Az tényleg szinte tökéletes voltkiserik írta: Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezést

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 12:34
Az tényleg szinte tökéletes voltkiserik írta: Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezést
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 9., szerda 11:44
Azon nagyon nevettem. Ott a mama enyhén félreértette az "elgázol" kifejezéstnuevo_ericco írta: Pár hete volt talán itt is érv a kormány mellett, hogy Magyarországon legalább nincs antiszemitizmus.
Hát a tiszás pultokat szappanozás és zsidózás mellett sikerült megtámadni valakinek.
Ez a Magyarországon nincs antiszemitizmus kijelentés csak addig állja meg a helyét, amíg az ember meg nem hallgat egy átlagos politikai vitát bármelyik magyar kocsmában.
Legalábbis az én tapasztalatom ez.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 9., szerda 11:43
Innen mar nincs visszaut kommunikacios szempontbol. Igazabol szerintem jobb lett volna nekik egy Demokrata gyozelem, mert egyreszt lehetett volna tovabbra is szabadsagharcolni, masreszt nem kellett volna valasztani az orosz/kinai vs amerikai segg nyalasa kozott.BLevi96 írta: https://telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum
„Nincs mit hozzátennünk a kormányzat által összeállított vám- és nem vámjellegű akadályok listájához, amelyet hazánk legkiválóbb közgazdászai készítettek annak érdekében, hogy kereskedelempolitikánk Amerika érdekeit szolgálja” – ezt válaszolta a Telex megkeresésére Anna Kelly, a Fehér Ház helyettes szóvivője.
Már meg is cáfolták Szijjártót, ezután mit fog kitalálni.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 9., szerda 11:34
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 11:25
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 9:47
Nem annyira biztos, hogy utálatról van szó. Inkább mindenkinek az az érdeke, hogy tagolt maradjon, ne alakuljon meg az igazi, egységes EU, hanem továbbra is sok egymással vitatkozó kis nemzetállam legyen.Halfkey írta: Egy kontinensen ami már nem gazdasági tényező, de legalább mindenki utálja.
Az északi áramlat állítólag egy ukrán hadművelet volt, csak az nem bizonyított, hogy a kormányuk rábólintott. A német tényfeltárás is arra a következtetésre jutott, hogy mire eljutott az info a legfelsőbb szintekig, már nem lehetett megállítani.hehetheoriginal írta: de egyik se 100% a mai napig, hogy ki csinálta, nem?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 9., szerda 9:38
de egyik se 100% a mai napig, hogy ki csinálta, nem?Hirtelen a Lengyelországban becsapódott légvédelmi rakéta és az északi áramlat felrobbantása, ami az eszembe jutott.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 9., szerda 9:34
Nem csak Európában.Halfkey írta: Fasza azért a geopolitikai helyzet 2025-ben így Európában. Egy kontinensen ami már nem gazdasági tényező, de legalább mindenki utálja.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 9., szerda 9:32
Hirtelen a Lengyelországban becsapódott légvédelmi rakéta és az északi áramlat felrobbantása, ami az eszembe jutott.hehetheoriginal írta:miket?Az ukránok is hazudtak. Nem is egyszer.
Nem kotekedesbol, szimplán tájékozódás jelleggel érdekel, nyilván dolgozó emberkéntén se tudok mindent mindenhol 0-24 kovetni
Ez a gyanú már régóta él az európai titkos-szolgálatok körében. Pl. anno a magyar akkor került ki a pikszisből, mikor az egyik francia terrortámadás előtt pont itt vettek SIM kártyákat száz-számra, és a magyar titkosszolgálatok kussoltak, mert vagy ez volt az érdekük, vagy nem is tudtak róla.swfan írta: Ha kiderülne, hogy az oroszok az iszlamista merényletek szervezésében is részt vesznek, az eléggé új szint lenne
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 9., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 9., szerda 8:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 18:19
miket?Az ukránok is hazudtak. Nem is egyszer.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 8., kedd 18:17
Az ukránok is hazudtak. Nem is egyszer.hehetheoriginal írta: Nyilván, de lehet csak nekem hiányos az infom, de ukránok nem nagyon lettek eddig hazugságok rajtakapva, de cafoljon meg vki
Szóval én inkább hiszek neki, mint putyinnak pl
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 17:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 8., kedd 17:17
Azert tenykent beallitani egy feltetelezest, meresz.hehetheoriginal írta: Kínai katonákat fogtak el az ukránok btw, szóval Putyin és Kína már együtt nyomják - gondolom miután látták mennyire golyofogo alkalmatlan lofasz az észak koreai "segítség".
Ez a vén fasz teljesen hülyének nézi a nyugatot, én leszarom hogy de vhogy oda kell baszni már végre.
Trump is csak fenyegetőzik meg a segget vakarja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 8., kedd 16:11
Mindigis együtt tolták.hehetheoriginal írta:Putyin és Kína már együtt nyomják
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 15:47
a végére csak megint nekem lett akkor igazamKoszonjuk meg Trumpnak az amokfutasat
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem