Oké ezt megértem, de ez nem így működik. Szerintem azt majdnem mindenki elismeri, hogy nem bírjuk a támadóinkból kihozni a 100%. Ennél Bappéban, Rodrygo, Viniben is több van. De ide vehetjük Gülert, Bellit is. Ez pedig azért van, mert nincs rendszer, amire támaszkodhatnának. Messi 8 aranylabdával hol volt Párizsban? Alig volt jó meccse. Ha tudod, hogy a szélsőid jók 1v1ben, akkor alakíts ki olyan szituációkat. Na ez nem megy Ancelottinak. Lassú szar az egész labdajáratás, öreganyám járóbottal odaér lezárni a területet annyi idő alatt amíg oda ér a labda. Ez a különbség a barca javára, náluk Jamal úgy kapja meg a labdát, hogy a védő sokszor még nem vette fel a pozícióját vagy nem bírták még biztosítani a társak. Ezen kívül is még sok hiányosságot van amit én, mint amatőr észre veszek, nem értem Ancelottiék miért nem látják, ha meg igen, akkor miért nem tesznek ellene. Ezért is tartom, hogy Carlo taktikai szinten egy teljesen középszerű edző, aki jó pedagógiai érzékkel van megáldva.Whiteheart írta: Sokkal több az elvárás tőle mint mástól... Ő a 7esünk, a nagysztárunk, az aranylabdàs arany gyerek... DE NEM! egy közepes langyos híg fos az egész, egy nico vagy doku

Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sokkal több az elvárás tőle mint mástól... Ő a 7esünk, a nagysztárunk, az aranylabdàs arany gyerek... DE NEM! egy közepes langyos híg fos az egész, egy nico vagy dokuToniKroos írta: De még mindig nem veszitek észre, hogy nem magával a játékosokkal van a baj? Nincs rendszer, egy kalap szar van, azt csinál mindenki támadásban amit akar. Ez nem működik. Az Arsenalnak jobb játékosai vannak? Nem! Egy Merino a centerük, na hagyjuk már. Itt egyes-egyedül Ancelotti a kókler. Itt vénségére egy gyáva taktikátlan kiégett edző lett belőle.
Amúgy gyenge volt Vini, mint az egész csapat, senki se lógott ki lefele, mert nem lehetett ennél lejebb lenni és ez Ancelottival már nem is fog változni ahogy nézem.
szuperliga.
De még mindig nem veszitek észre, hogy nem magával a játékosokkal van a baj? Nincs rendszer, egy kalap szar van, azt csinál mindenki támadásban amit akar. Ez nem működik. Az Arsenalnak jobb játékosai vannak? Nem! Egy Merino a centerük, na hagyjuk már. Itt egyes-egyedül Ancelotti a kókler aki vénségére egy gyáva taktikátlan kiégett edző lett.
Amúgy gyenge volt Vini, mint az egész csapat, senki se lógott ki lefele, mert nem lehetett ennél lejebb lenni és ez Ancelottival már nem is fog változni ahogy nézem.
Ez a Vini legyen csatár, egyrészt faszság mert nem az, vonal mellett okés, másrészt miatta van Bellinghem osszevissza rakva szarráhajtva.
Csinálja azt amit tud, ugyanazt mint Rodrygo csak a másik oldalt.
Csinálja azt amit tud, ugyanazt mint Rodrygo csak a másik oldalt.
Volt jó döntése?Toti írta: Volt jo passza? Komolyan kerdezem
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem.Toti írta: Volt jo passza? Komolyan kerdezem
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Volt jo passza? Komolyan kerdezem
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Na az ilyen meccsek után nem teszem fel a kérdést.mentamas írta: Szükségünk van nekünk rá?![]()
Ha legalább fele annyi agya lenne, mint amekkora arca, akkor már rég aranylabdás lehetne.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aranylabda óta megtört teljesen
Fejben sosem volt ott de osztonbol lenyomta amit le kellett és a munka se volt neki büdös.
Tőlem mehetne isten hírével
Szalah helyett úgyis kell szélső a poolba
100 150 között mehet
Fejben sosem volt ott de osztonbol lenyomta amit le kellett és a munka se volt neki büdös.
Tőlem mehetne isten hírével
Szalah helyett úgyis kell szélső a poolba
100 150 között mehet
ZIDANE
-
Jól visszaadtad 10xer az aranylasztit more, azt nem mondtad, hogy visszafele lesz a séta.
- RealMadridFanatic
Nincs ra esely, hogy eladjuk es bar agyban borzasztoan alultaplalt, nem kizarolag az O nyakaba varrnam a vesszofutast. Ennek ellenere, ha valasztani kell Mbappe es kozte, akkor nincs kerdes.
Az arabol lehet hozni egy klasszikus centert, vagy Bellinghamet lehet hamis kilencesben hasznalni es stabilizalni a kozeppalyat normalisan, de ebben a formaban nem lesz harmonia, nagyon ugy nez ki.
Az arabol lehet hozni egy klasszikus centert, vagy Bellinghamet lehet hamis kilencesben hasznalni es stabilizalni a kozeppalyat normalisan, de ebben a formaban nem lesz harmonia, nagyon ugy nez ki.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
BlancoMark írta: Ez a csapat szerintem kiallt azert, hogy a Vini-Mbappe kettosbol csak egy maradjon es hogy hozzunk egy ertelmes centert. kovetkezo evekre.

egyértelmű
így csak szenvedés van, ugyan azon a poszton jók, bár Vini már ott sem
nyáron meg kéne szabadulni tőle, nem tudom Pereznél erre menyi esély van

Ki kell rakni a csapatból mert a viselkedése teljesen negatív irányba húzza a játékosokat.Nem a mai meccsről van szó hanem az egész szezonban a viselkedéséről.
Idén meg még ráadásul szar is.
Teljesen vissza fejlődött.
Nagy lóvét le kell akasztani belőle aztán hadd menjen.
Idén meg még ráadásul szar is.
Teljesen vissza fejlődött.
Nagy lóvét le kell akasztani belőle aztán hadd menjen.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó voltál
-
Borzasztó, borzasztó, borzasztó.
- BlancoMark
Ez a csapat szerintem kiallt azert, hogy a Vini-Mbappe kettosbol csak egy maradjon es hogy hozzunk egy ertelmes centert. Tudom, ideje felebrednem. Ez hogy nem posztra igazoltunknes elkoteleztuk magunkat ket kezdo balszelsovel komolyan tonkrekurhatja a csapat koheziot a kovetkezo evekre.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Úgy hogy haver srácMarioCirolo írta: Lehet nem erdemes egy-egy jatekos kiemelni negativan, mert az egesz csapat egy kalap szar volt, koszonhetoen az edzonknek. De Vinicious ma olyan szinten lefele logott ki meg ebbol a csalatbol is, hogy nem talalok szavakat. Egyszeruen nem etem, hogy a picsaba maradhatott fent a palyan vegig.
Nekik mindent is lehet Carlo alatt sajnos
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Lehet nem erdemes egy-egy jatekost kiemelni negativan, mert az egesz csapat egy kalap szar volt, koszonhetoen az edzonknek. De Vinicious ma olyan szinten lefele logott ki meg ebbol a csalatbol is, hogy nem talalok szavakat. Egyszeruen nem ertem hogy a picsaba maradhatott fent a palyan vegig.
- Galacticos
Ingyen is elengednem mar, nem hogy jo ajanlat eseten.
Brutalisan leepult mint az edzoje.
Brutalisan leepult mint az edzoje.