Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

kiserik

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:08

Mondom, hogy túl nagyok az elvárások :lol: Az új Perez érában mivel értük el a klub egyik legsikeresebb időszakát? Stabil védekezés, hígfos, de eredményes támadójáték. Tavaly mivel értünk el sikereket? Stabil védekezés, hígfos, de eredményes támadójáték. Carlonak és ZZ-nek ez volt a felfogása, ez hozta sikereket, a Donnál már 2 külön korszakban is. Most mi a gáz? Általában a stabil védekezés, mert a hígfos játék megvan :mrgreen: Mi történt? ahogy írtam, kiesett Militao, Nacho, Carvajal, az idény nagy részéra Alaba és Mendy, aztán évközben ""jött"" egy szem Asencio. Középpálya mégrosszabb, ott kiesett Kroos, hetekre Ceba és ki jött? Senki.

Továbbra is azt mondom, hogy irreálisan nagyok az elvárások. Építsük be Mbappét, építsük be a fiatalokat, fedezzünk fel házon belül fiatalokat (egy harmadik ligás középcsapatból :hmmm: ), minden fronton harcoljunk és győzzünk (mert ugye egy-egy vereség után, ami itt megy, az kegyetlen, sőt ferniesen szólva: félelmetes :mrgreen: ), küzdjünk meg a nyomorult Ligával, bírókkal és még a játék képe is olyan legyen, mint egy Fifa meccs amatőr AI ellen, mindezt úgy, hogy tavaly dupláztunk, mindenki eladta a szomszéd lelkét is miatta és a keret nagy része kontinenstornán is pihent a nyári szünetben.
ram8nes írta:
kiserik írta: De miért kell azon csodálkozni, hogy szét van esve a társaság és ezt ráfogni arra, akit épp ki akarunk dugni a lyukon (Carlo, Vini, Modric, Cama, Alaba, Rodrygo, Mbappe, stb, mindenki vérmérsékletének megfelelően választ párat)? Meg kell nézni a BL győzteseket a múltban. Rendre a következő szezonjukban visszaesnek, főleg, ha dupláztak vagy tripláztak (igen, még a csúcs Barca is). Tavaly dupláztunk, majd jöttek a válogatott szereplések és még a lyukas keretünk is tovább lyukadt (Kroos, Carvajal, Nacho, Militao, Joselu kiesett, Alaba, Mendy, Ceba meg folyamatosan a rehabon), és jött Mbappe, Endre meg Asencio). Emellett az egész keret egy rendszertelen katyvasz.

Állunk a bajnokságban, döntőzünk a kupában és még legalább lesz egy meccsünk a BL-ben a 8 között. Szerintem kicsit irreálisan nagyon az elvárások.
Ha szezon elott latja az edzo, hogy kik esnek ki, de nem talal ki semmi ujat az uj keretre, majd szezon kozbeni szenvedesre se reagal sehogy, az mar nem csak a keretosszeallitas problemaja.
Latjuk a lyukakat, de attol meg nem kene a kezunket szettarni es varni, hogy majd valami uj fog tortenni mindenfele valtoztatas nelkul.
Erted, LV az elso cserenk egy ilyen meccsen, a szezon ezen szakaszaban :lol:
Hagyjatok engem azzal, hogy ki ment el, lassan mar egy eve tortent.
Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.

Ez az edzőhibáztatás meg megint csak butaság a keretkialakításban. Carlonak nagyon nincs beleszólása. Azzal dolgozik, akit kap. A hírek szerint kért jobbvédőt, középsővédőt, Joselu típusú csatárt, irányító kp-st. Mit kapott? Alabát bakker. Ő az új védő igazolása a vezetőségnek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ram8nes
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 9., szerda 10:53

kiserik írta:
Pad'em írta:

Totálisan rászolgált a padra idén, vártam a BL meccsre, hogy majd ott megmutatja mint általában mert az a terepe, de ez tegnap. Egy sikeres csele nincs? Az említett hármassal sokkal jobbak lennénk ez majdhogynem fix, de őt nem csak Ancelotti nem tenné padra, nincs edző aki levágná sajnos. Vártuk, hogy tavaszra megjön, hát szarabb mint ősszel.

Se fejben, se fizikálisan nincs egyben a társaság, Vini ennek a kvintesszenciája. Legyűrt minket ez a szezon Ancelotti meg csak teszi rá a baromságait. Aztán még hol a vége, van 8 forduló, kupadöntő, klub vb... Valahogy annyira nem is fog fájni ez a BL kiesés, csak még egy meccsre embereljük meg magunkat valahogy.
De miért kell azon csodálkozni, hogy szét van esve a társaság és ezt ráfogni arra, akit épp ki akarunk dugni a lyukon (Carlo, Vini, Modric, Cama, Alaba, Rodrygo, Mbappe, stb, mindenki vérmérsékletének megfelelően választ párat)? Meg kell nézni a BL győzteseket a múltban. Rendre a következő szezonjukban visszaesnek, főleg, ha dupláztak vagy tripláztak (igen, még a csúcs Barca is). Tavaly dupláztunk, majd jöttek a válogatott szereplések és még a lyukas keretünk is tovább lyukadt (Kroos, Carvajal, Nacho, Militao, Joselu kiesett, Alaba, Mendy, Ceba meg folyamatosan a rehabon), és jött Mbappe, Endre meg Asencio). Emellett az egész keret egy rendszertelen katyvasz.

Állunk a bajnokságban, döntőzünk a kupában és még legalább lesz egy meccsünk a BL-ben a 8 között. Szerintem kicsit irreálisan nagyon az elvárások.
Ha szezon elott latja az edzo, hogy kik esnek ki, de nem talal ki semmi ujat az uj keretre, majd szezon kozbeni szenvedesre se reagal sehogy, az mar nem csak a keretosszeallitas problemaja.
Latjuk a lyukakat, de attol meg nem kene a kezunket szettarni es varni, hogy majd valami uj fog tortenni mindenfele valtoztatas nelkul.
Erted, LV az elso cserenk egy ilyen meccsen, a szezon ezen szakaszaban :lol:
Hagyjatok engem azzal, hogy ki ment el, lassan mar egy eve tortent.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 10:42

kiserik írta:Szerintem kicsit irreálisan nagyon az elvárások.
Az én elvárásaim nem annyira az eredményekkel kapcsolatosak, bár a bajnokságban jó lett volna címet védeni. Nekem a játék képe, a rendszer teljes hiánya, és ennek a lyukas keretnek is a nem megfelelő használata az, ami csalódást okoz. A játék képe pedig nem csak idén. Bár az, hogy kisebb csapatok is képesek 20-25 percre odaszögezni a saját kapunk elé, csak mert picit felpörgetik, többet és nagyobb intenzitással kezdenek el futni, újdonságnak számít.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 9., szerda 10:41

Szerintem nem az eredmenyeket vitatja senki, hanem hogy teljesen kilatastalan a jatek es nem tudunk/tudtunk egesz szezonban egybol a kettore lepni. Vagy legalabb masfelre. :D

Nyilvan ha latnank, hogy jol van hasznalva a keret es van elkepzeles, viszont be-be csusznak szar eredmenyek a naptar es a keret szukossege miatt, akkor senki egy szot sem szolna.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 10:38

Pad'em írta:
KAG írta: Legrosszabb meccs volt amit real mezben láttam tőle. Szezon végéig nálam padon lenne.

Mehet a ruszo bappe brahim hármas elől
Endre meg o jöhet frissíteni második felében.
Totálisan rászolgált a padra idén, vártam a BL meccsre, hogy majd ott megmutatja mint általában mert az a terepe, de ez tegnap. Egy sikeres csele nincs? Az említett hármassal sokkal jobbak lennénk ez majdhogynem fix, de őt nem csak Ancelotti nem tenné padra, nincs edző aki levágná sajnos. Vártuk, hogy tavaszra megjön, hát szarabb mint ősszel.

Se fejben, se fizikálisan nincs egyben a társaság, Vini ennek a kvintesszenciája. Legyűrt minket ez a szezon Ancelotti meg csak teszi rá a baromságait. Aztán még hol a vége, van 8 forduló, kupadöntő, klub vb... Valahogy annyira nem is fog fájni ez a BL kiesés, csak még egy meccsre embereljük meg magunkat valahogy.
De miért kell azon csodálkozni, hogy szét van esve a társaság és ezt ráfogni arra, akit épp ki akarunk dugni a lyukon (Carlo, Vini, Modric, Cama, Alaba, Rodrygo, Mbappe, stb, mindenki vérmérsékletének megfelelően választ párat)? Meg kell nézni a BL győzteseket a múltban. Rendre a következő szezonjukban visszaesnek, főleg, ha dupláztak vagy tripláztak (igen, még a csúcs Barca is). Tavaly dupláztunk, majd jöttek a válogatott szereplések és még a lyukas keretünk is tovább lyukadt (Kroos, Carvajal, Nacho, Militao, Joselu kiesett, Alaba, Mendy, Ceba meg folyamatosan a rehabon), és jött Mbappe, Endre meg Asencio). Emellett az egész keret egy rendszertelen katyvasz.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 9., szerda 10:21

KAG írta: Legrosszabb meccs volt amit real mezben láttam tőle. Szezon végéig nálam padon lenne.

Nem volt egy ertelmes sikeres passza sem. Elso felidoben 2v1-ben mentek, Vini kulsovel probalta meg Mbappet megjatszani, sikertelenul. Maskor rutinbol beteszi a tarsa ele az ilyeneket. Total szet van esve fejben.
Nem egy olyan labdaszerzes volt, amit a vedok ajandekoztak oda Vinieknek es egyet sem tudtunk befejezni. Csodot mondtak a fiuk.
:goat:

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 9., szerda 9:38

ToniKroos írta: De még mindig nem veszitek észre, hogy nem magával a játékosokkal van a baj? Nincs rendszer, egy kalap szar van, azt csinál mindenki támadásban amit akar. Ez nem működik. Az Arsenalnak jobb játékosai vannak? Nem! Egy Merino a centerük, na hagyjuk már. Itt egyes-egyedül Ancelotti a kókler aki vénségére egy gyáva taktikátlan kiégett edző lett.
Amúgy gyenge volt Vini, mint az egész csapat, senki se lógott ki lefele, mert nem lehetett ennél lejebb lenni és ez Ancelottival már nem is fog változni ahogy nézem.
En aztan rohadtul adom az Ancelottis reszt, viszont senki ne mondja, hogy azert hal el minden egyes labda Vininel, mert szar a rendszer. Nem gondolom, hogy Ancelotti tiltja meg, hogy ne passzoljon es allandoan a rosszabb donteseket hozza. (Az mar mas kerdes, hogy vagy nem meri padra tenni/lecserelni, vagy nem szabad neki Perez miatt. Ahogy ugye egy marketing szempontjabol kisebb kaliberu Balenek is jatszania kellett.)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 9:28

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 9., szerda 9:18

Legrosszabb meccs volt amit real mezben láttam tőle. Szezon végéig nálam padon lenne.

ZIDANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 9., szerda 9:16

p.csabi1 írta: Ez komoly. :lol:
Ez valós? :hmmm:
Miért ne lenne?

1 darab helyzetünk volt egész meccsen

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 9., szerda 9:14

Ez komoly. :lol:
Ez valós? :hmmm:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 8:15

Pad'em írta: Vinicius vs Arsenal:

0 goals
0 assists
0 shots on target
0 chances created
0 key passes
0 successful dribbles
0 accurate crosses
Tehat nem hibazott. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 8:12

Vinicius vs Arsenal:

0 goals
0 assists
0 shots on target
0 chances created
0 key passes
0 successful dribbles
0 accurate crosses
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 9., szerda 7:03

Ti komolyan elhiszitek, hogy eladjuk? Hány játékosunk van a keretben évek óta nulla teljesítménnyel? Szerintem Rodrygot hamarabb piacra dobnák, mint a hetesünket. Sosem lesz elismerve, hogy ez a project nem működik már vele és a fejünkre nőtt. Hozzateszem itt nem csak fejben problémák vannaj, hanem a sérülése óta latvanyosan kopott a sebessége is, amiből korábban szépen megélt. Szerintem évekig rajtunk marad még és megkockáztatom emiatt évekig nem fogjuk látni sem a legjobb Mbappet sem a legjobb Rodrygot. Ha egy Ancelotti nem meri padra tenni, ez Alonsonal sem lesz másként.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 9., szerda 6:42

vini eladnam, rodrygo atkerul balra es salah johet jobbra :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 9., szerda 5:28

Pad'em írta:
Ezt a középre behúzódó szerepkőrt kb félévig nem érezte de elkezdett működni tavaszra, Bayern ellen Münchenben két gól, zseni volt ahogy rongyá szopatta Kimmichet a visszavágón, City elleni párharcban 3 gólpassz, döntőben gól. Idén is ősszel tömte Mbappét labdákkal. Aztán ballondor és game over. Azóta max villanások, de nem kapja el a fonalat. Fejben teljes kakukk.
Előző szezonban teljesen mást játszottunk a szezon első felében, mint a másodikban.

Elején minden is Judera épült, szar volt a dolog, de az angol hozta a dolgokat. Itt Vini melózott sokat és Jude tündökölt.
Aztán elkezdett sérült lenni és át lett alakítva a csapat Vinire, Jude meg kis túlzással robotolásra lett használva és tavaszra ez volt a siker receptje.

Idén meg kb semmi értelmes nem lett próbálva, szimplán rossz az egész. Egy dolga lenne az olasznak, felrakni a legjobb kezdőt hátha megoldják, cserébe meccsről meccsre gyengíti a csapatot a kezdőivel....

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 0:42

ToniKroos írta: De még mindig nem veszitek észre, hogy nem magával a játékosokkal van a baj? Nincs rendszer, egy kalap szar van, azt csinál mindenki támadásban amit akar. Ez nem működik. Az Arsenalnak jobb játékosai vannak? Nem! Egy Merino a centerük, na hagyjuk már. Itt egyes-egyedül Ancelotti a kókler aki vénségére egy gyáva taktikátlan kiégett edző lett.
Amúgy gyenge volt Vini, mint az egész csapat, senki se lógott ki lefele, mert nem lehetett ennél lejebb lenni és ez Ancelottival már nem is fog változni ahogy nézem.
Vininek mondjuk eddig feküdt ez a szerep. A magányos akcióhős totál szabadsággal aki neki megy 20-szor az emberének, abból megveri 5-ször és helyzet van. Egyszemélyes támadósor.

Ezt a középre behúzódó szerepkőrt kb félévig nem érezte de elkezdett működni tavaszra, Bayern ellen Münchenben két gól, zseni volt ahogy rongyá szopatta Kimmichet a visszavágón, City elleni párharcban 3 gólpassz, döntőben gól. Idén is ősszel tömte Mbappét labdákkal. Aztán ballondor és game over. Azóta max villanások, de nem kapja el a fonalat. Fejben teljes kakukk. Erőltetetten Batman akar lenni Robin létére.

Edzésmunka sincs odatéve több mint valószínű, mert nincs már meg az az erőnlét ami felemelte, végsebessége is a sérülése óta megkopott.

Jövőre valami új rendszerben nézzük meg aztán ha úgyse megy realitássá válhat az arab kaland.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 9., szerda 0:40

Whiteheart írta: Sokkal több az elvárás tőle mint mástól... Ő a 7esünk, a nagysztárunk, az aranylabdàs arany gyerek... DE NEM! egy közepes langyos híg fos az egész, egy nico vagy doku
Oké ezt megértem, de ez nem így működik. Szerintem azt majdnem mindenki elismeri, hogy nem bírjuk a támadóinkból kihozni a 100%. Ennél Bappéban, Rodrygo, Viniben is több van. De ide vehetjük Gülert, Bellit is. Ez pedig azért van, mert nincs rendszer, amire támaszkodhatnának. Messi 8 aranylabdával hol volt Párizsban? Alig volt jó meccse. Ha tudod, hogy a szélsőid jók 1v1ben, akkor alakíts ki olyan szituációkat. Na ez nem megy Ancelottinak. Lassú szar az egész labdajáratás, öreganyám járóbottal odaér lezárni a területet annyi idő alatt amíg oda ér a labda. Ez a különbség a barca javára, náluk Jamal úgy kapja meg a labdát, hogy a védő sokszor még nem vette fel a pozícióját vagy nem bírták még biztosítani a társak. Ezen kívül is még sok hiányosságot van amit én, mint amatőr észre veszek, nem értem Ancelottiék miért nem látják, ha meg igen, akkor miért nem tesznek ellene. Ezért is tartom, hogy Carlo taktikai szinten egy teljesen középszerű edző, aki jó pedagógiai érzékkel van megáldva.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. április 8., kedd 23:55

ToniKroos írta: De még mindig nem veszitek észre, hogy nem magával a játékosokkal van a baj? Nincs rendszer, egy kalap szar van, azt csinál mindenki támadásban amit akar. Ez nem működik. Az Arsenalnak jobb játékosai vannak? Nem! Egy Merino a centerük, na hagyjuk már. Itt egyes-egyedül Ancelotti a kókler. Itt vénségére egy gyáva taktikátlan kiégett edző lett belőle.
Sokkal több az elvárás tőle mint mástól... Ő a 7esünk, a nagysztárunk, az aranylabdàs arany gyerek... DE NEM! egy közepes langyos híg fos az egész, egy nico vagy doku
szuperliga.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 8., kedd 23:53

De még mindig nem veszitek észre, hogy nem magával a játékosokkal van a baj? Nincs rendszer, egy kalap szar van, azt csinál mindenki támadásban amit akar. Ez nem működik. Az Arsenalnak jobb játékosai vannak? Nem! Egy Merino a centerük, na hagyjuk már. Itt egyes-egyedül Ancelotti a kókler aki vénségére egy gyáva taktikátlan kiégett edző lett.

Vissza: