Pontositanek: a 2024/25-os szezon elso idegenbeli gyozelmuk. 30. fordulo, Real Madrid ellen a Bernabeuban.mila írta: valencia idén nem is nyert idegenben a ligában, nyílván ellenünk jön az első![]()
Grat! Ggbb
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 5., szombat 18:55
Pontositanek: a 2024/25-os szezon elso idegenbeli gyozelmuk. 30. fordulo, Real Madrid ellen a Bernabeuban.mila írta: valencia idén nem is nyert idegenben a ligában, nyílván ellenünk jön az első![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 5., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. április 5., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: NemMoby » 2025. április 5., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 5., szombat 18:22
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 5., szombat 18:20
carlo ott segit ahol tudmila írta: valencia idén nem is nyert idegenben a ligában, nyílván ellenünk jön az első![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2025. április 5., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: mila » 2025. április 5., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. április 5., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 5., szombat 18:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 5., szombat 16:33
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 5., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 5., szombat 16:24
Mert Lucas pajti, mikor volt Carvajal,akkor is mindig elso cserek kozt voltSierra írta:Inkabb azt nem ertem hogy miert nem Valverde a jobb bekk a szezon maradek reszeben?!ferni írta:
Felfoghatatlan Carlo mit művel, konkrétan ha nem sérül le LV lehet oda lesz minden kupa.
Most is hogy lett kitalálva, hogy nem Asencio a jobb bekk pl? Helyette pad![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 5., szombat 16:22
Inkabb azt nem ertem hogy miert nem Valverde a jobb bekk a szezon maradek reszeben?!ferni írta:Felfoghatatlan Carlo mit művel, konkrétan ha nem sérül le LV lehet oda lesz minden kupa.Yazid írta: Lucas ha egészséges minden meccsen kezdő lesz
Most is hogy lett kitalálva, hogy nem Asencio a jobb bekk pl? Helyette pad![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 5., szombat 15:52
Mondjuk Artetaek már rég nem küzdenek a bajnoki címért. Remélhetőleg hamar cserél ma Carlo.nzooli93 írta: Fran Gonzalez, Lucas, Tchouameni, Rudiger, Fran, Modric,Valverde,Brahim, Jude, Mbappe, Vini Jr a mai kezdő
Lucas zsinorban a 4.meccsen kezdőbetonbiztos a helye
Jude megerdemelt volna egy kis pihenőt. Arteta 7-8 embert pihentet ma. Jo lesz hullafaradtan beesni Londonba
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 5., szombat 15:38
Felfoghatatlan Carlo mit művel, konkrétan ha nem sérül le LV lehet oda lesz minden kupa.Yazid írta: Lucas ha egészséges minden meccsen kezdő lesz
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 5., szombat 15:07
Irigylem hogy ilyen pozitivak vagytok, en siman kinezem belole hogy leulteti asenciot es tchouast meg vissza kozepre. Januarba is egyertelmu volt mar asencionak a kezdobe a helye mégis kivette majd 5-1nel behozta.Pad'em írta: Cama lesz középen szerintem, Fede meg RB. Az Asencio padozós részt nem tudom értelmezni, ő mindenhogyan kezdő.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 5., szombat 15:01
Cama lesz középen szerintem, Fede meg RB. Az Asencio padozós részt nem tudom értelmezni, ő mindenhogyan kezdő.Galacticos írta: Igy hogy tchouas eltiltott szerintem siman lehet lv a jobbhatved. Ezzel az asencio a padozast uszta meg.
Lv ase rudi mendy
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 5., szombat 14:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 5., szombat 14:48
Dehogy lesz, Arsenal ellen Fede kezd.Yazid írta: Lucas ha egészséges minden meccsen kezdő lesz
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem