HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 5., szombat 23:15
Én azért megnézegetném, hogy milyen gólokat kaptunk abba a szezonba és azt is figyelném Alaba éppen mit csinál. Amikor ment a szezon figyeltem, aztán, amikor már a 10. gólt kaptuk róla, akkor hagytam a fenébe, de a mai napig megmaradt, ahogy pl az Espanyol ellen úgy mennek el mellette a baloson, ahogy Lukács mellett szoktak, a Mallorca elleni, ahol a koreai gyerek 1v1-be csak szimplán eltolja mellette, aztán beveri a hosszúba, a személyes kevencem a Shakhtar elleni gól, de ott volt, amikor a barca ellen seggre ült (csak ilyenek, akkor se érdekeltek senkit, mert lőtt egy szép gólt, meg nyertünk is), a City ellen a BL-be Jesus gólja, meg volt ott még sok más is.
Aztán, ahogy mondom a BL kiesées szakasz, ahol a PSG ellen az első meccsen ugye kapura lövésig se jutottunk igazából és Körte tartott minket párharcban, a visszavágó ugyanaz volt Donnarumma ügyetlenségéig a City ellen ez a duó kapott 4-et (ha jól emlékszem a barca ellen a bajnokságba szintén), és a City lőhetett volna még vagy 3-at, a BL döntőbe megint Körte volt a MOTM. De, ja rég volt már az idő megszépíti sokak emlékét, mert BL győzelem volt a vége és még a szék emelgetés is nagyot ment.