Védők tetszenek, ez reális is lenne és jó is (de sztem Miguel Guti nem lesz, csak a másik kettő). Csatár sztem pénzkidobás, illetve akkor nem ha Vinit eladjuk, aminek én nem biztos hogy ellene lennék (de nem elsősorban a játék hanem a hozzáállás miatt).Nika91127 írta:Trent ingyen.RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.
Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió. Mindegy kit és mennyiért adsz el mert ezek a pénzek úgyis részletekben kerülnek kifizetésre ilyenekbe most nem kell belefolyni tehát nem kell Vini 800 milliós eladásával trükközni a plafon 150 erősen indokolt esetben 200-ig elcsúszhat a dolog ennél többet nem hiszem, hogy kitennénk egy nyáron.
Értelmes válaszokat várnék nem a szokásos beböfögéseket, hogy kell egy csatár nem az én dolgom majd keressék meg. Ki hogyan frissítené a keretet?
Huijsen 50 millió.
Migu Guti 8 millió.
Joao Neves/Vithina - impossible, de legyen 80.
Csatárnak passz. Ötletem sincs.
Kp-ra agyat, na az a nehéz kérdés. Kroos stílus nincs is, de valaki aki legalább valamennyire a passzban/összekötésben jeleskedik kell. Én egy Bruno Guimaressel próbálkoznék talán.