Edző és vezetőség
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Ennek az Arsenalnak az életben nem rúgunk 4-et.
Egy ilyen botrányos teljesítmény után a mezt levetetik a szurkolók a játékosokról némely helyeken...
Egy ilyen botrányos teljesítmény után a mezt levetetik a szurkolók a játékosokról némely helyeken...
Szerintem az lenne a legjobb ha minél hamarabb bejelentenék hogy idény végén távozik.
Szerintem szezon közben nem fog.
Így már én is azt mondom hogy menni kell neki.
Aztán hogy ki fog jönni a helyére az jó kérdés lesz.
Meg Perezéknek is változtatni kell az átigazolási politikájukon.
Érdekes lesz hogy a megújulás hogy fog végbe menni.
Szerintem szezon közben nem fog.
Így már én is azt mondom hogy menni kell neki.
Aztán hogy ki fog jönni a helyére az jó kérdés lesz.
Meg Perezéknek is változtatni kell az átigazolási politikájukon.
Érdekes lesz hogy a megújulás hogy fog végbe menni.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kíváncsi vagyok akik eddig finomkodtak Carloval, azok most mit mondanak. Szégyen amit idén produkál a csapat, ilyen kerettel. Ötlettelen, lelketlen semmi. Egyének és nem csapat osszessege. A stáb munkája nulla.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Abszolut nem felesleges, barkivel kapna a csapat egy kis boostot amivel talan lenne remeny, h nem fognak taknyosra szopatnina kovetkezo hetekben mondjuk egy kupdonton vagy egy bajnokin a katalanok.ateeemadrid írta: Szuperkupa után kibasztuk volna, most lehet tripláért mennénk még. Így meg full kilátástalan.
Nem tetszik ez a gyenge hozzáállás Perezéktől, bezzeg Ramost meg Cét ki lehetett rakni.
Na mind1, mivel már kuka a szezon, edző meg nincs elérhető, így már felesleges.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt hiszem en mar elengedem a meccseinket amig Carlo az edzo. Teljesen nezhetetlen az egesz. Reggel remelem arra ebredek hogy Solari a szezon vegeig atvette a csapatot. Carloval olyan verest kapunk meg 2x a barcatol hogy azt nem tesszuk zsebre. Ha meg jovore is marad akkor itt valami nagyon nem kerek. Legkesobb az utolao barca elleni utan egybol megkellett volna koszonni az eddigieket, mert tenyleg van mit, de ez mar egy trollkodas. Konkretan pont igy nezne ki ha ki akarnam magam rugatni
- Galacticos
Majd a carlo es vezetoseg vedok mondjak mar meg mert nem ertem hogy hogy jon ez ki hogy 113kmt futott a komplett arsenal, mi meg 101et. Ez a kulonbseg gyakorlatilag annyi mintha eggyel tobben lennenek a palyan.
Most akkor az arsenal is doppingol vagy a pintus magic fujt ki?
Most akkor az arsenal is doppingol vagy a pintus magic fujt ki?
Ott lett volna vagy van solari. Az legalabb a multkor is belenyulta es kiprobalta a fiatalokat. Ennel szarabb biztos nem lenne.ateeemadrid írta: Na mind1, mivel már kuka a szezon, edző meg nincs elérhető, így már felesleges.
- ateeemadrid
Szuperkupa után kibasztuk volna, most lehet tripláért mennénk még. Így meg full kilátástalan.
Nem tetszik ez a gyenge hozzáállás Perezéktől, bezzeg Ramost meg Cét ki lehetett rakni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem tudok ma már hinni abban, hogy ezt megfordítjuk, egyszerűen nincs ennyi ebben a csapatban. Egyelőre úgy áll, hogy teljesen lenulláztuk a csapatot idénre. Jövőre kell majd egy reset gomb sok mindenben.
A düh, és a csalódottság teljesen jogos.
De mielőtt vasvillát ragadunk, várjuk meg, hogy tényleg ki is essünk, aztán már én sem védem többé.
A düh, és a csalódottság teljesen jogos.
De mielőtt vasvillát ragadunk, várjuk meg, hogy tényleg ki is essünk, aztán már én sem védem többé.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
azt mivel lehet megmagyarázni, hogy a 3.-ik gól után 4 percet kell várni egy cserére és az Alaba-Fran csere? vagy végkielégítést akar vagy megfutott Ancelotti
- Galacticos
A legidegesitobb hogy hiaba sirunk ebbol meg var rank minimum 2 honap meg par alazas, de rosszabb esetbe még 14 honap.
Mondj mar fel kerlek
Mi a faszra varunk? Megyunk meg a barcahoz, lesz el clasico kupadonto, meddig kell meg ezt elviselnunk?
Mi a faszra varunk? Megyunk meg a barcahoz, lesz el clasico kupadonto, meddig kell meg ezt elviselnunk?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- flori
Ez lefőtt. Legalább nem kell gondolkodni. Szezont fixen megkapja még, de így legalább egyértelmű(bb) lesz a búcsú.
Ilyen kerettel tényleg nem lehet ilyen szart produkálni.
Ilyen kerettel tényleg nem lehet ilyen szart produkálni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Rohadtul megerdemled Ancelotti az egészet. Es nem erdekdl hogy kihagyjak a ziccereket elől, nem hiába hagyják ki 50 tetves meccs van a labukba es a te a 2-0 as otthoni meccseken is végig jatszatod mbappetol kezdve mindegyiket. Megerdemled mikor ott van a padon 3 olyab jatekos aki szivet lelket kitenne ha nem 5 perceket kapnanak ( brahim, arda, endrick). Es azt is megerdemled hogy vegig tolsz egy Lv-vel egy egesz szezont ahelyett hogy tanulva a jo példábol (Asencio) kiprobaltal volna bárkit is. Edd meg szépen amit foztel aztan csomagolj viszlát!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
és ha nem vállalja Zizu, csörögjünk Del Bosquénak?pheco írta: ZZ telefonja remelem megcsorren 10p mulva. Erre a nehany meccsre elvallalhatna a csapatot a szezon vegeig. Ha Xabi vagy Klopp nem jon nyaron, akkor maradhat tovabb.

(aki amúgy nagy kedencem volt

ne már, szép volt, jó volt, de kell a teljes megújulás edzőfronton is
- whitemadrid
Ne Zz ne jöjjön.lestat írta:Ugyanez jutott eszembe. Hatha varazsolni valamit a regi fekete magiabol.pheco írta: ZZ telefonja remelem megcsorren 10p mulva. Erre a nehany meccsre elvallalhatna a csapatot a szezon vegeig. Ha Xabi vagy Klopp nem jon nyaron, akkor maradhat tovabb.
Ugyanaz a nezhetetlen fos lenne a haverokkal es LV vel...
Teljesen lefőtt az öreg. Ennek vége kell, hogy legyen a nyáron. Gyáva szar taktika, ez nem Real Madrid szint._Bushido_ írta: Carlo meccs előtt lenyilatkozta, hogy megvan a meccstaktikájuk. Látjuk.![]()
![]()
- Galacticos
Az alaba kezdetesnel sokkal sokkal nagyobb hiba hogy 1-0nal oda szogeznek a kapuhoz, tenyleg 3x mentunk a golvonalrol es nem nyul bele. Es majd a masodik gol utan cserel ket vedot.
Ez mi? Ezt hogy gondolja?
Ez mi? Ezt hogy gondolja?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ugyanez jutott eszembe. Hatha varazsolni valamit a regi fekete magiabol.pheco írta: ZZ telefonja remelem megcsorren 10p mulva. Erre a nehany meccsre elvallalhatna a csapatot a szezon vegeig. Ha Xabi vagy Klopp nem jon nyaron, akkor maradhat tovabb.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
nem voltam hive annak, hogy szezon kozben valatsunk edzot, de most szerintem mindeninek jobb lenne. minden hibaja utan meg ez a Lucas, meg a 82. percben hozott Brahim csere azt mutatja, hogy szenved az oreg es nem tud semmi ujat kitalalni. talan szarik is mar bele. BL-ben szarabb mar nem lehet, bajnoksagot meg Carloval fixen nem nyerjuk, ugyhogy hatha valami uj impulzus tudna dobni a csapaton egy tisztes helytallashoz.
o futott be vele tok feleslegesen szelrol kozepre ugy, hogy Modric es Cama is ott volt arra a labdara. latszott a tobbieken is, hogy ezt jo nagy faszsagnak tartottak.Illetve valaki írta, hogy Alaba faultolt az első Rice gól előtt, de arra most hirtelen nem is emlékszem ki volt
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ZZ telefonja remelem megcsorren 10p mulva. Erre a nehany meccsre elvallalhatna a csapatot a szezon vegeig. Ha Xabi vagy Klopp nem jon nyaron, akkor maradhat tovabb.