Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
Re: Spanyol bajnokság
valencia idén nem is nyert idegenben a ligában, nyílván ellenünk jön az első

92:48
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor ezt a bajnokságot azt hiszem el lehet innentől kezdve engedni
Ez ggwp sajna.
Botrány amit csinálunk
Carlo direkt gáncsol minket meccsről meccsre
Illetve hiába a rossz játék, ha lenne normális bíráskodás, akkor mondjuk ma se kapunk ki
Ezt a hármat egybe meg nem bírja el a csapat
Botrány amit csinálunk
Carlo direkt gáncsol minket meccsről meccsre
Illetve hiába a rossz játék, ha lenne normális bíráskodás, akkor mondjuk ma se kapunk ki
Ezt a hármat egybe meg nem bírja el a csapat
Olyan háromszor mentek már el LV mögé 15 perc alatt, komédia
Azt egész szezonban nem tudunk egy tizi lövőt találni, ami szintén edzői felelősség
Azt egész szezonban nem tudunk egy tizi lövőt találni, ami szintén edzői felelősség
Hat azt tudom hogy kiskedvenc, csak amikor lathatoan jobbak voltunk Valverdevel hatul akkor kicsit kabbeafaszom ez az egesz, konok fafeju edzo.

- nzooli93
Mert Lucas pajti, mikor volt Carvajal,akkor is mindig elso cserek kozt voltSierra írta:Inkabb azt nem ertem hogy miert nem Valverde a jobb bekk a szezon maradek reszeben?!ferni írta:
Felfoghatatlan Carlo mit művel, konkrétan ha nem sérül le LV lehet oda lesz minden kupa.
Most is hogy lett kitalálva, hogy nem Asencio a jobb bekk pl? Helyette pad![]()
Inkabb azt nem ertem hogy miert nem Valverde a jobb bekk a szezon maradek reszeben?!ferni írta:Felfoghatatlan Carlo mit művel, konkrétan ha nem sérül le LV lehet oda lesz minden kupa.Yazid írta: Lucas ha egészséges minden meccsen kezdő lesz
Most is hogy lett kitalálva, hogy nem Asencio a jobb bekk pl? Helyette pad![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondjuk Artetaek már rég nem küzdenek a bajnoki címért. Remélhetőleg hamar cserél ma Carlo.nzooli93 írta: Fran Gonzalez, Lucas, Tchouameni, Rudiger, Fran, Modric,Valverde,Brahim, Jude, Mbappe, Vini Jr a mai kezdő
Lucas zsinorban a 4.meccsen kezdőbetonbiztos a helye
Jude megerdemelt volna egy kis pihenőt. Arteta 7-8 embert pihentet ma. Jo lesz hullafaradtan beesni Londonba
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Felfoghatatlan Carlo mit művel, konkrétan ha nem sérül le LV lehet oda lesz minden kupa.Yazid írta: Lucas ha egészséges minden meccsen kezdő lesz
Most is hogy lett kitalálva, hogy nem Asencio a jobb bekk pl? Helyette pad

- Galacticos
Irigylem hogy ilyen pozitivak vagytok, en siman kinezem belole hogy leulteti asenciot es tchouast meg vissza kozepre. Januarba is egyertelmu volt mar asencionak a kezdobe a helye mégis kivette majd 5-1nel behozta.Pad'em írta: Cama lesz középen szerintem, Fede meg RB. Az Asencio padozós részt nem tudom értelmezni, ő mindenhogyan kezdő.
- Pad'em
Cama lesz középen szerintem, Fede meg RB. Az Asencio padozós részt nem tudom értelmezni, ő mindenhogyan kezdő.Galacticos írta: Igy hogy tchouas eltiltott szerintem siman lehet lv a jobbhatved. Ezzel az asencio a padozast uszta meg.
Lv ase rudi mendy
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Igy hogy tchouas eltiltott szerintem siman lehet lv a jobbhatved. Ezzel az asencio a padozast uszta meg.
Lv ase rudi mendy
Lv ase rudi mendy
- Pad'em
Dehogy lesz, Arsenal ellen Fede kezd.Yazid írta: Lucas ha egészséges minden meccsen kezdő lesz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha BLben kezd, fix kiesünk, troll nélkül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Lucas ha egészséges minden meccsen kezdő lesz
- nzooli93
Fran Gonzalez, Lucas, Tchouameni, Rudiger, Fran, Modric,Valverde,Brahim, Jude, Mbappe, Vini Jr a mai kezdő
Lucas zsinorban a 4.meccsen kezdő
betonbiztos a helye
Jude megerdemelt volna egy kis pihenőt. Arteta 7-8 embert pihentet ma. Jo lesz hullafaradtan beesni Londonba
Lucas zsinorban a 4.meccsen kezdő

Szerintem erre teljesen jogos a sárga lap, full baleset veszélyes így rácsúszni valakire hátulról és simán komoly sérülés is lehetett volna ebből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Most látom hogy ez a nyomorult Alguacil még bírózott a meccs után
Mikor Bellingham arcba veréséért elmaradt a tizi meg nem állították ki a hentesüket. A Barca ellen persze a véleményes pirosuknál bólogatott, hogy megérdemelték. Kevesebb okádék csúszó mászó féreg edző van ennél, pedig azért akad pár a spanyol ligában.

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekem eszembe jutott a karácsony előtti meccsük az Atleti ellen, amikor kikaptak otthon, Sorloth 90+ góljával, ott a kontránál a védő látványosan nem tudta tartani a lépést, mert már ki volt facsarva teljesen, szóval ők sem gépek.Toti írta:bennem ott azért bőven felmerül más gyanú is.. láttam tegnap is milyen sprintben közlekedtek 90 percen keresztülhehetheoriginal írta: barca miert tud folyamatosan magas intenzitassal porogni? ujra kerdezem.
tudom, felfogas, jatekstilus....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehat
penzugyi csalas
birok lefizetese
korrupcio
es dopping
penzugyi csalas
birok lefizetese
korrupcio