A sportra minden helyen szükség van szerintem. Egyébként meg ezek a csapatok csak az utazásra költenek,meg esetleg a jobb helyeken lehet zuhanyozni mérkőzések után,de van ahol ez sem lehetséges. Az utazás meg kijön évi 100-200ezer forintból,a megyéken belül nem kell nagy távolságokat megtenni.kelemen.istvan írta:Egyébként én az nem értem,miért van megye 3as bajnokság például. Mi szükség rá? Mennyi pénzt öl bele minden falu a csapatába?költenék inkább valami olyanra ami hasznos is![]()

OFF
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: OFF
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
"Folyamatosan csörög a telefonom, mindenhonnan hívnak, a Facebookon rengeteg értesítést, üzenetet kapok, tegnap 158-an, ma reggelig 30-an jelöltek be. Fel sem tudtam dolgozni ezt a nagy híráradatot, új dolog számomra, nem tudom, mit kellene tennem" - meséli az [origo]-nak Ujvári József, akinek elég volt egy jól eltalált lövés ahhoz, hogy pillanatok alatt az internet sztárja legyen.
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... javal.html
Az egyetlen pozitívum az egészben, hogy a mémgyárosok beindultak rá.
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... memek.html

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... javal.html
Az egyetlen pozitívum az egészben, hogy a mémgyárosok beindultak rá.

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... memek.html
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként én az nem értem,miért van megye 3as bajnokság például. Mi szükség rá? Mennyi pénzt öl bele minden falu a csapatába?költenék inkább valami olyanra ami hasznos is

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
de jóóóóó. mindjárt elkezdek örömködni, meg mittomén, mégis csak egy olyan emberről beszélünk aki letett valamit az asztalra és méltán lett ekkora netceleb.
komolyan mondom, ennyi erővel belőlem -és kb minden hobbifocistából- is lehetne csinálni ilyen "sztárt".
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Picsaember is volt a Fókuszban nem? Pont tegnap. Nemde?Casso írta:Mit vártál? Ez Magyarország. Ami itt folyik az a senkik futtatása.
Amúgy félelmetes mennyire meg az agymosás. Lassan fogom, kiveszek 10 könyvet a könyvtárból és eltűnök hetekre, csak emaileket nézek. Esküszöm egy felüdülés lenne a lelkemnek.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De az a vicc, h az interneten parodisztikus jelleggel működött az egész, az Rtl meg a szenzáció után sietett. Ennyi, fél év múlva már csak rémleni fog a neve.
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
amikor elkezdte mondani, hogy 2 nap alatt mennyien nézték meg akkor azt hittem, hogy milliós nagyságrend, erre belöki, hogy 60kToti írta:ez bekerült a híradóba?
beszarok.
![]()
M.O.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
ez bekerült a híradóba?
beszarok.
M.O.
beszarok.

M.O.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Mit vártál? Ez Magyarország. Ami itt folyik az a senkik futtatása.

Szerintem szégyen, hogy itthon még egy ilyen dolog is a híradóba kerülhet... Amúgy nagy az internet hatalma.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Toti írta:ki a faszom az az újvári joci?![]()
tudom ollózott egyet. de hol? mikor? miért van ekkora hírértéke?
A válasz egyszerű: TrollFoci!

ki a faszom az az újvári joci?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
PEEtör írta:Áááááááá, basszus. Átnéztem a régi oldalra, kíváncsiságból, és a TOP 5 legutoljára hozzászólt topik hozzászólásainak dátumát átállította a szájtadmin "ma"-ra.![]()
![]()
![]()
Van olyan, hogy ma 23:13-kor, de az április hozászólás dátuma is "ma"-ra van állítva. Istenem, elég gáz...de az igaz, nagyon szomorúan nézett ki, hogy a ilyen tegnapelőtt meg ilyenek voltak kiírva a legaktívabb topikoknál.

Csak a statisztika ugye Hargiati Blanco Gabi?
Eddig akárhányszor néztem a fórumalatti kis statisztikát mindig a madridomon voltak többen. Néhány esetben elég durva különbséggel...

Eddig akárhányszor néztem a fórumalatti kis statisztikát mindig a madridomon voltak többen. Néhány esetben elég durva különbséggel...

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A Ccleaner megoldjakelemen.istvan írta:sportfogadás topic. Utolsó hozzászólás ma. dátum ápr.30 :-)
de én vagyok a hülye,hogy még átnézek,de nemtudom törölni a Chrome emlékeit![]()
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
sportfogadás topic. Utolsó hozzászólás ma. dátum ápr.30 :-)
de én vagyok a hülye,hogy még átnézek,de nemtudom törölni a Chrome emlékeit
de én vagyok a hülye,hogy még átnézek,de nemtudom törölni a Chrome emlékeit

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”