Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 8., kedd 22:47

https://x.com/TouchlineX/status/1909706906349809845

Lehet Alaba miatt nem volt lesen Trossard a 3. gól előtt.

Illetve valaki írta, hogy Alaba faultolt az első Rice gól előtt, de arra most hirtelen nem is emlékszem ki volt.

Ma is Carlo cseszett ki a csapattal, megint ez az Alaba balhátvéd dolog milyen kattanás volt, mikor Fran mindig jól játszott kb.

El is ment rajta a BL ahogy várható volt.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 8., kedd 22:41

Total leepitette a padot, megvarja amig 2vel meg, az ellenfel es rugo edzest tartanak a 16oson belulrol majd erre valaszkent behozza lucast hatra.
Elkepesztoen vak iden, ha 1400meccs ha 14 ilyen nem letezik hogy ezt ne direkt csinalja.

Meg asenciot vagd le a padra a szezon maradek idejere.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. április 8., kedd 22:41

Carlo meccs előtt lenyilatkozta, hogy megvan a meccstaktikájuk. Látjuk. :lol: :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 8., kedd 22:41

innen nincs visszaút, a viszontlátásra, jó pihenést mester :salute: :agree:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 8., kedd 22:39

Az Ancelotti védőügyvédek majd jöhetnek, hogy ült ám a taktika, meg jól volt ez kitalálva, csak Bappé elrontotta az egészet azzal az egy kihagyott helyzettel. A valóság meg az, hogy Saliba, Alaba, meg Bellingham kivédtek 1-1 gólt, meg Körte csinált két dupla védést, amit más valszeg nem tud. Nekünk meg egy szaros kontrára futotta, egy olyan csapat ellen, amelyik felállt 3 belső védővel, meg egy ifistával hátul (Rodrygo szerintem egyszer se cselezte ki), csatár nélkül, ahol a legnagyobb sztárjuk most jött vissza egy 3 hónapos sérülésből és konkrétan nem voltunk meccsben.

Az meg, hogy ég a ház és Lukácsot cseréli be elsőnek mindent elmond.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 8., kedd 22:39

Hát szerintem így csáó van.
Ezt Perez nem fogja annyiban hagyni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2025. április 8., kedd 22:38

Köszi mindent Carlo, szép volt, jó volt tavalyig, de ezt most kell befejezni most már, sürgősen.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. április 8., kedd 22:38

Carlo...
Kár. Nagyon Kár.
De ezt igy nem.lehet tovább. Viszlát...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. április 8., kedd 22:37

Fixen ki akarja rugatni magat az oreg. Biztos menne mar a brazilokhoz pihenni egy kicsit, ott nagyobb kart mar ugyse tud okozni :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 8., kedd 22:37

Azt erzem, hogy felelembol intezi a csereket. Igy nem lehet, neha erdemes belenyulni es kockaztatni, foleg 0-2-nel

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 8., kedd 22:36

Takarodj már el
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 22:35

:lol: :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 8., kedd 22:35

Egeszen elkepeszto. A sajat szobrat rombolja meccsrol meccsre.
Vinicius emberhatrany, nem cserel, a full kilatastalan szarba nem nyul bele. Vegig nezi ahogy az arsenal cserecsapata ellen szenvedunk es behozha lucas vasquezt megoldaskent.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. április 8., kedd 22:33

Remélem Perez már tárcsázza Xabit.

markstar

HozzászólásSzerző: markstar » 2025. április 8., kedd 13:04

RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.

Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió. Mindegy kit és mennyiért adsz el mert ezek a pénzek úgyis részletekben kerülnek kifizetésre ilyenekbe most nem kell belefolyni tehát nem kell Vini 800 milliós eladásával trükközni a plafon 150 erősen indokolt esetben 200-ig elcsúszhat a dolog ennél többet nem hiszem, hogy kitennénk egy nyáron.

Értelmes válaszokat várnék nem a szokásos beböfögéseket, hogy kell egy csatár nem az én dolgom majd keressék meg. Ki hogyan frissítené a keretet?
Én is bepróbálnám Hujisen-t. Brutál magas amúgy a srác és emellett rendkívül jól fordul és kifejezetten labda ügyes. Emellett piszok fiatal, így ha nem is egyből kezdő sztem eltudja fogadni. Plusz spanyol ami amúgy nem rossz lévén alig van spanyol a csapatban.

Én Van De Ven-t próbálnám egyébként még be. Bal lábas, baromi gyors, erős, okos védő. Sztem illene Madridba bár 50-60 alatt szintén nem mozdítható és kissé sérülékeny, de sztem belőle Top 5-ös védő lehet a skillei alapján.

Arnold úgy néz ki adott ami szintén egy jó lépésnek gondolok.

LB-t sztem nem fogunk igazolni mert nincs hely a keretben. Davies végül nem jön, így Fran megúszta szerintem és kap még egy évet. Mendy pedig kifuttatja a szerződését sajnos. Miguel-t pedig úgy tudom 2026-ban is visszavehetjük, így emiatt nem fognak kapkodni.

CM-nek egyértelműen Vitinha vagy Joa Neves lenne a legjobb, de egyik sem reális.
Én még esetleg Éderson-t próbálnám meg. Kurva jó szerintem a brazil az Atalanta-ból. Jól passzol, jól helyezkedik és kb. 50-55m körül mozdítható lenne.

Előre igazából én egy csatárt hoznék. Nincsenek beadásaink és fejes gólunk. Azért ez nem kis hátrány. Régebbi időkben a Ronaldo, Ramos, Benzi csapat beteg mód sok fejes gólt szerzett. Idén sztem max volt 5 ilyen gólunk, de mindegyik szöglet után.

Mbappa, Vini,Endrick, Rodrygo nem igazán fognak fejelgetni.

Egy magas, erős, jól fejelő csatárt kis összegért elhoznék aki többnyire a padon figyel, de ha kell képes beállni.

Akár egy Taremi, Moreno féle csatár aki már túl van a zeniten, de képes lehet segíteni, h ne Rüdiger menjen fel csatárnak ha ég a ház.

Esetleg még rámennék egy fiatal tehetségre fű alatt. Bouaddi Franco Mastantuono vagy valaki hasonlóra.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 8., kedd 10:56

KAG írta: Az a baj, hogy nincs olyan jatekos a piacon, aki tenyleg azt tudna, mint ami nekunk kell, elerheto es magas szinten van.

Ahogy irtatok is, posztidegen jatekosokat lehet probalgatni es remenykedni, hogy az egyik megragad. :ike:
Ha nincs olyan jatekos, aki a jelenlegi rendszerbe kellene es illene, akkor a rendszert kell megvaltoztatni a keret fenyeben.

Nem fogunk Kroost talalni, sem ujabb Karimot vagy CR-t, Modricot sem fogja senki potolni, ahogy Marcelot vagy Carvajalt sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 8., kedd 10:45

RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.

Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió.
Nehéz kérdés, nem is záporoznak a nevek látom. Itt van már kb mindenki akire csorgatnánk a nyálunkat. A kp a legnagyobb kérdés ahova embert hoznék, védelembe Huijsen egy próbát megér 50 millióért, TAA meg adott. Oda mást nem vennék mert Mendyt nem fogjuk eladni, ha őt eladnánk Miguel de sajnos ez a forgatókönyv hogy távozik beton szerintem nem reális.

Szóval kp, ami fix hogy a 3 főből kettő kiadva, Bellingham, Valverde. Melléjük kéne egy sokat mozgó, jól passzoló, mélységi irányításhoz is konyító klasszis. Ez jelenleg kb Vitinha. Ő esélytelen, úgyhogy Ceballos mögé kéne hozni valami tehetséget.

Zubimendi nekem inkább Tchouameni féle játékos őt nem hoznám, bár talán passzjátéka azért jobb. Wirtznek nem látom a helyét csak ha eladnánk Rodrygót. Mivel konkrétan kósza pletyka nincs Zubin kívül a kp-re, passz. Oda kéne tehát castingolni valami tehetséges gyereket aki jól passzol, gyors és védekezni is tud, easy :D Calafat tegye a dolgát.

A két franciát kéne összegyúrni, úgy talán meglennénk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 8., kedd 10:40

Az a baj, hogy nincs olyan jatekos a piacon, aki tenyleg azt tudna, mint ami nekunk kell, elerheto es magas szinten van.

Ahogy irtatok is, posztidegen jatekosokat lehet probalgatni es remenykedni, hogy az egyik megragad. :ike:
ZIDANE

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 8., kedd 10:13

Bencze írta: Ceballos helyen en is szivesen latnam Szoboszlait, szerintem erezne azt a szerepkort. Futasmennyiseg, technika, passzjatek, fizikum es agy boven eleri Ceballos szintjet
Nagyon más a két játékos. Ceba igazai spanyol, jobban érzi a passzjátékot és jobban is szereti. Szobo inkább Valverde kategória, sokat megy, jó lövőke, passzolgatni is eltud, de hogy ő irányítson hátulról, az nem neki való (mint ahogy Fedének sem megy).
Wirtz meg 120 lesz kb annak a kifizeti. Annyiért nem hiszem, hogy bekockáztatnánk egy idegen posztra. Ancelottinál tuti nem jön, de Xabinál is kis esélyt látok csak rá.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 8., kedd 9:35

Ceballos helyen en is szivesen latnam Szoboszlait, szerintem erezne azt a szerepkort. Futasmennyiseg, technika, passzjatek, fizikum es agy boven eleri Ceballos szintjet
Ne haragudj de nem kell.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: