Én írtam, de le is lettem hurrogva meg statozva, hogy milyen jó meccset hoz...EmbroZZ írta:
Camavinga szertelensége. Imádom a gyereket és minden meccsen izgulok érte, de folyamat alulmúlja önmagát. Valaki írta meccs közben, hogy előre gyenge, hátra életveszély. Sajnos egyet kell értsek vele...
Vini. Nem ragoznám, leírták már annyian... Teljesen szét van esve fejben (is). Mostanra eljutottunk oda, hogy a hányinger viselkedését nem kompenzálja játékban sem. Tényleg jobb lenne, ha lemenne tevehajcsárnak![]()
Másként látom a helyzetet, volt neki nem is egy olyan labdavesztése -elpasszolása, ami támadó passz lett volna de beleléptek és kontrát vezettek belőle..persze visszaspurizott és legyűrte a labdás játékost. A spori nem fújt, de pl.spanyolorszagban tuti lefújták volna.
Ergo buta előre játék és veszélyes védekező játék(sokszor késve, ütemtelenül lép oda vagy csúszik be).
A meccs végi agyatlan megmozdulása meg no comment...
Továbbra is vallom, hogy ő most nagyon megrekedt a fejlődésben...mert nincs pozíciója...be volt dobva Casemiro, Kroos és Modric pozíciójába is csereként majd balhatvéd is volt .. egyszerűen egyik posztra sem specializálódott rá a folytonosság hiánya miatt.... Pedig a képességei meglennének..kicsit újra kellene őt építeni..
Továbbá, sajnos elkezdtünk elmenni a teljesítmény nélküli "instanéger" irányba, ami meggyőződésem hogy Viniciusnak köszönhető. Túltolta a mártír szerepet, a klub és Ancelotti kiállt mellette, innentől azt hiszi mindent szabad .
Sajnos Bellingham, Vini, Camavinga, Csuameni is felült már erre a vonatra..
Én zokszó nélkül eladnám Vinit a tevéseknek, mert bomlasztó és nem Realhoz illő a magatartása..és ez sajnos inkább a többiekre ragad át, mint sem ők húznák vissza Vinit a földre ..
Na jó hosszú lett sorry