Igy meg alaba lesz..R. Carlos írta: Így hogy Mendy nem lesz, biztosan megússzuk. Ha felépült volna, tuti őt kellett volna tesztelnie a bal oldalon.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 10., csütörtök 8:05
Igy meg alaba lesz..R. Carlos írta: Így hogy Mendy nem lesz, biztosan megússzuk. Ha felépült volna, tuti őt kellett volna tesztelnie a bal oldalon.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 10., csütörtök 7:40
Így hogy Mendy nem lesz, biztosan megússzuk. Ha felépült volna, tuti őt kellett volna tesztelnie a bal oldalon.hehetheoriginal írta:Hogy 3 kapott gól alatt megússzuk?Realista24 írta:
Nagyszeru. Akkor megint ész nélkül leszünk a pályán.
Mindegy, megcsináljuk.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 10., csütörtök 6:39
Hogy 3 kapott gól alatt megússzuk?Realista24 írta:Nagyszeru. Akkor megint ész nélkül leszünk a pályán.Pad'em írta: JUST IN: Dani Ceballos and Ferland Mendy are OUT vs Arsenal. The rupture affecting the tendon of Dani Ceballos’ left leg, is making his return against Arsenal almost impossible.
@diarioas
Mindegy, megcsináljuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 10., csütörtök 6:19
Nagyszeru. Akkor megint ész nélkül leszünk a pályán.Pad'em írta: JUST IN: Dani Ceballos and Ferland Mendy are OUT vs Arsenal. The rupture affecting the tendon of Dani Ceballos’ left leg, is making his return against Arsenal almost impossible.
@diarioas
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 10., csütörtök 0:46
Miért ne működne? Ha Vini marad a szélen és nem a kapu elé kavar állandóan, akkor simán működne. Adott ő már elég gólpasszt meg forintos labdát onnan Mbappenak is, másnak is.chronic írta: Vini-Bappe sose fog mukodni.
Mintha felraktad volna anno CR es prime Neymit.
Nyilvan kepessegekben messze elmarad az elso ketto, de az analitika nagyjabol ugyanaz.
Ki kell szallni a szabadsagharcosbol mig adnak erte 3 fürt bananon kivul mast is. Az uj brigadot meg a Bappe-Endrick-Jude harmasra felhuzni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 10., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. április 9., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 9., szerda 15:56
Először is köszi, hogy áthoztad.kiserik írta: Természetesen mindent lehet jobban csinálni. Mindent. De azt mondom, hogy teljesen elfogadható volt.
Keret menedzselés: én csak a Barca keretét néztem meg, közel azonos játékpercek a játékosoknál. Megvan a mag és megvannak a kiegészítő játékosok. Akkor Flick is ilyen bugyuta vén fasz?
Fiatalok: ott van Bobby. Megjött, csereként kapott perceket és vágta a gólokat. Meg is kapta kezdőként a Lille elleni meccset. Az eredményre illene emlékezni. Majd ekkortájt volt az is, hogy a válogatottban olyan foshalom volt szintén kezdőként, hogy le kellett cserélni 45 perc után, mert az egyetlen sikeres passza és értékelhető teljesítménye az volt, hogy elvégezte a kezdőrúgást. Telesen egyértelmű volt, hogy nem áll készen a top focira, így visszavett Carlo és inkább edzéseken fejlesztik. Jobb lett volna, ha még több meccs megy el rajta? Most már ott tart, hogy egy kupameccsre is be lehet dobni.
LV-Modric csere. Ok, én elhiszek mindent. Te hogy oldottad volna meg tegnap, hogy Modric nem bírta tovább? Brahimot vagy Gulert egy kétfős belső kp-ra?
Nincs aki indítani tudná? Hát milyen játékosok futkorásznak már a pályán nálunkAmit fel tudok róni Carlonak, hogy többször teszi Vinit a kapuhoz közel a sebessége miatt, de sajnos Kroos hiányában nincs aki indítani tudná.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 14:27
A legtöbb normális szurkoló utólag szinte csak a címekre emlékszik. Volt itt Mou, Lope, Solari, akik támadó focit akartak játszani, mégis arra emlékszünk szivesen, hogy Carlo elhozta a 10.-et és ZZ-vel párban elhoztak 6 Bl trófeát. Márpedig Carlo és ZZ alatt is ugyan ezt a ""gyalázatos"" játékot játszottuk.realistahuni írta: A legtöbb normális szurkolónak/fórumozónak nem az az elvárása hogy minden évben triplázzunk hanem hogy mondjuk a szezon 70 százalékában Real Madridhoz méltó foci legyen, eredménytől függetlenül.
Amíg ilyen jó gazdasági helyzetben van a klub és ilyen keret van én többé nem akarom látni hogy egy csöves arsenal ellen 0-0-ra játszunk. Az este ha kitakarták volna a címert azt is mondhattuk volna hogy a Burnley vagy az Everton játszik annyira gyalázatosak voltunk.
Ide támadó szellemű edző kell, akinek vannak letámadáshoz sémái és egyből máshogy fog kinézni ez a keret.
Van egy raklap támadónk, box to boxba vissza kell rakni Judeot, Cama,Tchoua is néha meg tudja mutatni hogy van némi foci bennük szóval annyira azért nem tragikus a keret hogy angol2 focit kelljen nézni hétről hétre.
Persze benne van hogy lekontráznak,kibekkelnek vagy januárban a bejgli utohatas miatt nem lesz kedvünk, de a kontrasztnak teljesen másnak kell lennie.
Természetesen mindent lehet jobban csinálni. Mindent. De azt mondom, hogy teljesen elfogadható volt.ram8nes írta:Te komolyan azt mondod, hogy ezt a csapatot ebben az évben nem lehetett volna jobban menedzselni? A menedzselés alatt mindent értek a felállástól kezdve, a taktikákon és különböző stratégiákon át, a cserék személyein, idején és a keveset játszó játékosok tűzben tartásán keresztül odáig, hogy a hosszú sérülésből visszatérő játékosokat ne dobjuk be egyből a mélyvízbe (miután sokadjára látjuk, hogy vagy visszasérülnek, vagy szar teljesítményt nyújtanak)?kiserik írta: Mosdatás, nem mosdatás, ha figyelmesen elolvastad amit korábban írtam, akkor láthatod, hogy szerintem igen, ebben a keretben ennyi van. Dupla után, kontinens tornák után, sérülések után, tele lyukakkal ennyi van. 1 nyert, egy vesztett kupa, kupadötő, 4 pont hátrány a bajnokságban és eddig legjobb 8 a BL-ben. Szerintem ez a körülményekhez képest nem annyira rossz eddig.
Meg jössz azzal, hogy duplázás, kontinens torna stb. Nem kéne akkor talán a kevesebbet játszó játékosokat bedobni? Éhesek is a sikerre, bizonyítani is akarnak, nincsenek is kifacsarva.
Az a helyzet, hogy bármit amit felhozol/nak Ancelotti védelmére, mindegyikre van legalább 1-1 messziről látható megoldási opció, amit nem nagyon próbált, hogy működik-e. Nyilván nem várható el senkitől, hogy hibátlan legyen, de ennyi látható hibát egymásra halmozni, azokból nem tanulni és kb semmi újat nem tenni már-már művészet.
Azt is tudjuk, hogy ahogy az emberek idősödnek, annál nehezebben változtatnak a megszokott dolgaikon, ez egy alap emberi tulajdonság. Ennek ellenére a világ legnagyobb klubját vezeti. Ahogy megkapta az elismerést a sikeres szezonok után, igenis meg kell, hogy kapja a jogos kritikákat most.
Én nem tudom elképzelni, hogy ennek a csapatnak ez a plafonja. Ahogy abban se vagyok biztos, hogy jövőre pl. egy Xabi Alonsóval sokkal jobb lesz. Viszont az biztos, hogy abból a kuka játékból, ami van, már nem fogunk kimászni Ancelottival, és kell valami új impulzus és valódi változás az edzői felfogásban, hogy ha nem is jövőre, de valamikor megint a csúcson tudjuk lenni. (Ezt tökéletesen mutatja, hogy tegnap Lucas jött elsőként. Az meg, hogy "nem LV volt az első cserénk, hanem Fede" megint csak egy színtiszta mosdatás. LV jött be elsőként, a középpályára pedig az egész szezonban csapágyasra járatott Fede került, de a játékunk képe nem változott semmit se, sőt. Na hát ez aztán így még jobban néz ki... )
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 8., kedd 22:37
+1Faust írta: Heloszia. Vicc bazdmeg, kiveszek egy ev szabit ha jovore is o az edzo.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 8., kedd 22:33
Heloszia. Vicc bazdmeg, kiveszek egy ev szabit ha jovore is o az edzo.Faust írta:Akkor tudjuk, ki lesz az elso csere, ha eg a haz.Bencze írta: Alaba kezd, LV pad
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 8., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 19:22
ModricFaust írta:Akkor tudjuk, ki lesz az elso csere, ha eg a haz.Bencze írta: Alaba kezd, LV pad
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 8., kedd 19:21
Akkor tudjuk, ki lesz az elso csere, ha eg a haz.Bencze írta: Alaba kezd, LV pad
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 8., kedd 19:11
Félek elkezdeni majd, este 9-es rajt, lehet a pulzusom negyed 9-re már az egekben lesz, elaludni nem fogok tudnihehetheoriginal írta:kapaszkodj a sörbe tesomsz, a szokásos 10 perc után 3 oda feelingHa itt most kikapunk 1-nél több góllal még éjfél előtt megköszönném az egész edzői stábnak az eddigi munkát.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 18:59
kapaszkodj a sörbe tesomsz, a szokásos 10 perc után 3 oda feelingHa itt most kikapunk 1-nél több góllal még éjfél előtt megköszönném az egész edzői stábnak az eddigi munkát.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 8., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 8., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 8., kedd 18:41
El nem tudom képzelni, hogy szegény Fran mit ártott neki... Bár LV nem kezd, de szerintem így is elég baj, hogy Sakával Alaba fog szembe nézni...Bencze írta: Alaba kezd, LV pad
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 8., kedd 18:38
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem