Én nem szeretem őt, meg szerintem is túl van tolva, de ennyire lehúzni még Madrid szurkolóként se tudtam volna.magnus666 írta: nem a számaival van a baj, 17 éves, ahhoz képest teljesen korrekt.
a gondot az indokolatlan hype jelenti, hogy úgy kezelik, mintha R10 és Messi szerelemgyereke lenne, pedig egyelőre egy gyenge kiadású afrikai Robben, szélsőhöz nem elég jó az indulója, végsebességet nézve meg lefutják az alsóházi spanyol csapatok szélsővédői is. Ezeket kellő alázattal nyilván lehet fejleszteni egy bizonyos szintig.
A másik probléma a cringe rajoskodás, legyen egy egészséges önbizalma, de na, a 800 gólos argentin ősmágus és az 1000 gólos portugál terminátor soha nem viselkedett így a pályán. (Az időnkénti elborulásokat hagyjuk)
Kellene valaki aki istenesen nyakonbassza, csak nincs egy Puyol, egy Iniesta vagy akár egy Xavi az öltözőben akire hallgattak a legjobb játékosok. Mellé nyáron megkapja a nagy szerződést-8 millióról szólnak a hírek-valószínüleg a 10-es mezt is hozzácsapják, ezek sem fognak jót tenni neki.
Tavaly az volt a véleményem, hogy ha igazak a psg-s 200 milliós hírek akkor tőlem mehet, ezt tartom idén is, mert egyelőre nem látom, hogy megemberelné magát és ebben nem fognak segíteni a raj haverok sem.

Annyit tudok hozzátenni, hogy egy jól működő gépezetben egy fontos láncszem ő. Az első, a klasszis kérdés, ami akkor fog előkerülni, amikor majd 24-25 éves lesz. Akkor is az lesz a kérdés, hogy merre lesz. Ott ahol Fati vagy bírja tartani ezt a szintet és dinamikusan fejlődik.
A másik kérdés az, hogy amikor nem fog ennyire robogni az a gépezet, akkor hogy tudja majd kimenteni a szarból a csapatot? Messinek és Ronaldonak ugyanis többször is ment a dolog, akkor is amikor nem volt a csapat a toppon.
Ráadásul egyelőre nagy teher nincsen rajta, mert mindenki azon csodálkozik, hogy 17 éves. Viszont a kor előrehaladtával lesz nyomás is, mert komolyabb számokat várnak majd el tőle és a léc is irtó magasra lesz téve, sőt már most is ott van. A kérdés az, hogy addigra benő-e a feje lágya vagy az várható, ami Fatinál is bekövetkezett (erre szerintem nagyobb esély van és én ebben is bízok, mert nem csipázom őt

Ja és még a sérülések sem jöttek. Ilyen terhelés miatt pedig minden focistánál idővel elő fognak azok jönni és azokból is ki kell lábalni, amihez profi mentalitás kell.