Elegge Jumanji vibe, nagyon hasonlo karakterekkel is, de kevesebb (jo) poennal, viszont vizualisan eltalaltak. Aki jatszott Minecrafttal annak jo kis elmeny lesz.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 8., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. április 8., kedd 12:08
Hanem a madridom fórum.realmadrid95 írta:nem az imdb pontja fogja megmondani nekem, hogy 4 esre ertekelem, vagy sem.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 8., kedd 11:48
Nalam is a spiritualitas olte meg a filmet, de az teljesen. Imdbbol nem indulnek ki, mivel rengeteg jo filmet lepontoznak, mig nehany filmet felhypeolnak feleslegesen. Igy nem az imdb pontja fogja megmondani nekem, hogy 4 esre ertekelem, vagy sem.Santi írta:Csávó megálmodta, hogy John Wick akar lenni, megírta, megrendezte, eljátszotta. Szerintem teljesen korrekt volt, megvolt benne a főhajtás is az inspiráció felé.realmadrid95 írta:
En vegig szenvedtem, amilyen jol kezdodott viszonylag, annyira borzalmassa valik a vegere. Az akciojeleneteket viszont tenyleg jol megoldottak.
Nekem 4/10
Viszont szerintem felesleges volt bele a spirituális maszlag, ott nagyon megtört a film ritmusa, aztán persze visszajött, de szerintem nem kell egy ilyen filmet ennyire leültetni. Akkor ne legyen 2 óra, legyen másfél óra nonstop darálás, jobban működne. Ezek a filmek arról szólnak.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 8., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. április 8., kedd 9:56
szerintem meg pocsék film volt, kínszenvedésRemy írta: BLACK BAG: Egész pofás kis kémthriller volt ez Soderbergh-től. Azt nem mondom, hogy maradandó lesz, de egyben van, rendben van.
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. április 8., kedd 9:30
Ha pontszámokat akarunk elemezni, akkor úgyis nézhetjük, hogy reális-e az imdb 6.8 a John Wick 7.5-jéhez képest (aminek a többi része is 7.4-7.6).ferni írta: 4/10 kicsit túlzás, azért nem volt az ilyen rossz.
IMDB 6.8 kb reálisan belövi a dolgokat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 8., kedd 9:12
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. április 8., kedd 8:26
Csávó megálmodta, hogy John Wick akar lenni, megírta, megrendezte, eljátszotta. Szerintem teljesen korrekt volt, megvolt benne a főhajtás is az inspiráció felé.realmadrid95 írta:En vegig szenvedtem, amilyen jol kezdodott viszonylag, annyira borzalmassa valik a vegere. Az akciojeleneteket viszont tenyleg jol megoldottak.Remy írta: A MAJOMEMBER: Szóval... Dev Patel rendező. Dev Patel író. Dev Patel AKCIÓSZTÁR?!?!?!?! Ha van valami, amit nem láttam jönni, az ez. Ráadásul úgy, hogy kifejezetten ügyes meló volt ezt így, ilyen formában összerakni. Bosszúsztori, némi misztikummal és viszonylag jól koreografált akciókkal. És, ami még durvább, hogy ez a film elég jól néz ki.
Talán a 2 óra nem volt indokolt, de összességében nagyon is rendben van ez.
Nekem 4/10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 7., hétfő 22:09
En vegig szenvedtem, amilyen jol kezdodott viszonylag, annyira borzalmassa valik a vegere. Az akciojeleneteket viszont tenyleg jol megoldottak.Remy írta: A MAJOMEMBER: Szóval... Dev Patel rendező. Dev Patel író. Dev Patel AKCIÓSZTÁR?!?!?!?! Ha van valami, amit nem láttam jönni, az ez. Ráadásul úgy, hogy kifejezetten ügyes meló volt ezt így, ilyen formában összerakni. Bosszúsztori, némi misztikummal és viszonylag jól koreografált akciókkal. És, ami még durvább, hogy ez a film elég jól néz ki.
Talán a 2 óra nem volt indokolt, de összességében nagyon is rendben van ez.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 7., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 6., vasárnap 13:24
BLACK BAG: Egész pofás kis kémthriller volt ez Soderbergh-től. Azt nem mondom, hogy maradandó lesz, de egyben van, rendben van.hehetheoriginal írta: black bag faszbenderrel komoly kis cucc lett, tetszett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. április 4., péntek 8:40
Fuh, Lego kaland meg a Lonely Island filmek jók, de ehhez nem szabadott volna hozzányúlni. Nem ugyanaz a jellegű faszság, mint azok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 4., péntek 7:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 3., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. április 3., csütörtök 19:18
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. április 2., szerda 11:45
Az a film sem miatta volt szar.nmate írta:Batmannel most ne bántsuk szegényt.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 2., szerda 11:06
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem