Antonio Rüdiger - 22

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Antonio Rüdiger - 22

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 19., szombat 13:42

Biztos, hogy kert amugy. Szelsovedot is kert.
Aztan mondtak neki, hogy castilla, meg stadion havi törlesztő, ugyhogy csipa van.
De ez meg nem menti fel attól, hogy egy balfasz modra rotalta es kezelte a meglevo keretet, es tele vagyunk emiatt faradt szethajtott sulyosan serult jatekosokkal, en amugy 1-2 ember helyeben siman perelnem a klubot meg személyesen az edzot is, hogy tonkrebasztak a palyafutasomat.
Es meg ennek ellenere se sikerult egy alapjatekot osszeraknia, ami fel fokkal nezhetobb, mint egy szombat esti hajtartos hanyas a blahan.
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 19., szombat 13:31

Gondolom az oreg kert uj vedot csak nem kapott. :mrgreen:

Azt a csokonyos makacs kurva istenit.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 19., szombat 12:52

Pad'em írta: Antonio Rüdiger has been playing with SERIOUS problems in his left knee for months.

Surgery is no longer ruled out. @relevo
Fotelbu latszik, semmi uj.
Rendbe kell tenni, mert kanyarba nincs az ember a korabbi dominans hallandzabalo onmagahoz.
Szoval kell vedot venni, ez a huj szen adna magat
thereisonly1ronaldo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 19., szombat 12:43

Antonio Rüdiger has been playing with SERIOUS problems in his left knee for months.

Surgery is no longer ruled out. @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 9., szerda 14:11

nekem az ugrott be tegnap rola hogy akármelyik szogletnel ha rugas elott a spori megallitja a meccset az rudi miatt van :lol:

meg ra sem zoomol a kamera mar tudni lehet hogy rudiger csinalt valamit ami miatt fegyelmezni kell :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 9., szerda 12:23

Toti írta: emberünk is jól megfáradt, ami mondjuk abszolút érthető, tett érte az edzőnk. már se vitatkozni se hülyéskedni nincs kedve. csávó össze vissza kötözött meg fáslizott lábbal próbál a felszínen maradni. nem baj, majd levágja asenciot a padra, hadd pihenjen a spanyol.
Szép volt a bandázsos duójuk Alabával megint. Huijsen leigazolása nem lenne akkora hülyeség, Rüdiger is széthullhat bármikor azzal a térddel, jön ott is vmi komolyabb sérülés akkor aztán az ACL válogatottunk védelme teljes.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 9., szerda 12:15

emberünk is jól megfáradt, ami mondjuk abszolút érthető, tett érte az edzőnk. már se vitatkozni se hülyéskedni nincs kedve. csávó össze vissza kötözött meg fáslizott lábbal próbál a felszínen maradni. nem baj, majd levágja asenciot a padra, hadd pihenjen a spanyol.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 5., szombat 14:36

Realista24 írta:
Babinho írta: 32 éves, Rüdi valószínűleg kijelentette hogy 1 évet nem ír alá. Ki ne adná meg neki a 2-t?
Azért nem 34+ ő.
Én. A szerződése lejar jövőre, amikor 33 lesz. Ha aláír, már 34 lesz. Ha teljesít, lehet itt a 35. szulinapja is.
Ja ezzel a +1 évvel nem számoltam :) igaz, a térde is ott van...lehet valóban nem kell a 2...
Mindenesetre bízom a vezetőségben, meglátjuk, ha van a piacon a pótlás, akkor még 1 évet itt van, aztán elköszönünk szépen

Szeretem nagyon Rüdigert. De jövőre már lehet Salibara megyünk rá :) őt jövőr évi targetnak írták nem?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 5., szombat 7:37

Főleg, ha leigazoljuk a fiatal spanyol srácot, még annyira félni sem kell, hogy nem tudjuk majd pótolni. Az egy év mellett voksolok én is. + Tavalyhoz képest is visszaesett, mi van, ha folytatódik jövőre is ez a trend.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 4., péntek 22:36

RaúlCF írta: Szerintem nincs gond ezzel a politikával. Mindenkinek valamennyire 30 fölé megy a szerződése és onnan kapják a plusz éveket. Aki teljesített az mindig kapta az éveket. Szerintem sem kell ezen változtatni.
Igy van, raadasul sok hir volt arrol, hogy kegyetlenul kopnak a terdei.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 4., péntek 22:18

Modric a legjobb példa a rendszer működésére. Soha nem volt gond hozzácsapni +1 évet. A pénz se volt soha gond és mindig jött a szerződés is.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 4., péntek 22:05

Realista24 írta:
ferni írta: Azért itt komoly teljesítmény is ott van, világon top5 a tag röhögve akárhogy akarod hátrébb sorolni.
Mert CR meg Ramos kozepszerek voltak, vagy Modric :smile:
En ugy emlekszem, CR mar 30 felett volt, mikor utoljara meghosszabbitottak a szerzodeset 2 vagy 3 evvel.

szerk.: kozben rakerestem, 2016 novembereben CR 31(es fel) eves volt, 2018-ig volt szerzodese, amit meghosszabbitottak 3 evvel 2021. (36 lett volna, ha kitolti)

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. április 4., péntek 21:48

Maradjon csak az 1 év.
Szeretem Rüdit, de ez egy kifejezetten jól bevált stratégia a klub részéről. Ne vele szakítsuk meg.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 4., péntek 21:34

Szerintem is korrekt az egy ev. Ennek a finomitasat legfeljebb ugy tudom elkepzelni, hogy a +1 ev opcio magas meccsszamhoz van kotve - ez magaban foglalja, hogy a teljesitmeny top szint - es meg igy is benne van, hogy egy komoly serules beut szezon vegen, amire a korral azert no az esely, igy kockazat a klubnak.

Maradjon csak az 1 ev. :kalapos:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 4., péntek 20:47

Babinho írta: 32 éves, Rüdi valószínűleg kijelentette hogy 1 évet nem ír alá. Ki ne adná meg neki a 2-t?
Azért nem 34+ ő.
Én. A szerződése lejar jövőre, amikor 33 lesz. Ha aláír, már 34 lesz. Ha teljesít, lehet itt a 35. szulinapja is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 4., péntek 20:45

az mindig jól sült el amikor Perezzel szembementek. most 32 mire lejár a szerződése 33. nem mondanám rá, hogy az eszével védekezik hanem a fizikális védők közé tartozik. erre kapná az 1 évet 34 éves koráig. szerintem korrekt ajánlat és még mindig a Real Madridban lehet. innen csak lefele van pláne ennyi évesen. marad a pénz a sivatagban.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 4., péntek 20:41

Ki ne adná meg neki a 2-t?
Gondolom senki, akinek tetszik a "semelyik játékos sem nagyobb, mint a klub" mentalitás.

Lehetne itt sorolni a Rüdigernél jobb játékosokat, meg nagyobb legendákat, akik szintén nem kapták meg még csak az 1+1 éves szerződést sem. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ugye a térde bármikor beszarhat.

Kapja csak az 1 éves hosszabbítást, azt megérdemli, és ameddig a teljesítmény ott van, addig mindig meg is kapja, ahogy mindenki előtte.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 4., péntek 20:17

32 éves, Rüdi valószínűleg kijelentette hogy 1 évet nem ír alá. Ki ne adná meg neki a 2-t?
Azért nem 34+ ő.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 4., péntek 19:43

Egyetertek, jo ez igy. Amig van esze/teljesit, ugyis marad.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 4., péntek 19:28

Szerintem nincs gond ezzel a politikával. Mindenkinek valamennyire 30 fölé megy a szerződése és onnan kapják a plusz éveket. Aki teljesített az mindig kapta az éveket. Szerintem sem kell ezen változtatni.

Vissza: