Továbbra is azt mondom, hogy irreálisan nagyok az elvárások. Építsük be Mbappét, építsük be a fiatalokat, fedezzünk fel házon belül fiatalokat (egy harmadik ligás középcsapatból

Én értem, csak Te nem érted. Nem LV volt az első cserénk, hanem Fede. Nem volt más kkp-s a padon és Modricnak lefőtt. Fede ment fel a kp-ra, de kellett valaki jobbvédőbe.ram8nes írta:Ha szezon elott latja az edzo, hogy kik esnek ki, de nem talal ki semmi ujat az uj keretre, majd szezon kozbeni szenvedesre se reagal sehogy, az mar nem csak a keretosszeallitas problemaja.kiserik írta: De miért kell azon csodálkozni, hogy szét van esve a társaság és ezt ráfogni arra, akit épp ki akarunk dugni a lyukon (Carlo, Vini, Modric, Cama, Alaba, Rodrygo, Mbappe, stb, mindenki vérmérsékletének megfelelően választ párat)? Meg kell nézni a BL győzteseket a múltban. Rendre a következő szezonjukban visszaesnek, főleg, ha dupláztak vagy tripláztak (igen, még a csúcs Barca is). Tavaly dupláztunk, majd jöttek a válogatott szereplések és még a lyukas keretünk is tovább lyukadt (Kroos, Carvajal, Nacho, Militao, Joselu kiesett, Alaba, Mendy, Ceba meg folyamatosan a rehabon), és jött Mbappe, Endre meg Asencio). Emellett az egész keret egy rendszertelen katyvasz.
Állunk a bajnokságban, döntőzünk a kupában és még legalább lesz egy meccsünk a BL-ben a 8 között. Szerintem kicsit irreálisan nagyon az elvárások.
Latjuk a lyukakat, de attol meg nem kene a kezunket szettarni es varni, hogy majd valami uj fog tortenni mindenfele valtoztatas nelkul.
Erted, LV az elso cserenk egy ilyen meccsen, a szezon ezen szakaszaban
Hagyjatok engem azzal, hogy ki ment el, lassan mar egy eve tortent.
Ez az edzőhibáztatás meg megint csak butaság a keretkialakításban. Carlonak nagyon nincs beleszólása. Azzal dolgozik, akit kap. A hírek szerint kért jobbvédőt, középsővédőt, Joselu típusú csatárt, irányító kp-st. Mit kapott? Alabát bakker. Ő az új védő igazolása a vezetőségnek.