miket?Az ukránok is hazudtak. Nem is egyszer.
Nem kotekedesbol, szimplán tájékozódás jelleggel érdekel, nyilván dolgozó emberként
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 18:19
miket?Az ukránok is hazudtak. Nem is egyszer.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 8., kedd 18:17
Az ukránok is hazudtak. Nem is egyszer.hehetheoriginal írta: Nyilván, de lehet csak nekem hiányos az infom, de ukránok nem nagyon lettek eddig hazugságok rajtakapva, de cafoljon meg vki
Szóval én inkább hiszek neki, mint putyinnak pl
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 17:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 8., kedd 17:17
Azert tenykent beallitani egy feltetelezest, meresz.hehetheoriginal írta: Kínai katonákat fogtak el az ukránok btw, szóval Putyin és Kína már együtt nyomják - gondolom miután látták mennyire golyofogo alkalmatlan lofasz az észak koreai "segítség".
Ez a vén fasz teljesen hülyének nézi a nyugatot, én leszarom hogy de vhogy oda kell baszni már végre.
Trump is csak fenyegetőzik meg a segget vakarja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 8., kedd 16:11
Mindigis együtt tolták.hehetheoriginal írta:Putyin és Kína már együtt nyomják
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 8., kedd 15:47
a végére csak megint nekem lett akkor igazamKoszonjuk meg Trumpnak az amokfutasat
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. április 8., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 8., kedd 12:07
Tudom, azért tettem fel így a kérdést, hogy mindenki számára világos legyen.p.csabi1 írta: Biztosak lehetünk benne hogy tudtak róla.
Sőtt kaptak abból még ők is.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 8., kedd 10:24
Biztosak lehetünk benne hogy tudtak róla.nuevo_ericco írta: Ismét hülyének nézik a magyart, olyan pofátlan, provokatív mértékben, amely már jogosan nyitja a bicskát a zsebekben. Két lehetőség maradt: vagy végig tudtak az egészről a kormányban, a legfelsőbb szintekig, így legalább bűnrészesek, vagy 80 IQ-nál több egyiknek sem jutott, és másfél évtizede veszi őket teljesen hülyére pár közepes tehetségű közgazdász.
Mindkét esetben teljesen alkalmatlanok még egy kisbolt vezetésére is, és mindkét esetben jogi következményeknek kéne következnie, persze egy politikailag megszáll ügyészség mellett ez csak vágyálom.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 8., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 8., kedd 9:29
Elkepeszto, hogy nincs elozetesben mindenki aki ebben reszt vett... Amerikaban mar rajuk tortek volna az ajtot pizsamaban.ferni írta: Kétharmaddal kormányoznak 15 éve, és most azt mondják, nincs felelősségük az MNB elherdált vagyona miatt
![]()
Olvastam egy jó kommentet, hogy a Wall Street Farkasában 200 millió dollár lett telibe lenyúlva, legyen ez most 80 milliárd forint...
Elképesztő ezek mennyit lopnak bakker, fel se fogjuk annyira megfoghatatlan mennyiség ez már
Kb az irodaházakon kerestek tiszta hasznot annyit, mint Jordan Belfort akiről filmet forgattak mennyit lopott![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 8., kedd 9:22
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 8., kedd 8:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 8., kedd 6:43
a kakadu mar ra is fogta a pressmanreHalfkey írta: Jujj gyerekek, most láttam ezt a doksit, imádom hogy ennyit ér a nagy Orbitron-Trump barátság.
Az amerikaiak előkészítendő a vámokat, kiadtak egy 400 oldalas panaszkönyvet múlt héten, hogy kivel mi a bajuk. Akit érdekel itt van: https://ustr.gov/sites/default/files/fi ... 025NTE.pdf
Na de a magyar rész, lényegében a korrupció a bajuk:
Hungary: U.S. companies have expressed serious concerns that public procurements in Hungary are not always transparent and tend to favor either local or other non-EU countries, including China. Corruption in the public procurement system is of key concern in Hungary, despite the launching of multiple initiatives designed to address it in recent years. Hungary makes more frequent use of direct award and negotiated procedures than most other countries, without providing sufficient justification. In April 2022, the European Commission launched a budget conditionality mechanism against Hungary over the “systemic irregularities, deficiencies and weaknesses” in its public procurement procedures.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 8., kedd 5:51
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 7., hétfő 21:44
Október 23-án Koltai is kint volt a megemlékezésen, meg ugye korábban már Jordán Tamás és Nagy Bandó is.'shutterisland írta: latom, hogy caramel is tisza standnal fotozkodott.
kivancsi vagyok, most, hogy mar minimum fej-fej mellett van a tisza, de szerintem mar inkabb mp-nek all a zaszlo, elojonnek e majd a nepszeru enekesek, szineszek, stb hogy ok amugy tiszasok.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 7., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 7., hétfő 21:27
Gundel Takács Gábor is azt mondta a napokban, hogy ő sohasem volt hardcore fideszes, mindig is kritikus volt velük szemben. A műsorvezetés mellett volt ő Budapest 2024 (olimpia) nagykövete meg Novák Katalin tanácsadója is'shutterisland írta: latom, hogy caramel is tisza standnal fotozkodott.
kivancsi vagyok, most, hogy mar minimum fej-fej mellett van a tisza, de szerintem mar inkabb mp-nek all a zaszlo, elojonnek e majd a nepszeru enekesek, szineszek, stb hogy ok amugy tiszasok.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem