ram8nes írta:
doncsontos írta:
azert en azt is megkerdeznem carlotol hogy miert nincs tuz a jatekosokban? meg hol a hires pintus faktor? szerintem az evben egy meccsen nem futottunk tobbet egyik ellenfelunknel sem, teljesen gatya az egesz.
en mar a szezon veget sem varnam meg Carloval, Perez meg utoljara odabaszhatna
Eddig se futottunk szet senkit, inkabb stabilabbam birtuk vegig a meccset, es elneztem, hogy mindig kb 10 szazalekkal kevesebbet futunk, mert azt hittem az az ara annak, hogy szezon veget birjuk fizikailag (es mentalisan).
Ez igy viszont tenyleg k.rva gaz.
Szezon eleje óta ezt írom, hogy Kroos hiányában ez a futásmennyiség már nem lesz elég semmire. Támadásokkal nem érnek fel, védekezésben nem érnek vissza. Tegnap az Arsenalból mindenki sprintelt hátra, ha kontrát indítottunk. Nem csak 2-3 játékos, hanem az egész csapat. Óriási volt a különbség az erőfeszítésben a két csapat között. De a Barca ellen is ez volt a kulcs mindkét meccsen.
Azt nem tudom, hogy a játékosaink egyenként szarnak-e bele az egészbe, és nem hajlandóak futni, sprintelni, vagy a stáb várja ezt el, és igazi Ancelotti-módra passzivitásra, túlbiztosításra vannak utasítva, főleg ha támadásokról van szó. De védekezésben is csak tessék-lássék módjára támadják a labdás játékost, zárják a passzsávokat. Ez a játék addig működik, amíg van a csapatban 3-4 játékos, aki klasszis formában tolja, mint tavaly Kroos, Carvajal és Vinicius + Courtois. De ez is csak eredményességben hozza meg a gyümölcsét, a játék képe siralmas volt így is legtöbbször, és ez így van, mióta Ancelotti visszatért.