HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 12., szombat 7:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. április 12., szombat 7:53
HozzászólásSzerző: nokedli » 2025. április 12., szombat 7:45
Közös. Egyfelől ilyen mennyiségben nem érdekel a pénz. Másfelől én járjak gucciban,mellettem meg a turkálós feleségem? Nekem a házasság előtt sem volt kérdés. Kapcsolatban megosztok jót,rosszat. Ha nem,akkor az nekem barátság extrákkal maximum.'shutterisland írta: na ujabb tema igy szombat reggel 5kor.![]()
kozos vagy kulon kassza parkapcsolatban/hazassagban ?
en inkabb az utobbit partolom, persze a kozos koltsegek (rezsi, hitel/berleti dij, haztartasbeli dolgok, kozos megtakaritasi szamla, stb) aranyosan bedobva a kozosbe, de aztan a fennmarado penzzel meg mindenki azt kezd, amit akar.
regen szerintem nagyobb divat volt az elobbi opcio, manapsag akikrol tudom, ott inkabb az utobbi elv ervenyesul.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 12., szombat 6:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 10:43
CSAK babona??? CSAK???? Az a legfontosabblestat írta:Amugy ennyit tenyleg megcsinalhatnatok neki, semmi oka annak hogy bannaljuk…csak babona.Remy írta: De oke, de akkor allitsad mar be ugy, hogy meccs utan tudjam rendesen olvasni a kommenteket. Kijelentkezve kovethetetlen a forum. Ne kelljen mar masnap reggelig varni…
Ha mar szopatva van legalabb ennyit megtehetnetek neki tenyleg.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 9., szerda 8:57
Amugy ennyit tenyleg megcsinalhatnatok neki, semmi oka annak hogy bannaljuk…csak babona.Remy írta: De oke, de akkor allitsad mar be ugy, hogy meccs utan tudjam rendesen olvasni a kommenteket. Kijelentkezve kovethetetlen a forum. Ne kelljen mar masnap reggelig varni…
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 9., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 9., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 9., szerda 8:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 9., szerda 8:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 8:24
Majd azt en eldontom, hiszen meg nagyobb csodara van szukseg, mint valaha. Nem vallalok kockazatot. Lehet ha itt vagy 6-0 lett volna.Remy írta: Akkor ezt a bannolast is el lehet engedni a visszavagora. Sokat ert.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 9., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 8., kedd 20:28
Simán!Nika91127 írta:KOCSMA!kodo írta: Sziasztok,
Valakinek tuti tippje arra hogyan tudom ma este nézni a meccset Lengyelorszagbol? Ha jol sejtem, az rtl+ nem fog menni alapbol, vpn-nel ez kikuszobolheto vagy valami extremebb kokanyolasra lesz szükség ?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 8., kedd 20:06
'shutterisland írta:nekem amugy ugy tunt (minta nyilvan nem oriasi, kb 20-30 lengyellel dolgoztam egyutt) hogy szamukra ez a baratsag nem akkora durranas, mint mi magyarok gondoljuk es nem latok semmi special connectiont magyarok es lengyelek kozott itt kinn.Annyit kell mondani hogy polak weiger dwa bratanki![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. április 8., kedd 19:43
Jah, aztán úgy jártok mint én, hogy ügyvédekhez kell járniKAG írta:
Annyit kell mondani hogy polak weiger dwa bratanki
Lányok tolja le a bugyit, ajtók megnyílnak![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 19:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 8., kedd 19:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 19:01
A rengeteg lehuto muszlimRealista24 írta: Nem gondolnám. Covid idején sem volt. A kuli munkát ki végezne el ha elvágják az ingazokat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 8., kedd 18:56
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem