raul 4 ever írta:
A második gólt én még mindig nem értem.
Mint a csirkék szétrebbennek az arsenalosok, és Ricenak ott a nagy piros nyíl, hogy idetegyedbeeee. Úristen.
Ott summázva van a szezon, senki nem tudja mit kéne csinálni és Körte se tudja megmenteni a seggünket.
De amúgy az egész második félidő nevetséges volt. Fent van Modric, Belli, Rodry, Bapi és 2 percig nem tudtuk megtartani a labdát. De igazából semmit, semmit nem tudott csinálni a csapat. Az a 45 perc a totális csőd szinonímája.
Mind a két szabadrúgás gól fantasztikusan el volt találva, de közben a mi hibánk is, mind a kétszer rosszul volt felállítva a sorfal, és valóban főleg a másodiknál látszott hogy mindenki szarik bele, valamelyiknél Rodrygo még lehúzza a fejét a labda elől
De ezen kívül is teljesen nulla akarat és elképzelés volt, a taktika biztosan defenzív volt, de ezen kívül is mintha fáradtak, nemtörődömök lettek volna a játékosok.
Adom azt, hogy a keret is szar, de ezt már ősszel megmondtuk sokan. A vezetőség is oda kell tegye magát, nem lehet már Modric a kezdő egy ilyen kaliberű meccsen. Meg kell köszönni neki mindent és el kell engedni, nem szabad szerződést hosszabbítani vele.
Vini - Bapi nem fér meg együtt, ezt is rég látjuk. Meg lehet próbálni egy új edzővel, taktikával valamit kihozni belőle, de én nem hiszek ebben. Rodrygo is jól eltűnt pár hete (hónapja?), számomra ő is nagy kérdés mit tudna hozni a bal oldalon egy szezon alatt.
Na mindegy, kár is egyenként elemezni a játékosokat. Hozzá vagyunk szokva a győzelmekhez, most ez egy olyan szezon lesz amiből le kell vonni a következtetéseket, és megerősödve visszatérni új edzővel és (új) koncepcióval.