Nem mondom, hogy jól meccselt Carlo - igazából hónapok óta a rossz döntések sorjáznak - a keret minősége miatt mégis bizakodhatunk, mert 180 perc alatt az nem létezik, hogy egy ilyen négyes elől nem lő gólt/gólokat…
Ha a visszavágó is hasonló lesz és ott sem lesz elképzelés és jó játék, akkor azt mondom, meg is érdemeljük a kiesést.
Ugyanakkor az Arsenal régen járt ilyen magasságokban és a győztes mentalitás is hiányzik belőlük, így bármi lehet. Az Ágyusok azt hiszik, hogy eldőlt a párharc, de ez nincs így
Most lefagytak a srácok, de Madridban máshogy fognak focizni és elég egy korai gól, hogy vérszemet kapjanak!
Én 98’ óta követem a csapatot, így elhiszitek talán, ha azt mondom, voltak olyan csapataink - főleg 2004 és 2010 között - amikor azt mondtam (pedig kisebb volt a különbség az első meccs után), hogy nincs sok esély a visszavágón, ez 2014 óta - pont Ancelottinak is köszönhetően - megváltozott!
No, nem baj én jövő hét szerdán, amikor a hosszabbításban fogunk harcolni a továbbjutást jelentő gólért, csak mosolyogni fogok a sok Ancelottit és a csapatot méltató hsz-en
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly