy nem is tudtak róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. április 9., szerda 9:35-kor.

Vissza: