Az árra gondoltam. Amennyiben nem lesz ilyen lehetőségem két év múlva, hogy hozzá rakják a meglévő előfizetésemhez, hogy megtartsanak, mint ügyfélt, akkor váltok olcsóbbra.h3x0r írta:Android eseten mi valtozna? Ott sincsenek hatalmas kulonbsegek 1-1 ujabb modelnel, kicsit szebb kepernyo meg jobb kamera. (Kiveve persze, ha kozepkategorias telefont veszel, ott erezheto a kulonbseg egy 2 eves telefonhoz kepest) Az akksi ugyanugy degradalodik, siman lehet, hogy jobban megerne csak azt kicserelni.Steve írta: Cseréltem most mobilt. Gondoltam leírom a tapasztalatokat.
Előfizetésemhez hozzácsaptak egy Iphone 16 pro-t..Iphone 14 pro-ról váltottam. Annyi, hogy a az enyémnek az akksija 2év után nem bírt ki egy napot, úgy hogy van céges mobilom is vagyis nincs az enyém agyonhasználva..(elég szégyen ilyen árkategóriás mobiloknál)
De konkrétan semmi különbséget nem érzek a két mobil között. Kicsit szebb kijelző, gyorsabb kicsit.
De ha valaki sok pénzt költene egy 14/15-ről való cserére, azt meggondolnám.
Szeretem az Apple rendszerét és az Apple cuccaim közötti gyors, sima működést. De ismét erőteljesen elgondolkoztam, hogy ki kellene szállni ebből és androidos cuccra váltani. Így az előfizetés miatt maradt az Iphone. Lekgözelebb ha ez nem lesz, nem biztos, hogy marad.
Nem fejlődött annyit az almás cucc, mint amennyivel drágult azévek alatt, ezt akartam mondani.