Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Régen bosszantottam fel magam mecccsen ennyire, mint tegnap, pedig az őszi El-Clasico sem volt kellemes. Ez ellen az Arsenal ellen IGY 3:0-ra kikapni SZÉGYEN. Azok után, hogy tavaly (?) Salah hogy megforgatta Alabát a balszélen és hogy gyakorlatilag azért tudtuk azt a meccset hozni mert megsérült és Nacho (!!!) szintekkel jobban látta el a feladatot, egyszerűen nem értem, hogy gondolta komolyan azt Carlo, hogy ACL után, 1 év múlva ez jobb lesz. Úgy, hogy Fran ott ült a padon. Ez már tényleg trollkodás, én már ma tenném fel Carlot a következő Rióba tartó gépre.
Vinicius siralmas teljesitménye pedig csak hab a tortán, ilyen értékelhetetlen meccseket az első szezonjában hozott. Nyáron mehet.
Vinicius siralmas teljesitménye pedig csak hab a tortán, ilyen értékelhetetlen meccseket az első szezonjában hozott. Nyáron mehet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De ez a többiekre is elmondható. Rendszer és taktika nélkül nagyon nehéz focizni. Nálunk inkább az a probléma hogy teljesítménytől függetlenül vannak akik szent státuszban vannak. Ez szerintem Xabival sem fog változni, egyszerűen kiadják, hogy Viniciusnak játszani kell mert bármekkora szégyen ez nekünk, ez a szerencse süti a csapat egyik arca.gutihaz14 írta:camavingat varjuk meg xabi alatt, szerintem total hatassal van ra ancelotti ostobasagaiEmbroZZ írta: Nekem 3 komoly problémám volt a látszólagos hozzáálláson túl:
Alaba kezdett, miközben láthatóan kontrákra akartunk építeni. Fran klasszisokkal gyorsabb, nem véletlenül volt a rayoban az egyik legjobban támadó szélsővédő.
Camavinga szertelensége. Imádom a gyereket és minden meccsen izgulok érte, de folyamat alulmúlja önmagát. Valaki írta meccs közben, hogy előre gyenge, hátra életveszély. Sajnos egyet kell értsek vele...
Vini. Nem ragoznám, leírták már annyian... Teljesen szét van esve fejben (is). Mostanra eljutottunk oda, hogy a hányinger viselkedését nem kompenzálja játékban sem. Tényleg jobb lenne, ha lemenne tevehajcsárnak![]()
camavingat varjuk meg xabi alatt, szerintem total hatassal van ra ancelotti ostobasagaiEmbroZZ írta: Nekem 3 komoly problémám volt a látszólagos hozzáálláson túl:
Alaba kezdett, miközben láthatóan kontrákra akartunk építeni. Fran klasszisokkal gyorsabb, nem véletlenül volt a rayoban az egyik legjobban támadó szélsővédő.
Camavinga szertelensége. Imádom a gyereket és minden meccsen izgulok érte, de folyamat alulmúlja önmagát. Valaki írta meccs közben, hogy előre gyenge, hátra életveszély. Sajnos egyet kell értsek vele...
Vini. Nem ragoznám, leírták már annyian... Teljesen szét van esve fejben (is). Mostanra eljutottunk oda, hogy a hányinger viselkedését nem kompenzálja játékban sem. Tényleg jobb lenne, ha lemenne tevehajcsárnak![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Én írtam, de le is lettem hurrogva meg statozva, hogy milyen jó meccset hoz...EmbroZZ írta:
Másként látom a helyzetet, volt neki nem is egy olyan labdavesztése -elpasszolása, ami támadó passz lett volna de beleléptek és kontrát vezettek belőle..persze visszaspurizott és legyűrte a labdás játékost. A spori nem fújt, de pl.spanyolorszagban tuti lefújták volna.
Ergo buta előre játék és veszélyes védekező játék(sokszor késve, ütemtelenül lép oda vagy csúszik be).
A meccs végi agyatlan megmozdulása meg no comment...
Továbbra is vallom, hogy ő most nagyon megrekedt a fejlődésben...mert nincs pozíciója...be volt dobva Casemiro, Kroos és Modric pozíciójába is csereként majd balhatvéd is volt .. egyszerűen egyik posztra sem specializálódott rá a folytonosság hiánya miatt.... Pedig a képességei meglennének..kicsit újra kellene őt építeni..
Továbbá, sajnos elkezdtünk elmenni a teljesítmény nélküli "instanéger" irányba, ami meggyőződésem hogy Viniciusnak köszönhető. Túltolta a mártír szerepet, a klub és Ancelotti kiállt mellette, innentől azt hiszi mindent szabad .
Sajnos Bellingham, Vini, Camavinga, Csuameni is felült már erre a vonatra..
Én zokszó nélkül eladnám Vinit a tevéseknek, mert bomlasztó és nem Realhoz illő a magatartása..és ez sajnos inkább a többiekre ragad át, mint sem ők húznák vissza Vinit a földre ..
Na jó hosszú lett sorry

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
https://x.com/YashRMFC/status/1909710853802504480
Belli feje sokat elmond…sztem a keretet is kezdi szepen elvesziteni az oreg.
Belli feje sokat elmond…sztem a keretet is kezdi szepen elvesziteni az oreg.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nincs játéka a csapatnak.
Carlo nem tudott kitálálni semmi újat. Ami tavaly ment a Beli- Benzema cserével idén már nem megy.
Imádom az öreget, de ez a kapcsolat megfáradt.
Carlo nem tudott kitálálni semmi újat. Ami tavaly ment a Beli- Benzema cserével idén már nem megy.
Imádom az öreget, de ez a kapcsolat megfáradt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam, hogy a játékrendszerünk miatt ez a csapat totál vissza van folytva, egy béta verziót látunk ahhoz képest amire képesek lennénk. Talán 2 meccs van idén amit fel tudok idézni, de egyet tisztán az Atletico elleni hazai bajnoki ahol kijöttünk a második félidőre hátrányban, csapatrészek fentebb tolva egységesen letámadtunk és 10 perc alatt körülbelül 3 gólhelyzet alakult ki amiből egyet gólra is váltottunk. Talán akkor ez a fajta játékstílus feküdne leginkább a mostani keretnek? Szerintem egyértelmű. Nyilván 90 percen keresztül ezt nem lehet lehozni, de nézzük meg milyen játékosaink vannak. Ehhez a kerethez ez a játékrendszer és felfogás passzol amit most csinálunk lassan hónapok óta?
Visszahúzódunk, kivárunk és kontrákra építünk. Bellinghamből balszélsőt csinálunk, Rodrygobol egy defenzív jobbszélsőt. Persze lehet ekézni őket, hogy szar forma meg Rodrygonál, hogy ennyit tud nincs benn több de szerintem ez nem igaz. Mindig a játékosok karakterére kell alakítani a taktikát és játékfelfogást, minden más elképzelés eleve halott és nem működik.
Carlot imádom, de ezek mostmár nagyon szembetűnő dolgok amiken nem tud túllépni és képtelen megújulni plusz valamivel tökösebb támadófocit játszatni. Tele vagyunk lyukakkal meg sérültekkel fontos posztokon, ez igaz. De nem bírom elfogadni, hogy ilyen minőséggel elől veszélytelenek vagyunk egy BL meccsen az Arsenal ellen akik 20 éve voltak utoljára tényezők a BL-ben.
Visszahúzódunk, kivárunk és kontrákra építünk. Bellinghamből balszélsőt csinálunk, Rodrygobol egy defenzív jobbszélsőt. Persze lehet ekézni őket, hogy szar forma meg Rodrygonál, hogy ennyit tud nincs benn több de szerintem ez nem igaz. Mindig a játékosok karakterére kell alakítani a taktikát és játékfelfogást, minden más elképzelés eleve halott és nem működik.
Carlot imádom, de ezek mostmár nagyon szembetűnő dolgok amiken nem tud túllépni és képtelen megújulni plusz valamivel tökösebb támadófocit játszatni. Tele vagyunk lyukakkal meg sérültekkel fontos posztokon, ez igaz. De nem bírom elfogadni, hogy ilyen minőséggel elől veszélytelenek vagyunk egy BL meccsen az Arsenal ellen akik 20 éve voltak utoljára tényezők a BL-ben.
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Nekem 3 komoly problémám volt a látszólagos hozzáálláson túl:
Vini. Nem ragoznám, leírták már annyian... Teljesen szét van esve fejben (is). Mostanra eljutottunk oda, hogy a hányinger viselkedését nem kompenzálja játékban sem. Tényleg jobb lenne, ha lemenne tevehajcsárnak
Vini. Nem ragoznám, leírták már annyian... Teljesen szét van esve fejben (is). Mostanra eljutottunk oda, hogy a hányinger viselkedését nem kompenzálja játékban sem. Tényleg jobb lenne, ha lemenne tevehajcsárnak

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mind a két szabadrúgás gól fantasztikusan el volt találva, de közben a mi hibánk is, mind a kétszer rosszul volt felállítva a sorfal, és valóban főleg a másodiknál látszott hogy mindenki szarik bele, valamelyiknél Rodrygo még lehúzza a fejét a labda előlraul 4 ever írta: A második gólt én még mindig nem értem.
Mint a csirkék szétrebbennek az arsenalosok, és Ricenak ott a nagy piros nyíl, hogy idetegyedbeeee. Úristen.
Ott summázva van a szezon, senki nem tudja mit kéne csinálni és Körte se tudja megmenteni a seggünket.
De amúgy az egész második félidő nevetséges volt. Fent van Modric, Belli, Rodry, Bapi és 2 percig nem tudtuk megtartani a labdát. De igazából semmit, semmit nem tudott csinálni a csapat. Az a 45 perc a totális csőd szinonímája.

De ezen kívül is teljesen nulla akarat és elképzelés volt, a taktika biztosan defenzív volt, de ezen kívül is mintha fáradtak, nemtörődömök lettek volna a játékosok.
Adom azt, hogy a keret is szar, de ezt már ősszel megmondtuk sokan. A vezetőség is oda kell tegye magát, nem lehet már Modric a kezdő egy ilyen kaliberű meccsen. Meg kell köszönni neki mindent és el kell engedni, nem szabad szerződést hosszabbítani vele.
Vini - Bapi nem fér meg együtt, ezt is rég látjuk. Meg lehet próbálni egy új edzővel, taktikával valamit kihozni belőle, de én nem hiszek ebben. Rodrygo is jól eltűnt pár hete (hónapja?), számomra ő is nagy kérdés mit tudna hozni a bal oldalon egy szezon alatt.
Na mindegy, kár is egyenként elemezni a játékosokat. Hozzá vagyunk szokva a győzelmekhez, most ez egy olyan szezon lesz amiből le kell vonni a következtetéseket, és megerősödve visszatérni új edzővel és (új) koncepcióval.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Rice mondjuk mind a kettőt komolyan eltalálta, ennél jobban nem lehetett volna lőni. Remélem Davide és a szabadrúgáslövőink jegyzeteltekraul 4 ever írta: A második gólt én még mindig nem értem.
Mint a csirkék szétrebbennek az arsenalosok, és Ricenak ott a nagy piros nyíl, hogy idetegyedbeeee. Úristen.
Ott summázva van a szezon, senki nem tudja mit kéne csinálni és Körte se tudja megmenteni a seggünket.
De amúgy az egész második félidő nevetséges volt. Fent van Modric, Belli, Rodry, Bapi és 2 percig nem tudtuk megtartani a labdát. De igazából semmit, semmit nem tudott csinálni a csapat. Az a 45 perc a totális csőd szinonímája.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pont ez a bajom és ezért vok total kiábrándult, mert pont hogy nem.Az egyetlen pozitivuma hogy minden nagy osszeeses utan jon egy kis valtozas.
semmi változás.
Pereznek sincs már vér a faszaban, de akkor meg el kell menni szépen nyugdíjba.
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Ev elejen meg Ceballos elott elvileg Guleren agyaltak,hogy beepitik kozepre,de meg se probaltak egy meccsre se. Mondjuk a 70 meccs mellett nem volt ido biztos kísérletezni semmi ujjalSierra írta: Az is eleg meredek, hogy a 40 eves Modricnak kell kezdenie egy BL negyeddontoben, mert nincs egy epkezlab kozeppalyas a keretben akivel lehetne szamolni.
Mondom megnézem, mégis csak BL meccs. Aztán félidőben éreztem hogy el fogok aludni. Így is történt.
Hát kár hogy nem élőben láttam ezt a második félidőt, parádés lehetett amit leraktunk.
Ajánlom amúgy mindenkinek hogy próbáljatok meg úgy meccset nézni, hogy az legyen a mindset hogy "már csak pár hónapot kell kihúzni", aztán akkor nem ér csalódás, maximum pár hónap múlva, ha akkor is még az olasz lesz az edző.
De addig legalább nyugisak a meccsek, sőt még lehet néha elismerően bólogatni 1-2 gólra amit kapunk.

Ajánlom amúgy mindenkinek hogy próbáljatok meg úgy meccset nézni, hogy az legyen a mindset hogy "már csak pár hónapot kell kihúzni", aztán akkor nem ér csalódás, maximum pár hónap múlva, ha akkor is még az olasz lesz az edző.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Az egyetlen pozitivuma hogy minden nagy osszeeses utan jon egy kis valtozas. Mint valami phoenix madar ujraeledunk.
En ketlem hogy jovore is Carlovak futunk neki a szezonnak.
Hozni kell Xabit, kell a verfrissites. Kellenek szelso vedok, kell valaki Modric helyett is kp ra. Tobb sebbol verzunk.
En ketlem hogy jovore is Carlovak futunk neki a szezonnak.
Hozni kell Xabit, kell a verfrissites. Kellenek szelso vedok, kell valaki Modric helyett is kp ra. Tobb sebbol verzunk.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Az is eleg meredek, hogy a 40 eves Modricnak kell kezdenie egy BL negyeddontoben, mert nincs egy epkezlab kozeppalyas a keretben akivel lehetne szamolni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A második gólt én még mindig nem értem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
Fura érzések vannak bennem,de nem lepett meg a tegnapi. Az edzőt leváltanám,ez részemről egy alap lépés a visszavágó után. (mármint bejelenteni,hogy "önszántából" távozik a szezon végén). Ezzel nem azt mondja a csapat,hogy Carlo rossz edző. Pusztán hogy ez jelenleg nem működik,amivel vitatkozni meg ugye nem lehet. Se játék,se eredmény.
Én a keretet tekintve is szkeptikus vagyok. Lehet,hogy az a beton mag,amit annak gondolok/gondolunk is túl van értékelve. Mindenesetre második lépésként Vinit elpasszolnám. Mindegy milyen focista valaki,ha képes vagyok csak miatta kikapcsolni a tv-t,mert vállalhatatlanul viselkedik. Belátom,ez lehet egyéni probléma.
Szerintem hiába adnál a mostani edző kezébe két top3 szélső hátvédet,annyira megfáradt a csapat,annyira nincs elképzelés,alap játék,hogy nem számítana. Így érdemei elismerése mellett,részemről ez kötelező húzás.
Látva mit történt tegnap,teljesen meglepne még a minimális arányú győzelem is a visszavágón. Teljesen azt éreztem,hogy Remy ott van a stadionban és egyszerűen ez nem a Real Madrid. (vegyünk neki egy Arsenal mezt és abban nézze a meccset)
Én a keretet tekintve is szkeptikus vagyok. Lehet,hogy az a beton mag,amit annak gondolok/gondolunk is túl van értékelve. Mindenesetre második lépésként Vinit elpasszolnám. Mindegy milyen focista valaki,ha képes vagyok csak miatta kikapcsolni a tv-t,mert vállalhatatlanul viselkedik. Belátom,ez lehet egyéni probléma.
Szerintem hiába adnál a mostani edző kezébe két top3 szélső hátvédet,annyira megfáradt a csapat,annyira nincs elképzelés,alap játék,hogy nem számítana. Így érdemei elismerése mellett,részemről ez kötelező húzás.
Látva mit történt tegnap,teljesen meglepne még a minimális arányú győzelem is a visszavágón. Teljesen azt éreztem,hogy Remy ott van a stadionban és egyszerűen ez nem a Real Madrid. (vegyünk neki egy Arsenal mezt és abban nézze a meccset)
- nzooli93
0 goals in last 245 minutes in Champions League
Ez is komoly
de legalább a jatek jo
Ez is komoly

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Meg van ket meccsunk veluk iden.MorataMartin írta: Legalább nem a Barca ver minket agyon a BL-döntőbenelég lesz még a kupa meg a bajnoki ledarálásunk
![]()