Értékeld a legutóbbi meccset
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szokasos, élvezhetetlen szar meccs volt. Ezen nem lepődtem meg. Amin viszont igen, hogy Launak micsoda kidolgozott válla van.
Ezt áthozom ide.Legyetek szurkolók a szarban is![]()
Mi a károgók nem carloért drukkolunk hanem a csapatnak mar bocs.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Alapbol engem nem erdekel a kupa, de mivel a bajnoksagot elbuktuk, igy a Barca ellen be kellene huzni. Illetve a BL-ben jo esetben 5 meccsunk lesz. Szoval 6 meccs, amin normalisan kellene teljesiteni.
Amugy meg ilyen hitvany jatekkal minden kupa ajandek.
Amugy meg ilyen hitvany jatekkal minden kupa ajandek.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Felejtsük el ezt az évet, már a következőt várom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nem ugyanaz. Formáció ≠ taktika. Ékes példának ott van a csapatunk, 4-3-3-mal is képesek vagyunk buszozós focit játszani.RaúlCF írta: szemantika, hogy most 3 vagy 5 védőnek nevezzük az eredmény ugyanaz.
Valószínűleg ezt fogja tenni. Rendszeresen leírják többen is a fórumon, hogy korábban sikeresen alkalmazott 4-2-3-1-es felállást is, amivel feljuttatta a Sociedad B-t a Segundába. Ennek a formációnak amúgy Mourinho is nagy kedvelője volt, csak ugye teljesen más taktikával.RaúlCF írta: Ha jön Xabi én szeretném, hogy a kreatív támadó embereket tegye fel ne 3 vagy 5 védőt egyszerre támadjanak bármennyit.
A Leverkusen szimplán nem a Real Madrid, Xabi meg nem azon edzők közé tartozik, akik minden csapatra próbálják ugyanazt ráhúzni, transzformatív képességek hiányában. Ha törik, ha szakad.
3 védős játék alapból a gyengébb képességű keretekre szabható jól, nem hinném, hogy itt erre van szükség. A 433 egybjo vkpval kb. ezt le tudja fedni.poronty írta: Azt is jó lenne megérteni, hogy nem garantált, hogy Xabi itt is 5 védős rendszerben fog játszani. A Sociedad B-vel, se azt játszott, ahogy néhány esetben a Levernél sem.
Conteról se gondolta volna senki, hogy valaha váltani fog a 3 védős rendszerről és idén a Napolival többet játszott 433-ban, mint 3 védősben, mert a tulajnak ez a preferenciája.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én 4-3-3, vagy 4-1-2-3 párti vagyok, nem a 3 védős rendszer mellett kardoskodok.RaúlCF írta: szemantika, hogy most 3 vagy 5 védőnek nevezzük az eredmény ugyanaz. az én szememben lehet akármilyen támadó egy szélső hátvéd akkor is egy 3-ik khv elvesz egy helyet egy "jobb" ember elől. Pont idén eléggé megcsappatn Frimpong és Grimaldo termése is de ez lényegtelen. Ha Marcelo mellé nem kellett 3 khv akkor senki mellé sem kell. Jobb szeretem ha több támadó van a pályán. Ha jön Xabi én szeretném, hogy a kreatív támadó embereket tegye fel ne 3 vagy 5 védőt egyszerre támadjanak bármennyit.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
+1 nagyobb az esélye, hogy Xabi fog alkalmazkodni a kerethez.poronty írta: Azt is jó lenne megérteni, hogy nem garantált, hogy Xabi itt is 5 védős rendszerben fog játszani. A Sociedad B-vel, se azt játszott, ahogy néhány esetben a Levernél sem.
Conteról se gondolta volna senki, hogy valaha váltani fog a 3 védős rendszerről és idén a Napolival többet játszott 433-ban, mint 3 védősben, mert a tulajnak ez a preferenciája.
Egyrészt, ki tudja, mikor jön, és ki tudja, hogy akkor milyen keretünk lesz. Lehet, addig bevásárlunk védőkből, de annyi nagy név van elől, hogy sanszosabbnak látom, hogy mást fog itt játszani.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szemantika, hogy most 3 vagy 5 védőnek nevezzük az eredmény ugyanaz. az én szememben lehet akármilyen támadó egy szélső hátvéd akkor is egy 3-ik khv elvesz egy helyet egy "jobb" ember elől. Pont idén eléggé megcsappatn Frimpong és Grimaldo termése is de ez lényegtelen. Ha Marcelo mellé nem kellett 3 khv akkor senki mellé sem kell. Jobb szeretem ha több támadó van a pályán. Ha jön Xabi én szeretném, hogy a kreatív támadó embereket tegye fel ne 3 vagy 5 védőt egyszerre támadjanak bármennyit.M1Ö írta: Nem tudox ketté választani a kettőt. Ha Ancelotti nyomná 3 védős rendszerben, akkor sanszosan 5 védő lenne az a 3. De ha megnézed Xabi felfogását, akkor látod, hogy az már támadó lenne. Nem véletlen vagy annyi gólja és asszisztja a Frimpongnak meg a balhátvéd srácnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
+1 nem a felallas szamit, hanem a rendszer es a felfogas. Hiaba allunk fel 3 vilagklasszis tamadoval + Jude, ha nincs egy kidolgozott tamado jatek es elkepzeles. En pl. Rodrygot szivesen megneznem Frimpong szerepeben Xabinal, ott szerintem hatalmasat menne, de ha jon TAA akkor eselytelen.M1Ö írta:Nem tudox ketté választani a kettőt. Ha Ancelotti nyomná 3 védős rendszerben, akkor sanszosan 5 védő lenne az a 3. De ha megnézed Xabi felfogását, akkor látod, hogy az már támadó lenne. Nem véletlen vagy annyi gólja és asszisztja a Frimpongnak meg a balhátvéd srácnak.RaúlCF írta: totál függetlenül, hogy ki az edző ki látna szívesen 3 védős Realt?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Azt is jó lenne megérteni, hogy nem garantált, hogy Xabi itt is 5 védős rendszerben fog játszani. A Sociedad B-vel, se azt játszott, ahogy néhány esetben a Levernél sem.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudox ketté választani a kettőt. Ha Ancelotti nyomná 3 védős rendszerben, akkor sanszosan 5 védő lenne az a 3. De ha megnézed Xabi felfogását, akkor látod, hogy az már támadó lenne. Nem véletlen vagy annyi gólja és asszisztja a Frimpongnak meg a balhátvéd srácnak.RaúlCF írta: totál függetlenül, hogy ki az edző ki látna szívesen 3 védős Realt?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Ezen a ponton már nem tud érdekelni, míg nézhető, Real Madridhoz méltó foci lesz. Xabi támadásban általában 3-2-5-ös formációt használ; ez offenzívebb, mint bármi, amit hosszú évek óta láthatunk. Az „elköteleződés” pedig közel sem annyira vészes. Játékosok jönnek és mennek a piacon, csak mi ritkán adunk el valakit prime korban, ezért láthatod, hogy kínkeserves valakitől megválni. Ettől függetlenül valóban be kell invesztálni, kapásból például nincs Xhaka profil a csapatban, a Tchouameni - Valverde párost nem látom magam előtt működőképesnek. Előre megvan a csapat, úgy néz ki, hogy majd hátulra és jobboldali szárnyvédő pozícióba is, de balra megintcsak gyér a felhozatal, azt is meg kéne oldani. Azért amikor majd – esetleg – Camavinga fogja adni baloson a szélességet, akkor az az oldal nem nagyon fog dúskálni a kreativitásban, technikában, a váratlanban. Fullbacknek beérhet a srác, mikor van más szélső is mellette, de nem tűnik túl ígéretesnek, hogy egyedül vigye a baloldalt wingbackként.RaúlCF írta: totál függetlenül, hogy ki az edző ki látna szívesen 3 védős Realt?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
totál függetlenül, hogy ki az edző ki látna szívesen 3 védős Realt? mindegy milyen neveket írnak a paírra mint alap rendszer. szerintem túl sok jó játékos van itt ennyi védőhöz. maga a felállás is idegen lenne. arról nem beszélve, hogy egy 3 védős keret nagyon hosszú elkötelezés. először fel kell tölteni a keretet utána meg ha váltasz akkor rajtad van a felesleg hátul és hiány elől. ez nem egy nyaras móka.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
csak nem most, Carlo marad, ellehet hozni egy igéretesnek tűnő spanyol játékost inkább elhozzuk most, lesz egy átmeneti évünk és utána meglátjuk. Nagyot kell bukni ahhoz, hogy idén edzőt cseréljünk.dortev írta:Ez viszont feltételezi azt, hogy Xabi leadta a drótot, hogy Madridban sem térne vissza a 4-2-3-1-hez, 3-4-2-1 esetén Vininek viszont nincs posztja, így maradása sem, de arról meg nem igazán látni értesüléseket, hogy eladnánk, legfeljebb hogy ő gondolkozik az arab pénzen.wZoLee7 írta: Ne zárjuk ki azt sem, hogy itt erősen keszülnek majd Xabira és az esetleges 3 védős rendszerre.
Szerintem meg carlo egy évet marad, eredmenytől független. Addig még csócsálják ezt az edző kerdest.
-
Ez viszont feltételezi azt, hogy Xabi leadta a drótot, hogy Madridban sem térne vissza a 4-2-3-1-hez, 3-4-2-1 esetén Vininek viszont nincs posztja, így maradása sem, de arról meg nem igazán látni értesüléseket, hogy eladnánk, legfeljebb hogy ő gondolkozik az arab pénzen.wZoLee7 írta: Ne zárjuk ki azt sem, hogy itt erősen keszülnek majd Xabira és az esetleges 3 védős rendszerre.
- Galacticos
Azert 3(5) vedos rendszerben jobb oldalon trent, balon meg camavinganak igy jobban belefernenek a hibai az mar vallalhato lehetne.hehetheoriginal írta: nem tudom elkepzelni, hogy normalis szelsohavedek nelkul, es plane 3 kozepso vedovel - teljesen felesleges +1 ember oda, ami -1 ember mashonnan... - fog egy real madrid manapsag jatszani.
ugyhogy én ezt kizarnam, akarmennyire is azt mondod ne zarjuk ki![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem tudom elkepzelni, hogy normalis szelsohavedek nelkul, es plane 3 kozepso vedovel - teljesen felesleges +1 ember oda, ami -1 ember mashonnan... - fog egy real madrid manapsag jatszani.
ugyhogy én ezt kizarnam, akarmennyire is azt mondod ne zarjuk ki
ugyhogy én ezt kizarnam, akarmennyire is azt mondod ne zarjuk ki

thereisonly1ronaldo