Egyrészt ez nekem megint arról szól, hogy hol vannak a nagyobb nevek. Pedig idén azért volt pár, névre sokkal gyengébb laligás védelem, amin vagy nem, vagy pedig irdatlan nehezen mentek át. Cserébe hátul is kabaréba illő védekezés miatt nyeltük a gólokat.ferni írta:Ők is szar formában vannak, tele sérülttel.Mondj már pár érvet légyszi, ami miatt az idei szezonunk után/közben neked ez ennyire egyértelmű. Nem mondom, hogy nem nyerhetünk, de én nem látom ezt az evidenciát.
Ha egy Timber, Kiwior, Lewis-Skelly védelmen nem megy át a Vini Bappé Rodrygo Jude négyes adják le a mezt, Saliba csak nem szed le 4 embert egyszerre.
Gabriel kiesése hatalmas érvágás volt nekik.
Persze gondolom idegenben nem fogunk kockáztatni, de azért jó lenne nyerni vhogy.

Másrészt ahhoz, hogy "átmenjenek", ahhoz el is kell jutnia a labdának hozzájuk. Ceballos kiesésével járó fő kérdés is kicsit ez ellen szól. Az, hogy hogyan kapcsoljuk össze a csapatrészeket, és hogyan juttatjuk el a labdát az első hármashoz, hogy "át tudjanak menni", miközben hátul is stabilak maradunk.
Arsenalt nem láttam játszani, de a saját eddigi teljesítményünkből kiindulva elég szkeptikus vagyok. Remélem meglep Ancelotti és a csapat is, és tényleg van egy működő meccstervünk. (Aminek örülnék, viszont felvetné a kérdést, hogy a szezon nagy részében mi a búbánatos sz.rt csinálunk edzői munka néven, amikor szenvedünk a Leganes szintű csapatokkal