Bárki bármit mond, nálam Lucas rendszeres és ilyen mértékű játszatása menthetetlen dolog.
mentamas írta:
A teljesítmény nem mindig a legfontosabb; a hozzáállás, a csapatszellem legalább annyira fontosak. Lucas teljesítménye nem top, de a csapatban betöltött szerepe és karaktere nagyon fontosak az öltözőben. Emiatt van még a keretben és emiatt kap perceket, és emiatt nem lett egyből kidobva a kukába. Mondom ezt úgy, hogy szerintem is nyáron el kellene már engedni.
Nem az a probléma, hogy a keret tagja, hanem hogy rendszeresen kezdő vagy első csere. Ezt mondtuk eddig is, te viszont mellébeszélsz és próbálod menteni a menthetetlent. Üljön a padon, jöjjön be kupameccseken, legyen ott néha tehermentesíteni másokat.
mentamas írta:
hehetheoriginal írta:
Jó hát akkor én meg yayaturera, marcelora, meg ronaldora gondolok, mindharom poszton gyengébbek vagyunk
Azt hittem a jelenről beszélünk.
ezt melyik orvosi jelentésben láttad? Vagy melyik doktor professzor nyilatkozta neked?
Ilyen alapon belingemre se lehet építeni, mert másfél éve sérülten játszik.
Arra alapozom, hogy az elmúlt x szezonban hónapokra dőlt ki úgy, hogy alig játszott.
Tehát mi azt szeretnénk, hogy játsszon, de szerinted nem játszik olyan okok miatt, amit abból vonsz le, amikor nem játszott.
Meg komolyan... Hány játékosunk játszik rendszerint sérülten a jobb eredmény reményében, miközben pocsék a játékunk és az eredmények is akadoznak? És szerinted azért nem játszat Ancelotti valakit, akivel ég és föld a játékunk (mármint egyáltalán van bármilyen játékunk), mert sérülékeny volt a múltban?
Ezeket a logikai bukfenceket csak te értheted, és szerintem csak próbálod menteni a menthetetlent és minden hülyeséggel kimosdatni az edzői stábot a szarból, amit magukra kentek.
Utánanéztem egyébként és egy 21/22-es szezonbeli nagyobb sérülésén (150 nap) kívül 4 kisebb sérülése volt, amiből az egyik nyáron ráadásul. Nem igazán állja meg a helyét a gondolatmeneted se statisztikai, se logikai, se meccskép alapon.
Kért Carlo jobbhátvédet? Igen. Kapott? Nem. Hogyan oldotta meg? Felfedezte, hogy Valverde is tud ott játszani és őt teszi be a fontos meccseken
Felfedezte, amit bármelyik meccset néző és focihoz minimálisan értő ember már látott egy ideje. Gg. (És értem azt is, hogy a középpálya stabilitását bontja meg azzal, hogy Valverdét kiszedi onnan, de talán taktikailag hozzá lehetne tenni valamit a kp-s mozgásokhoz, vagy esetleg Vinit le lehetne kapni, amikor gyalázatosan viselkedik és haszontalan is, hogy egy olyan játékos játsszon a helyén, aki hajlandó védekezni)